0 oy
637 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10,885 puan) tarafından

Selam kızlar bugün tartıldım 90 kiloyu gördüm halen kendime gelemedim bu gün itibarı ile diyete başladım buda diyet listem İNŞAALLAH zayıflarım  kızlar ayda bi tartılıcam bana dua edin

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum diyet çok zor ya 
(10,885 puan) tarafından
Valla zor ama mecbur yaza kadar zayıflamak gerek
tarafından
Allah yardım etsin iradeni arttırsin inşalla h
(10,885 puan) tarafından
İNŞAALLAH  canımmm☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol eksiler canimmm 

Emziriuormusun 
(10,885 puan) tarafından
Çok tekeşşür ederim minnağım  evet emziriyorum oğlum 8 buçuk aylık oldu
tarafından
Yaa benimde kızım 10 gün sonra 10 aylık olacak benimde zayıflamam lazım sütü etkilemiyormuymus
(10,885 puan) tarafından
Yediklerini bağlı bence ben 30 gün oruç tuttum pek etkilenmemişti diyetisyende bol bol su içerden etkilenmez dedi
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim Allah kolaylık versin sanada iyi geceler :)
(10,885 puan) tarafından
İyi geceler ❣❣❣❣❣❣
0 oy
(329 puan) tarafından
Ay hic sorma ya valla yarama tuz bastin canım bende dogum yaptiktan sonra 1kere tartildim bidaha tartilmadim simdi goren nekadar kilo almisin diyo enkisa zamanda bende tartilcam da emzirirken nasil verilcek bu kilolar bilmem
(10,885 puan) tarafından
Millet emzirirken nasıl zayıflıyor anlamış değilim VALLA
(329 puan) tarafından
Aynen yemeyince süt de azaliyo bende merak ediyorum öğrenirsen banada söyle
0 oy
(1,499 puan) tarafından

Gel beraber başlayak bende sana kardeş olim beraber diyet yapalım yoksa bu gidişle bende 80 i 90 ı bulacam offf offf :'(

(10,885 puan) tarafından
Hadi bakalım 2 kişi olduk
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Sana bi tavsiyem  sakin başkasi icin yapma.. sadece kendin icin sagligin icin .. ve hic bisey yasaklama kendine . Yasaklarsan daha cok istersin
(10,885 puan) tarafından
Ben kendim zayıflamak istiyorum artık biraz hızlı yürüten nefesin kesiliyor ve çok terliyorum  İNŞAALLAH zayıflayabilirim
(4,173 puan) tarafından
inşaAllah canim Allah yardimcin olsun ..
0 oy
tarafından
Yemek yemeyi seven biri olduğum için çok iyi anlıyorum, doğal yollarla boğazı tutamıyorum :) 

Çoook eksilerin olsun, karar verdiysen kesinlikle yaparsın. İnşaallah hedefine ulaşırsın, her türlü mükemmel bir annesin her şeyin başında ama zayıfşarsak kendimizi çok daha iyi hissederiz o yüzden kararından vazgeçme ve çok çok vaşarılar diliyorum, güzel sonuçlar alacaksın 1 ay sonra dahada motive olacaksın ❤️ :) 
(10,885 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ayda bir tartılıcam böylelikle kilo verdiğimde anlaşılır şimdilik hedefim 70 İNŞAALLAH o kadar verebilirim
(3,443 puan) tarafından
Anaaa kız Gülizar herkes seni özlemiş ❤️Nedem girerken zile basmadın :D
0 oy
(163,330 puan) tarafından
Inş yaza kadar 50 kiloya inersin
(10,885 puan) tarafından
Öylemi diyosun hadi İNŞAALLAH
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Bizde burda diyet yapıyoruz malesef hersey boğaz tutmakdan geçiyo az yeyip kalorisi az yemek laizm azim et verirsin ınsallar ayda değil de hafta bi tartil  eve tartı sabah aç karna kıyafetsiz 
(10,885 puan) tarafından
Boğazımı normalde tutarım sorun olmaz ama emzirdiğim için endişeleniyorum tutamsm diye ama bu sefef çok azimliyim Haftada 1 çok değilmi editmrüm☺
(12,762 puan) tarafından
Hayır ideali haftada bir tartilmak ben duramıyom hep  bakarım bebeğin küçük iş eo ise hiç girme derim az daha büyüsün ek gıda geçsin iyice sıkı diyet o zaman yap şuan ekmek şeker vs kes
(10,885 puan) tarafından
Bebeğim 8 buçuk aylık ek gıda alıyoo
(12,762 puan) tarafından
O iyi o zaman bende kızım 10 aylık ti başladım şimdi yaşına girecek yemek vs dengeliyorun
Zaten ilk zaman gibi göğusde dolgunluk olmuyo sende oluyomu bilmiyorum
Sıktığımixda süt geliyo ise vardır diye düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 497 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 971 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde CansUgur (87 puan) tarafından soruldu