Ben hastane yatmayı düşünüyorum beni bilen vardır burda
Kötü düşünceler endişe kaygı korku karamsarlık aşırı yorgunluk aşırı yatma uykusuzluk yeme içmekten bunalma aşırı düşünme dışarı çıkmaya korkuyorum hareket bozukluğu rutin bozukluğu
Bide kizlar benim altın liram var onları kimseye bırakmam hastaneye vermek zorundayım hastane guvenlimi bu konuda ne yapmam gerek
Bı yanim yat diyor bu yanım istemiyor ama böylede yaşamak istemiyorum sanki ben başka dünya da yaşıyorum biliyorum kiziyorsunuz bana
Birde bende uyuzz da var bu nasıl olur bilmiyorum hastane yatarsam bulaşır mı oradakilere 🥴
Birde iyi ailede yetişmedim birdaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum hastaneden çıkınca
Ya sen kaç yıldır böylesin .Ben hesabı sildim iki yıl girmedim geldim hâlâ aynısın .Düşünmekle olmuyor ,git artık.Çözüm odaklı ol . Psikiyatri ye git ilaçlarını da düzenli kullan .
3 yıldır böyleyim son bir yıldır sıkladı
Çocukların varmı çarsa kim bakacak ailen ne diyecek ama tedavi olup iyileşeceğini düşünüyorsan git
Tekim
nihayet. yat kurtul su hastaliktan . duzel . onunde rahat mis gibi hayat var
Nasıl ama yine aile evine dönüp aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
sen tedavi olduktan sonra pskljin duzelecek. haliyle sen millete normal davranacaksin. onlarda sana anormal davranmalarina gerek kalmicak. normal dogru duzgun iletisiminiz olur.
sen suan hasta oldugun icin sana normal insan gibi davranamazlar zaten bize bulasmasin yeter diyorlardir
Altını bankaya yatır daha güvenli.
Ne kadar kolay öde demesi belkide sendeki rahatlık huzur bende yok tabi koca evindesin nede olsa 😭
Bankaya borcun varken nasıl altın yapabiliyorsun vallahi anlamadım seni. Paran varsa borcunu ödesene.
Ya tedavini ol sende evlen 😁😁
😂😂😂😂
İnşallah sizde kurtulursunuz benden ama yine gelecem unutmayacam sizi😂
Sorum çıksın llllll
Düşünme artık yat ve tedavi ol
Bunlar hepsi bendede var
Yaaa evlimisin bekarmisin canım
Evliyim bide herseyı unutuyorum aşırı unutkanlık var
Alla alla Allah kolaylık versin ne diyeyim
Benimde doktora görünmem gerekiyor mu sizce
Vallahi bilemiyorum ilaçlar iyi gelebiliyor ama kötü de edebiliyor düzensiz yada bıraktığın zamanda bağımlılık yapıyor eğer seninki insanları rahatsız etmiyorsa sorun yok bence eşinle aran iyimi yoksa eşinden sogudun mu bence boyleysen eşinle ilgili sorunun var gibi düşünüyorum
Bence de doktorlar da gerekli görüyorsa ystmalısın. İlaçların düzenli takip edilir. İlerleme daha hızlı olur
Emanet eşya veriyoz ya güvenlimidir altinimi bide iki adet telefonum var bir sıkıntı olmaz demi
Olmaz sanırım.
Bence bir metafizikçiye görünün
İnşallah geçer neyin varsa tedavi ol.
Ama hastane emanet almaz sanmıyorum
1,487,791 soru
24,320,741 cevap
345,300 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın