Buzdolabında buzluk altta olan model mi daha kullanışlı üstte olan mı
Buzluğun altta olmasının hiç bir avantajı yok. Tamamen tasarım işi. Sana dıyeyım. Buzdolabını günde 10 defa açarsın ama buzluğu ıkı günde bir ya açarsın ya açmazsın tabi kişiye bağlı kullanım ama. Bekarlıgımda ailem için öyle almıştık pişman olduk. Buzdolabının üst rafı işlevini yitirıyor. Uzun boylu değlse in ulaşmak zahmetli oluyor. Ordaki her şeyi göremiyorsun. Bazı şeyler öyle kalırdı bozulurdu.
Benim buzluk altta ama şimdi alsam üstte olanlardan alırdım
benimki altta cokda kullanisli
Ben 16 sene üste eski derin donduruculu kullandım buzlardı sinir olurdum 3 senedir alttan aldım daha iyi kullanışlı geldi no frost bide rahatlıkmış
ben altta olandan memnunum
Valla benim ki alltta ben çok memnunum.
Altta olunca daha iyi bence
Alt kat var bende, daha kullanisli bence ve organizesi ve temizligi de daha kolay, kollarim yorulmadan
Senelerdir altta kullanan biri olarak tabiki buzluk altta cok daha kullanisli.
Benimki altta olan model ben memnunum. Dolabımı çok seviyorum.
Herkes altta demiş Bencede altta daha kullanışlı helede küçük çocuk varsa dahada kullanışlı bence. Benimkiler sürekli buzdolabı kapağı açardı iyili buzluk altta dersim yoksa bütün dolabı dökecekler. Meyve sebzelik tam boy hizasında mesela rahat benim için en çok kullanılan yer. Hemen elimin altında bide kahvaltı gözü hemen onun üstünde çok rahat yani bence
Benimki altta ben alttan memnunum rahatca oturup kurbanda gönlüme göre yerleştiriyorum diğer türlü sandalyeye çıkıp yerleştirecen üstten uzanıp almak daha zoruma gidiyor benim alt daha pratik
Bir heves altta olandan aldım pişman oldum. Buzdolanın üst rafı kullanılamıyor neredeyse. Anneme verdim, diğerinden aldım.
Benim.buzluk altta boyumdan çok kısa değil alabiliyorum.nw varsa
İkiside var bende. Altta olani daha çok seviyorum. Gün icinde sebze çok aliyorum ve sebzelik genelde altta oluyor eğil al hoşuma gitmiyor buzluk nadir kullanıldığı icin egilmiyorum
Buzluk altta benim daha önce de böyle kullanıyordum çok rahattı geçen hafta aldım yine altta olan model seçtim hem oğlumda açıp karıştıramıyor
Tabiki altta buzluk olunca daha iyi. İlk buzdolabım buzluğu üstteydi. Şimdi o kadar kullanışlı ve rahat ki sürekli eğilmek zorunda kalmıyorsun. Buzluk nadir kullanılır altta olması çok iyi bence .
Benimki ilk ustteydi bozuldu altta olanioaldim o kullanisli bence sebzelik üstte en iyisi alltra buzluk daha kolay
Üst tarafta olması daha mantıklı bana göre. Özellikle boyu kısa olanlar için. Buzlugu fazla kullanmadığım için bişeye ulaşıp ulaşmama sıkıntısı yaşamıyorum ama dolab kısmını günde en az 10 kere açarım. Alt raflar neyse de en üst rafa bişey koyup uzanamam.
1,490,134 soru
24,353,770 cevap
346,621 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın