Eşimin doğum günü yaklaşıyor biraz ilham almak istedim. Siz eşinize en son hangi hediyeyi aldınız?
Evlilikte 5 yıla girmek üzereyiz hiç bişey almadık birbrimize :))) uzun zamandır almak isteyip alamadığı birşey varsa alabilirsin mesela
Ağzını bi aramak lazım 🙅🏻♀️
Eşim bize karşı eli açık kendine cimridir almaz kendine bişey. Avmye falan gidince ben onu gözlemlerim neye bakmış falan anlıyorum zaten isteyip de almadığını. Özel gün beklemiyorum param varsa ertesi gün gidip alıyorum. O da aynı şekilde olduğu için doğum günlerinde evlilik yıldönümlerinde falan hediyeleşmedik hiç şimdiye kadar
En büyük hediye benim ona zaten. Hediyeye ne hacet 😂
Tespit gibi tespit haklısın canım 😁
Bir seccade aldım üzerinde bol bol dua et Allah benim gibi birini sana nasip ettiği için die😀
En iyisi 😂 bende tesbih alayım benim gibi eşin var diye elhamdülillah çek deyim. Artık sabırmı çeker şükür mü kendi bilir haha
Bunu da yapabilirim bu arada 😁
Yüzük aldım 13 gün sonra benim doğum günüm kara kara düşünüyor kocamda 😵
Çok zor ya hediye seçmek inşallah sevineceği birşey bulurum 💆🏻♀️
Hediye mağazası var bizim burda, eşimin ve çocukların fotolarını çıkarttırıp bir albüm oluşturdum çünkü çok param yoktu ay sonuna denk geliyor hep doğum günü. Ben de böyle anlamlı bir hediye hazırladım.
En güzeli manevi şeyler daha değerli
Doğum günü değilde evlilik yıldönümünde saat aldım zaten arasında 2 ay var bide doğum gününe alamam 😅
Sen ikisini bir arada çıkarmışsin 😁
Eşimin doğum günü 21kasım bende çok kararsızım herşeyden aldığım için ne alıcam bilmiyorum.
Allah yardımcı olsun canım. Hediye almak bir eziyet oldu ne alsak ne alsak diye kafayı yiyoruz artik 😶
Ya bide eşim hep mütevazı davranır yok gerek yoktu düşünmen yeterdi der ama inanki benden daha çok hevesli istekli bir çocuk gibi merak ediyor:))
Olta takımı aldım
Çapari
Misina
Sahte yem
Kanca ne bulduysam
Vallahi araba alsam vu kadar sevinmezdi
Hahah insanlar eşlerinin ilgi alanına göre hediye alıyorlar tabii😂😂 en pahalı hediyeden daha mutlu oluyorlar bende arabasına LED aldım baya sevindi😂
Hobisi varmış ne güzel. Bizimki dümdüz odun hobileri olsa biraz daha kolay olurdu isim 😣
Hemde nasıl bu hobi öyle işime yarıyor ki balığa gidicem diyor pazar günleri ben ne yapacam diyorum hop hesaba para geldi kullanıyorum o hobisi yazın bende gidiyordum zevkli
En son ne aldim bilmiyorum. Samba aldim,sarjli fircasinin ust modeli,deri ceket, jean gomlek,takim elbise(idareciydi ) daha bir suru sey. Sigara lciyorsa ben zippo aldim bir ara
Sen geriye birşey bırakmamissin 😁
Kiz kac sene olmus napanm🤣cicek de yolladim😆
Benim eşimin doğum gününe daha var ama evlilik yıldönümümüzde çiçek aldım. "Erkekler ilk çiçeklerini öldüklerinde alırmış ben sen öyle olma istedim çünkü sen bana yaşarken çiçek bahçesi verdin" yazılı bi notla çiçek hediye aldım çiçek almak güzel bir duyguymuş dedi🙂🙂bide kıyafet ve akşama güzel bi yemekle şık mumlu bi masa.. bi önceki gün o yemeğe çıkartmıştı mesela bende bi gün somra yaptım. Zaten ben doğum günlerini de asla gğnpmde yapmam mecbur kalmadıkça bi gün önce veya bikaç gün önce veya unutmuş gibi yapıp sonra yaparım. Eşinin iş yerine bu notla böyle bir çiçek gönder hep kadınlar çiçek alıyo onlar da anlasın çiçek almak nası bi duyguymuş anlasınlar ki bize daha çok alsınlar 😜
Ah ah inşallah anlarlar canım. Odun odundur yarın solacak nasılsa diye almıyormus bizimki de sağolsun çok düşünceli 😁 cicek alıp bir dumura uğratabilirim
😁
Ben çalıştığı yere yenilen kekelerden gönderdim üzerinde oğlumun resmini koydum biikte kutladık.eve gelincede yemege götürdüm
Birde kot pantolon aldim
Bu sene Masa üstü resimli isimlik almıştım eşim oğlum ve benim beraber çekilmiş resmimizi bastırıp eşimin makam adını yazdırdım 😍😍😍
Oyy çok klass bir hediye
Eşim çok sever bu tarz hediyeleri
Yemeğe götürdüm, hediye almıyoruz biz birbirimize zaten sürekli ne ihtiyacımız varsa alıyoruz.ozel olarak belirtmiyiruz doğum günü hediyesi diye yani.
Gecen yıllarda çakmak, gömlek, saat falan almıstım heryılda pasta yaparım. Bu sene hıc birşey yapamadım pastada.Dogum gununden oncekı gün sezeryan oldum doğum gununde hastanedeydım bu sene kızım hedıye oldu babasına
Sen en değerli hediyeyi vermişsin zaten 💕
Doğum gününde almadım evlilik yıl dönümü için aldım arada 10 gün var çünkü 😀 pantolon gömlek
İdeal bı hediye bence kurtarıcı
Bizim hep hediyemiz aynı bir kere çakmak yaptırdım kullanmıyo bende kullanacağı şey olsun diye babalar günü için farklı hediye aldıydım beğenmedi bende kendime aldıydım o yüzden biz aynı devam 😀
Seccade ve ayakkabı aldım.
Ama ayın 30 unda benimkiydi kutlamadı çok kırıldım ona. Yani sorun hediye almaması değil ama en azından düşünüp" iyiki doğdun " diyebilirdi yada mesaj atabilirdi. Ama yapmadı. Her neyse seneye görüşürüz onunla
1,507,969 soru
24,613,308 cevap
364,199 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın