0 oy
142 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (347 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar benim oğlum astım bronşit hastası 1 yaşına daha. ben ondan zannettim Hani ateşlendi falan hani nefes tıkandı diye ellerinde Ayaklarında ve yüzünde böyle yaralar çıktı dedim ateşinden çocuk herhalde dışarıya attı diye düşündüm.meğersem bu çocuk el ayak hastalığı olmuş elleri biraz daha iyi ayakları da iyi çok şükür Ama Yüzü çok kötü bir durumda burnunun içine varana kadar yara doktora götürdüm öyle söyledi el ayak hastalığı varmış Çocuklar da yaygınmış ama ben Çocuğu dışarı çıkartmıyorum evimde de hayvan yok sonuçta Doktor da demiş ki abisinden geçmiş olabilir abisinde de yok aslında ama Taşıyıcı olabilirmiş Çünkü kreşe gidiyor oradan geçirmiş olabilir dedi Bunun hakkında bilgilendirme yapayım dedim. Ama hiçbir ilaç vermedi kendiliğinden geçiyormuş iştahı yok Ateşi vardı Çok şükür artık o bitti burun akıntısı var bayağı işte silmekte zorlanıyoruz maalesef benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı Nasıl geçirdiler Hani bir krem falan kullanmam uygun olur mu Sudocrem gibi mesela mustela  gibi 

4 Cevaplar

0 oy
önce (677 puan) tarafından

Sudocrem mustela olmaz canım benim oglum yaşadı ve tekrarladı 3 sefer odlu bize doktor bi krem vermişti birde alerji şurubu ateşi düşürmek içinde ateş düşürücü bize banyo yaptırma nemi çok sever ıslanırsa çogalır demişti demekki kreme gerek duymadılar atlatma evresinde oldugu için bişey vermemiş olabilirler geçmiş olsun

önce (347 puan) tarafından

Sağ olasın canım Hadi ya banyo İyi ki de yaptırmamışım Cumadan beri banyo yaptırmıyorum zaten böyle olunca ama Ağzını ne yalan söyleyeyim su ile yıkıyorum Ellerinde bazen yıkıyorum mecburuz yani Vallahi arttı gibi ama bilmiyorum yemek de yemiyor Ne yapacağımı bilmiyorum

önce (677 puan) tarafından

Agzına doktor bi tarif yazmıştı eczacı onları karıştırıp ilaç hazırlamıştı bize ağız yaraları için hemen agzını toplamıştı kaç gün oldu canım baktın olmuyor aile hekimine göster bulaşıcı bir hastalık dikkat edin kimseyle temas ettirme pek

Hadi ya Abisi de var olmadı dikkat edeyim abisi fazla yaklaşmasın cumartesi günü böyle oldu işte 4 gün canım

-Reklam-
0 oy
önce (903 puan) tarafından

Cnm kızımda anaokuluna gidiyor ordan kaptı büyük ihtimalle cnku okulda salgın coktu,kızım mahvoldu elleri bı soyuldu çok kötüydü yüzü felan.bende ilk senin dediğin gibi sanmıştım ateş çıkmıştı önce.ama benimde diğer küçük çocuğuma bulaşmadi mesela.

Aynen olabiliyor bazen çocuklar Taşıyıcı olabiliyormuş evdeki çocuğa da ulaşabiliyormuş bazen diğerinin bünyesi daha kuvvetli oluyormuş Vallahi bizimkisi öyle ya Burnu akıyor y***** içi benim içime almıyor daha

0 oy
önce (1,432 puan) tarafından

Bizimkilerin de ağızlarının içi yara doldu çocuklar su içemeyecek kadar acı çektiler çok geçmiş olsun canım çok berbat bir hastalık

Teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bir hastalık ya benim oğlanın ağzı da öyle yemek yiyemiyor

önce (1,432 puan) tarafından

Ah kuzum çocukta sende perişan haldesindir

Öyleyiz Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın inşallah

0 oy
önce (2,257 puan) tarafından

Uzun zaman oldu ama bize ilaç verilmisti. Rahatlamasi için losyon Ağrı kesici falan çok iyi gelmişti rahat atlatmştk

Bilmiyorum Bize vermedi de Hametan diye bir krem varmış Çok iyiymiş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (11,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
+1 oy
1 cevap 71 göst.
+1 oy
1 cevap 83 göst.

Kategoriler

1,484,583 soru

24,277,625 cevap

342,510 kullanıcı

...