0 oy
147 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (3,517 puan) tarafından

Bacılar hayırlı günler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Ben eşimiz işe gönderdim şimdi her yeri toplayıp temizleyecem inşallah 🤲 

Cumartesi görümcem ve arkadaşını çağırdım geçen cumartesi ben onlardaydım bu haftada bana gelsinler dedim Allah nasip ederse sabah kahvaltısına çağıracağım o basit zaten sonrası içinde gün tabağı gibi birşeyler hazırlayayım diyorum kafamda net bir menü yok sizce neler yakışır? 

Aklımdakiler

Yaş pasta 

Poğaça 

Islak kurabiye 

Patates salatası 

Sarmam yok ama almayı istiyorum iyi. Bir yerden benimde canım ne zamandır istiyorum denk gelmedi çünkü☺️

Gül böreği 

Yani kafamda oturmadı daha fikrinizi alayım dedim yaptıklarım alakasız mı olur normalde kafamda hep bişi belirir ama bu sefer çok karışık toparlayamadım nedense 2 çocukla ilk defa birini ağırlayacam böyle hazırlıklı o yüzden herhalde 😅 mesela kurabiyeyi yaş pastayı akşamdan yapcam poğaça hamurunu. Yoğurup dolaba koycam sabaha şekil vercem gül böreği hazırlayıp sabaha fırına vercem zaten kahvaltı sonrası olacak diye acelesi de yok nasıl yapsam sizce

5 Cevaplar

+1 oy
önce (300 puan) tarafından

Islak kurabiye yaş pasta ikisi olmaz ikiside tatlı sayılıyor birini çıkar

önce (3,517 puan) tarafından

Kurabiyeyi çıkartayım o zaman teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (861 puan) tarafından

Zaten kahvaltı geliceklermis tekrardan gün tabağı gibi bir sürü şey fazla olmaz mı börek poğaça kahvaltıya olsa sonrasında da çay kahve yanına bı tatlı bı tuzlu bişey yapsan mesela o pasta birde tuzlu kurabiye yapsan benim için yeterli olurdu :)

Postu açmadan önce akşama kadar kalacaklardı kahvaltı erken olacak ya sonrasında 1 2 gibi yeriz diye düşündüö dolu dolu olsun istedim görümcemin arkadaşı kınaya gidecekmiş çok akşama kalamayacam dedi o yüzden azaltacak biraz 😅

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Bende şimdi benzer  bişey için post açacağım 😬😬

Bakayım canım 😅

0 oy
önce (347 puan) tarafından

Bence patates salatasının yerine kereviz salatası pancar salatası yapabilirsiniz Onlar daha lezzetli oluyor Hani patates salatası eskide kaldı bana göre bilmiyorum Tabii siz seviyorsunuzdur Belki bir şey diyemem ama bence Onlar daha şık gösterir masanızı havuç tarator ya da

+1

Evet bencede öyle canım bakayım onada aklımda olsun teşekkür ederim 

0 oy
önce (24,013 puan) tarafından

Hem poğaça hem börek bence gereksiz. Kendini boşuna yormuş olursun. Börek yap tek bence. 

Teşekkür ederim canım azaltacağım zaten çok duramayacaklarmık börek daha basit olur hemde 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
+1 oy
3 cevap 189 göst.
+1 oy
9 cevap 342 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,483,693 soru

24,266,280 cevap