Son çare endoskopi yaptirmaya karar verdim nasil oluyor uyutularak mi yoksa canlimi?;bilgisi olan varmi kizlar
Eşim midesi için yaptıracaktı bayıltmadan yapmaya çalışmışlar ama olmamış şehir hastaneleri bayıltıp yapıyomuş
Bende yaptircam umarım guzel gecer
Narkoz alıcaksın. 10-15 dj sürer endoskopi işlemi.
İnsallah zorlanmam
burnuna bisey takiolar onu koklayinca zaten uyuyosun. mide botoxu yaptirmistim gecen sene. burnuma taktilar iki deligede bisey minnak bisey. kokladim. gozumu actigimda hersey hitmisdi uykudan uyandim sanki kalkdim yurudum on dk sonrada diyetisyen ile gorustum sonra ciktim yola marmarayla evime gectim 1 bucuk saat 2 aktarma ile 😀
Botoksta tam olarak ne yapıyorlar peki teşekkür ederim çok uzun uzun güzel açıklamışsın
botoxda midenin belli yerlerine botox yapiyorlar mide kaslari hizli hizli calismiyir yavas yavas calisyor . zor calisiyor mide kaslari. haliyle yedigin yemek cabucak sindirilip bagirsaga gecmio midede kaliyor. mesela tavuk salata yedin diyelim normalde priteinler 4 saatte sindirilir mideden bosaltilir ya 10 12 saat boyunca o tavuklu salata midede kalio sindiremiyorsun. yeni yemis gibi tok oluosun . midenin gorevini yavasltiyor yani botoksla. butun gun biyunca tika basa yenis gubi tok hissediyorsun kendini
Hım iyiymiş inşallah bende de işe yarar
Mide botoksu guzel verdirmiş, neden balon düşünüyorsunuz . Daha fazla mi veriliyor acaba
aynen balonla daha fazla veriliyor. ama vazgectim oyle cok cok fazla kilom yok zaten . ben irademe halim olamiyordum dusundugum donem biraz kolaya kacmak istemistim. gecen sene de aslinda 57 kiloydum nasil oldu anlamadan 3 ayda on kilo aldim . o on kiloyu biran once vermek icin botoks yaptirmistim . yani aslinda ozaman da aman aman gazla bir kilom yoktu 66 kilo ile botoksu yaptirmistim
Eskiden uyuşturucu sprey sıkıp kamerayı salıyorlardı yutkun diye 😅 artık uyutuyorlar hastaları.
Evet oyleymis
uyuttular beni, miss gibi 😅
Uyutunca agiz nasil acik kaliyor canim
ağızlık takıyorlar
Mevbur yaptircam cnku olmuyor ,gecmiyor bu her neyse
İki sefer uyutulmadan oldum hiç sorun yapacak bir şey yaşamadım
İnslalah bende sorun yasamam canim
,10 dakikalik birsey beni uyutmuslardi kalkinca birsey hissetmedim
Kalkinca uyusuk gibi oldunmu canim
Yok cnm olmadım sadece azicik boğazım agriyordu borudan dolayi oda gecti
Ben oldum endoskopi. Uyutmuşlardı. Çok kısa bir işlem zaten. İşlemden sonra kalkıp eve gitmiştim.
Tamam canim
Bundan 3 yıl önce benim eşimde endoskopi yaptırdı o zamanlar durumumuz iyi olduğu için özel Hastanede bayıltılarak yapılmıştı sabah gittik eşimi hazırladılar 15 dk bile surmesi az sürdü sonra da ayilmasi için odaya aldılar
Anladim cnm sagl
1,487,304 soru
24,314,254 cevap
344,926 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın