0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (798 puan) tarafından

Son çare endoskopi yaptirmaya karar verdim nasil oluyor uyutularak mi yoksa canlimi?;bilgisi olan varmi kizlar

9 Cevaplar

0 oy
(32,908 puan) tarafından

Eşim midesi için yaptıracaktı bayıltmadan yapmaya çalışmışlar ama olmamış şehir hastaneleri bayıltıp yapıyomuş

(798 puan) tarafından
+1

Bende yaptircam umarım guzel gecer

-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından

Narkoz alıcaksın. 10-15 dj sürer endoskopi işlemi.

(798 puan) tarafından

İnsallah zorlanmam

0 oy
(1,821 puan) tarafından

burnuna bisey takiolar onu koklayinca zaten uyuyosun. mide botoxu yaptirmistim gecen sene. burnuma taktilar iki deligede bisey minnak bisey. kokladim. gozumu actigimda hersey hitmisdi uykudan uyandim sanki kalkdim yurudum on dk sonrada diyetisyen ile gorustum sonra ciktim yola marmarayla evime gectim 1 bucuk saat 2 aktarma ile 😀

(25,524 puan) tarafından

Botoksta tam olarak ne yapıyorlar peki teşekkür ederim çok uzun uzun güzel açıklamışsın 

(1,821 puan) tarafından

botoxda midenin belli yerlerine botox yapiyorlar mide kaslari hizli hizli calismiyir yavas yavas calisyor . zor calisiyor mide kaslari. haliyle yedigin yemek cabucak sindirilip bagirsaga gecmio midede kaliyor. mesela tavuk salata yedin diyelim normalde priteinler 4 saatte sindirilir mideden bosaltilir ya 10 12 saat boyunca o tavuklu salata midede kalio sindiremiyorsun. yeni yemis gibi tok oluosun . midenin gorevini yavasltiyor yani botoksla.  butun gun biyunca tika basa yenis gubi tok hissediyorsun kendini 

(25,524 puan) tarafından

Hım iyiymiş inşallah bende de işe yarar 

(71 puan) tarafından

Mide botoksu guzel verdirmiş, neden balon düşünüyorsunuz . Daha fazla mi veriliyor acaba

(1,821 puan) tarafından

aynen balonla daha fazla veriliyor.  ama vazgectim oyle cok cok fazla kilom yok zaten . ben irademe halim olamiyordum dusundugum donem biraz kolaya kacmak istemistim. gecen sene de aslinda 57 kiloydum nasil oldu anlamadan 3 ayda on kilo aldim . o on kiloyu biran once vermek icin botoks yaptirmistim . yani aslinda ozaman da aman aman gazla bir kilom yoktu 66 kilo ile botoksu yaptirmistim

0 oy
(810 puan) tarafından

Eskiden uyuşturucu sprey sıkıp kamerayı salıyorlardı yutkun diye 😅 artık uyutuyorlar hastaları. 

(798 puan) tarafından

Evet oyleymis

0 oy
(7,808 puan) tarafından

uyuttular beni, miss gibi 😅

(798 puan) tarafından

Uyutunca agiz nasil acik kaliyor canim

(7,808 puan) tarafından

ağızlık takıyorlar 

(798 puan) tarafından

Mevbur yaptircam cnku olmuyor ,gecmiyor bu her neyse

0 oy
(8,447 puan) tarafından

İki sefer uyutulmadan oldum hiç sorun yapacak bir şey yaşamadım 

(798 puan) tarafından

İnslalah bende sorun yasamam canim

0 oy
(7,247 puan) tarafından

,10 dakikalik birsey beni uyutmuslardi kalkinca birsey hissetmedim

(798 puan) tarafından

Kalkinca uyusuk gibi oldunmu canim

(7,247 puan) tarafından

Yok cnm olmadım  sadece azicik boğazım agriyordu borudan dolayi oda gecti

0 oy
(1,733 puan) tarafından

Ben oldum endoskopi. Uyutmuşlardı. Çok kısa bir işlem zaten. İşlemden sonra kalkıp eve gitmiştim. 

(798 puan) tarafından

Tamam canim

0 oy
(299 puan) tarafından

Bundan 3 yıl önce benim eşimde endoskopi yaptırdı o zamanlar durumumuz iyi olduğu için özel Hastanede bayıltılarak yapılmıştı sabah gittik eşimi hazırladılar 15 dk bile surmesi az sürdü sonra da ayilmasi için odaya aldılar 

(798 puan) tarafından

Anladim cnm sagl

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 391 göst.
0 oy
4 cevap 762 göst.
0 oy
15 cevap 764 göst.
19 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Sumisaliii (798 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 453 göst.