0 oy
121 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,497 puan) tarafından

E bebek çok pahalı geliyor ama Alaçam ordan trendyoldan ama sorum şu kararsızım gidip mi alayım yoksa online den siparismi versem hangisi sizce 3 yaşında oğlum var durmayacagink çok iyi bilmiyorum da

10 Cevaplar

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Ben gidip aldım hep biberon vs int.den aldım

önce (1,497 puan) tarafından

Biberon ekledim trednyoldan avent Almayı düşünüyorum ama  gidip gitmemekte çok kararsizim

önce (19 puan) tarafından

Avent efsane benim bebeğim büyüyene kdr kullandım sonra bebek arabasından attı kırıldı plastiğini aldım çok iyi 

Plastik direk Alacam nasip olursa

-Reklam-
0 oy
önce (1,523 puan) tarafından

Ben genelde internetten alırım marka kalıplarını bildiğim için 

E bebekten mi

önce (1,523 puan) tarafından

Çogu markanın sadece e bebek değil

0 oy
önce (2,148 puan) tarafından

Ben ikisinide yapıyorum büyük beden alıyorum ztn nettande aldım magazadanda aldım mağazadan aldıklarımıda büyük beden aldım

Fiyatları aynı değil mi

0 oy
önce (5,149 puan) tarafından

Ebebk magazasina gittim cok pahaliydi, 1 hafta oncesinden e ebebek sitesinden neredeyse yari fiyati aldim, kampanyalari kacirma guzel indirimler alabilirsin

Çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (7,176 puan) tarafından

bazen kalıplar değişebiliyor mağazadan almayı tercih ediyorum. ebebek outlet varsa aşırı uygun onun dışında bebek butikleri de uygun 

Malesef yok

0 oy
önce (561 puan) tarafından

Kesinlikle LCW uygulamadan al kupon veriyor çark çevirince 4 takım 933 TL aldim

Çok teşekkür ederim bakacam direk 

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Koton defacto gibi markalar sezon sonu çok güzel düşüyor online takip edip alın. Mont tulum vs gibi şeyler 2.el dolap alablrsnz. Ebebek indirimsiz hali pahalı. Emzik biberon vs online daha uygun bulursunuz

Evet ya ne olmuş bu e bebek e

0 oy
önce (797 puan) tarafından

Ben genelde online alıyorum. İndirim zamanlarını ve kuponlarını takip edince uyguna geliyor. Çoğu markanın da her sezon indirimleri oluyor. Hem iade değişim hakkınız da var. 

0 oy
önce (23,998 puan) tarafından

Durmayacaksa hiç zorlama. Gerçekten sinir harbi oluyor. Ha ara ara gider birer ikişer alırım diyorsan o zaman başka. Ama toplu alışveriş küçük cocujla kesinlikle çok zor. Kendi oğlundan biliyorum. Alışveriş sevmemek küçük yaşlardan yükleniyor erkeklere. Daha AVM ye girdiğimiz anda hadi ne zaman gidecegiz anne diye sormaya başlıyor. Benim cinlerim tepeme geliyor. 

0 oy
önce (1,983 puan) tarafından

E Bebek gereksiz pahalı olmuş civilden de bakabilirsin biberon emzik pamuklardan ıvır zıvır şeyler için. Ama bebek kıyafetini Instagram Bebek sayfalarından da alabilirsin bence iyi bı şey almaya çok gerek yok çabuk büyüyorlar kilolu olacaksa bide Bebek. Hediye de bebekken giyeceği çok şey geliyor büyüdükçe kiugaeitne para harca bence

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
22 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde creazygirl34 (3,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 290 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,524 soru

24,264,125 cevap

341,684 kullanıcı

...