E bebek çok pahalı geliyor ama Alaçam ordan trendyoldan ama sorum şu kararsızım gidip mi alayım yoksa online den siparismi versem hangisi sizce 3 yaşında oğlum var durmayacagink çok iyi bilmiyorum da
Ben gidip aldım hep biberon vs int.den aldım
Biberon ekledim trednyoldan avent Almayı düşünüyorum ama gidip gitmemekte çok kararsizim
Avent efsane benim bebeğim büyüyene kdr kullandım sonra bebek arabasından attı kırıldı plastiğini aldım çok iyi
Plastik direk Alacam nasip olursa
Ben genelde internetten alırım marka kalıplarını bildiğim için
E bebekten mi
Çogu markanın sadece e bebek değil
Ben ikisinide yapıyorum büyük beden alıyorum ztn nettande aldım magazadanda aldım mağazadan aldıklarımıda büyük beden aldım
Fiyatları aynı değil mi
Ebebk magazasina gittim cok pahaliydi, 1 hafta oncesinden e ebebek sitesinden neredeyse yari fiyati aldim, kampanyalari kacirma guzel indirimler alabilirsin
Çok teşekkür ederim
bazen kalıplar değişebiliyor mağazadan almayı tercih ediyorum. ebebek outlet varsa aşırı uygun onun dışında bebek butikleri de uygun
Malesef yok
Kesinlikle LCW uygulamadan al kupon veriyor çark çevirince 4 takım 933 TL aldim
Çok teşekkür ederim bakacam direk
Koton defacto gibi markalar sezon sonu çok güzel düşüyor online takip edip alın. Mont tulum vs gibi şeyler 2.el dolap alablrsnz. Ebebek indirimsiz hali pahalı. Emzik biberon vs online daha uygun bulursunuz
Evet ya ne olmuş bu e bebek e
Ben genelde online alıyorum. İndirim zamanlarını ve kuponlarını takip edince uyguna geliyor. Çoğu markanın da her sezon indirimleri oluyor. Hem iade değişim hakkınız da var.
Durmayacaksa hiç zorlama. Gerçekten sinir harbi oluyor. Ha ara ara gider birer ikişer alırım diyorsan o zaman başka. Ama toplu alışveriş küçük cocujla kesinlikle çok zor. Kendi oğlundan biliyorum. Alışveriş sevmemek küçük yaşlardan yükleniyor erkeklere. Daha AVM ye girdiğimiz anda hadi ne zaman gidecegiz anne diye sormaya başlıyor. Benim cinlerim tepeme geliyor.
E Bebek gereksiz pahalı olmuş civilden de bakabilirsin biberon emzik pamuklardan ıvır zıvır şeyler için. Ama bebek kıyafetini Instagram Bebek sayfalarından da alabilirsin bence iyi bı şey almaya çok gerek yok çabuk büyüyorlar kilolu olacaksa bide Bebek. Hediye de bebekken giyeceği çok şey geliyor büyüdükçe kiugaeitne para harca bence
1,483,524 soru
24,264,125 cevap
341,684 kullanıcı