0 oy
154 göst.
önce Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından

Kızlar dün inşaat pisliği yeni yapılan 2+1 eve taşındık evi eşim tutali 7 gün olmuştu uzak olduğu için temizliğe gelemedim eşyalarım çok temizlenmesi nasıl olacak evi böyle görünce tansiyonum firliyor ve tek başıma yapacağım kimse yok yardım edecek 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (6,892 puan) tarafından

Taşınmadan önce temizlikçi tutup güzelce temizletseydiniz. İçindeyken günler sürer. 

Biz de Mart ayında taşındık ama taşınmada önce dip köşe temizlettik ilaçlattık.

-Reklam-
0 oy
önce (13,564 puan) tarafından

Oo nasıl yapacaksın canım eşya içindeyken kabasını alsaydınız bari keşke 

0 oy
önce (1,495 puan) tarafından

e ilk once bi kabasini falan temizleyip edip oyle esyalari sokaydiniz insaat temizligi esyali evde olmazki . of of vok zorlanirsin. ben bi kendim bide yemizlikci iki kisi dort gunde temizledim . ki ev bosken temizlikci bi gun geldi kabasini yapti detayina ben girdim

0 oy
önce (163,801 puan) tarafından

allah yardimcim olsun insaat pisligine bende girip duruyom cok zor 

0 oy
önce (25,163 puan) tarafından

Önce temizleyip sonra taşınmanız gerekmiyor muydu ? Eşyaları açıp dökmeden temizlik yapmalısınız yoksa işin içinden çıkılmaz 

0 oy
önce (1,639 puan) tarafından

Hergün bir odayı temizyeıp sereceksin canım anca öyle yoksa içinden cıkamazsın bunun için sabah erkenden temizliğe başlaman lazım 

0 oy
önce (600 puan) tarafından

Temizlikçi tutsanız Temizleseler daha iyi ama sen bilirsin gene de ama İlla ev temiz olcak diyorsanız mecbur gidip temizlemen lazım 

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Ay bende yaşadım bunu 1 haftaya zor yerleştim bide annemde yanımda olduğu halde.. sen bebeğe bak ben yaparım tek başıma dedim annem baktı olacak gibi degil bi hafta oldu daha ben yerleşmedim elmattı olaya.bizde oda oda gittik mutfagı yerleştirdim önce sonra odalara girdik odadaki herşeyi koridora çıkartıp temizleyip odaya tek tek geri yerleştirerek aldık.somra diger odaya geçtik orda da ne var ne yok koridora alıp odayı temizleyip esyaları yerleştire yerleştire aldık daha kolay oldu 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 288 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.

Kategoriler

1,483,701 soru