Kızlar geçen gün kayınvalidemdeydik. Sofradayken eşim oğlumuz için gece uyutmadı bizi yorgunum dedi. Kayınvalidem de sizin odaları ayırma zamanınız geldi artık ayrı yatın dedi. Eşim bir odada ben ve oğlum başka odada yatsınmış. Daha bir buçuk yıllık evliyiz. Sizce normal mi bu? Bana hiç normal gelmedi. Size de sormak istedim.
Ben terbiyesizleşirim bu konuda senmi yatcan oğlunun yanına derdim ben 😂
AAy onu desem ortalık karışır 🤣
Bırak karışsın 😄
su uygulamada henuz normal bir kayinvalodesi olana denk gelmedim
🤣🤣🤣🤣🤣
Eskiden ben vardim bende elendim sevdoo
ohaaa neden elendin noldu
Doğuma girdiğim gün kocam onlarda kalıyor beraber yapalım diye badanaya kalkışan kaynanama selam
Niye benimki normal.fazkasi var eksiği yok 😄
Yok hazetmedim gittim gördüm oglundan cok kiskandi
benimki cook iyidir diyenlerde gercekle yuzlesiyo 🤣 aboo lutfis seninde bi baskaymis
Bende cook iyi diyodum megersem uzaktsn gercek yüzü gorunmuyomuş jjs
welcom canim welcome
Benimki de çok iyiydi sonradan kafayı yedi . Ben dogurmadan 1 hafta önce işten izin alip tatile gitti ki planlı sezeryandi ne zaman dogurcagim belliydi . Doğurduğum günde badanaya kalktı 2 hafta sürdü o badana sonra ben işi var gücü var diye kocam gececiyken gel git demedigim için bana sen beni istemiyosun diye kavga çıkardı. Bende sen misin lohusa ben miyim dedim diye küstü 😂 Diyeceklerim bu kadar daha derine inersem fıtık olucam
lutfisim yaaa 💕💕💕💕
Ahahhah kıskanç kaynana :)) kız hiç güleceğim yoktu, kusura bakma. Sinir oldum. Ne münasebet odayı ayırmak? Araya soğukluk girer şeytan girer. Ayırma bence. Kaynanam güya oğlunu düşünüyor, işe gidiyor ya uykusuz kalmasın bilmem ne! Sakın aman,o çocuğu sen tek yapmadın onun birde babası var. O da uyanıp uykusuz kalacak tabiki. Boşver kaynana işte ama sen ayırma odaları
çocukları 1 yaşından sonra ayrı odaya alabilirsiniz tabi ama buna sizin karar vermeniz gerekiyor anne, baba ve çocuk ne zaman hazırsa o zaman ayırırsınız. o öneride bulunmuş uyup uymamak size kalmış
Oğlunu düşünüyo sözde😅
Oğlum daha 4 aylık bir süre sonra ayırıcaz odaları ama eşimle ayrı yatma fikrini nasıl sunabildi anlamıyorum hala sinir oluyorum
kıskançlıktır yani başka açıklaması olamaz 😂
Teşekkür ederim korkmuştum abartıyor muyum diye 😅
kaynanan abartıyor tabii ki😅 çocuk oldu diye odasını ayıran çiftlerin arasına elbet soğukluk girer. biz de uyumadık, eşim de uyumadı çocuk sahibi olmak öyle kolay değil
Çocuğun odasini ayırma vakti geldi artık demiş olabilir mi acaba.
Hayır eşimle benden bahsetti
Kayınvalideniz ne karışıyor sizde o an bu bizim kararımız yatak odamıza müdahele etmeyin diyemediniz mi
YYok öyle bir şey dedim güldük geçtik zaten kısa bir süre sonra odamıza çekildik uyuduk. Almıştır cevabını
Kesinlikle kabul etme ve eşini alıştırma öyle biseye
Henüz hiç ayrı yatmadık inşallah böyle devam eder..
Kabul etmezseniz devam eder bu şekil. Sizin de elinizde
Buram buram kıskançlık kokusu geldi sanki 😂
Öyle di mi ya. 🤣 Bana da öyle geldi ama konduramadım
Oğlu yorgun olmasın ertesi gün işe gidiyor uykusunu alsın diye demiştir ama bu onu ilgilendiren bir konu değil ki
Benim koca benim lohusalık da yataktan çıkmadı gece gündüz uyudu izinli olduğu halde işede gitmedi
Kayınvalidem yanında dedim ben yatacağıma oğlun yatıyor die
Olsun yatsın kafası yorgundur onunda dedi sinirden tekme atıyordum artık uyurken
Eşim evden çalışan biri ve işi de zor bir iş değil. Zaten 10 gün izindeydik kayınvalidemlere gitmiştik izne. Çalışmıyordu eşim o sıra . Çalışıp yorulan biri olsa zaten bende eşime derim bugün çocuk huysuz içerde yat diye ama
Ona sorucaktınız ztn terbiyesiz ya oğlu rahat uyusun sadece sen Çek çocuğun derdini sustunmu orda bişey demedin mi ne münasebet bu benimmi çocuğum diye hadsiz ya
Yok öyle bir şey dedim sinirle. Onlar da güldü geçti. Sonra da eşimle oğlumu alıp odaya geçtik uyuduk yeterli bi cevap oldu bence
Kocaman kadın ne kadar ayıp kendi odasımı ayırmış ilk çocuktan sonra bazı kaynanalar gerçekten acayip zekalarından şüphe ediyorum boşa yaşıyorlar bu hayatı
Eskiler öyleymiş sanırım ayrı yatarlarmış. O da çok garip
Çok yorgun olduğu geceler gidip salonda yada oğlanın yatağında yatar ama temelli asla ayırmam odamı 60 yaşına mı geldim de odayı ayıralım. Kaldı ki 60 yaşında da ayırmayı düşünmem tuhaf geliyor kocamdan ayrı yatmak. Kızım aramızda yatıyor oğlum bazen gelip yanımızda yatıyor çoğu zaman 4 kişi oluyoruz 2 kişilik yatakta ona rağmen eşimde hiç gidip ayrı yatmaz.
Demez zaten ama diyemez de. Bu karı koca arasında karar verilen bir şey ya hani der lafın önünü alırdım ben. Ayrı yatın beraber yatın diyecek bir hakka sahip değil bir kere kayınvalidem daha yeni evli iken o da iyi niyetten canım cicim diyeceksiniz çekinmeyin gibisine aşkım canım de ne olacak demişti ona bile nerde nasil hitap edeceğimizi biliyoruz yalnızken edilecek laf var aile yanında edilecek laf var demiştim
Çok iyi demişsin. Çok yaşlılar ben genelde kalplerini kırmamaya çalışıyorum ama bu kadar da değil
Kocan ses çıkarmadıysa yapacak birşey yok
Höh
Öyle diyeceğine oğlum azıcık insan ol da gece bir kere de sen kalk sen pış pışla oğlunu diyiversin
Ya da oğlunun uykusunu çok düşünüyorsa size gelsin geceleri torun onunla yatsın siz de karı koca rahat rahat uyuyor zor bir şey değil gece kalkıp çocuğa iki pış pış yapmak
VBana güvenip çocuk yapmayın ben çocuk bakamam demişti 😅
Eşin ne dedi bu konuya
Onu hiç sorma
Kayınvaliden mi buna karar veriyor okurken sinirlendim asla normal değil tabiki
İyi bari anarmol olan ben değilmişim
Böyle demesinden çok oğlunun keyfini düşünmesine kızdım ben. Evlat ikinizin evladı evladı değil mi? Niye sadece sen uykusuz kalıyorsun da beyefendi ayrı yatıp fosur fosur uyuyormuş.
Eşimin sabaha kadar uyumayıp işe gittiği çok gece bilirim ben rahat edeyim diye. Çok yüz vermeyin şu heriflere de annelerine de. Yorgunsa yorgun, senin de uykuya ihtiyacın var.
Eşim yardımcı olur. O yüzden o gün uykusuzdu zaten
Bence benim kaynanamla arama mesafe koyup duvar örme zamanim gelmis deseydin ona :)) kiskancliga bak ya sakın oyle bi sey yapmayin
Güzel lafmış aslında 😅
Odaya da karışmasın bir zahmet. Oldu olacak hangi saatte birlikte olacağınızın planını da yapsın
1,489,138 soru
24,340,067 cevap
345,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın