0 oy
872 göst.
Diğer kategorisinde (1,792 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar geçen gün kayınvalidemdeydik. Sofradayken eşim oğlumuz için gece uyutmadı bizi yorgunum dedi. Kayınvalidem de sizin odaları ayırma zamanınız geldi artık ayrı yatın dedi. Eşim bir odada ben ve oğlum başka odada yatsınmış. Daha bir buçuk yıllık evliyiz. Sizce normal mi bu? Bana hiç normal gelmedi. Size de sormak istedim. 

26 Cevaplar

+7 oy
(625 puan) tarafından

Ben terbiyesizleşirim bu konuda senmi yatcan oğlunun yanına derdim ben 😂

(1,792 puan) tarafından

AAy onu desem ortalık karışır 🤣

(625 puan) tarafından

Bırak karışsın 😄

-Reklam-
+6 oy
(163,983 puan) tarafından

su uygulamada henuz normal bir kayinvalodesi olana denk gelmedim

benimki cook iyidir diyenlerde gercekle yuzlesiyo 🤣 aboo lutfis seninde bi baskaymis

(26,350 puan) tarafından

Bende cook iyi diyodum megersem uzaktsn gercek yüzü gorunmuyomuş jjs

welcom canim welcome

(4,042 puan) tarafından

Benimki de çok iyiydi sonradan kafayı yedi . Ben dogurmadan 1 hafta önce işten izin alip tatile gitti ki planlı sezeryandi ne zaman dogurcagim belliydi . Doğurduğum günde badanaya kalktı 2 hafta sürdü o badana sonra ben işi var gücü var diye kocam gececiyken gel git demedigim için bana sen beni istemiyosun diye kavga çıkardı. Bende sen misin lohusa ben miyim dedim diye küstü 😂 Diyeceklerim bu kadar daha derine inersem fıtık olucam

lutfisim yaaa 💕💕💕💕

+1 oy
(1,011 puan) tarafından

Ahahhah kıskanç kaynana :)) kız hiç güleceğim yoktu, kusura bakma. Sinir oldum. Ne münasebet odayı ayırmak? Araya soğukluk girer şeytan girer. Ayırma bence. Kaynanam güya oğlunu düşünüyor, işe gidiyor ya uykusuz kalmasın bilmem ne! Sakın aman,o çocuğu sen tek yapmadın onun birde babası var. O da uyanıp uykusuz kalacak tabiki. Boşver kaynana işte ama sen ayırma odaları 

+1 oy
(8,115 puan) tarafından

çocukları 1 yaşından sonra ayrı odaya alabilirsiniz tabi ama buna sizin karar vermeniz gerekiyor anne, baba ve çocuk ne zaman hazırsa o zaman ayırırsınız. o öneride bulunmuş uyup uymamak size kalmış 

(1,792 puan) tarafından

Oğlunu düşünüyo sözde😅 

(1,792 puan) tarafından

Oğlum daha 4 aylık bir süre sonra ayırıcaz odaları ama eşimle ayrı yatma fikrini nasıl sunabildi anlamıyorum hala sinir oluyorum

(8,115 puan) tarafından

kıskançlıktır yani başka açıklaması olamaz 😂

(1,792 puan) tarafından

Teşekkür ederim korkmuştum abartıyor muyum diye 😅

(8,115 puan) tarafından

kaynanan abartıyor tabii ki😅 çocuk oldu diye odasını ayıran çiftlerin arasına elbet soğukluk girer. biz de uyumadık, eşim de uyumadı çocuk sahibi olmak öyle kolay değil 

+1 oy
(17,627 puan) tarafından

Çocuğun odasini ayırma vakti geldi artık demiş olabilir mi acaba. 

(1,792 puan) tarafından

Hayır eşimle benden bahsetti

+1 oy
(2,193 puan) tarafından

Kayınvalideniz ne karışıyor sizde o an bu bizim kararımız yatak odamıza müdahele etmeyin diyemediniz mi

(1,792 puan) tarafından

YYok öyle bir şey dedim güldük geçtik zaten kısa bir süre sonra odamıza çekildik uyuduk. Almıştır cevabını 

+1 oy
(1,821 puan) tarafından

Kesinlikle kabul etme ve eşini alıştırma öyle biseye 

(1,792 puan) tarafından

Henüz hiç ayrı yatmadık inşallah böyle devam eder.. 

(1,821 puan) tarafından

Kabul etmezseniz devam eder bu şekil.  Sizin de elinizde 

+1 oy
(2,147 puan) tarafından

Buram buram kıskançlık kokusu geldi sanki 😂

(1,792 puan) tarafından

Öyle di mi ya. 🤣 Bana da öyle geldi ama konduramadım

+1 oy
(6,053 puan) tarafından

Oğlu yorgun olmasın ertesi gün işe gidiyor uykusunu alsın diye demiştir ama bu onu ilgilendiren bir konu değil ki 

Benim koca benim lohusalık da yataktan çıkmadı gece gündüz uyudu izinli olduğu halde işede gitmedi

Kayınvalidem yanında dedim ben yatacağıma oğlun yatıyor die

Olsun yatsın kafası yorgundur onunda dedi sinirden tekme atıyordum artık uyurken

(1,792 puan) tarafından

Eşim evden çalışan biri ve işi de zor bir iş değil. Zaten 10 gün izindeydik kayınvalidemlere gitmiştik izne. Çalışmıyordu eşim o sıra . Çalışıp yorulan biri olsa zaten bende eşime derim bugün çocuk huysuz içerde yat diye ama 

+1 oy
(2,242 puan) tarafından

Ona sorucaktınız ztn terbiyesiz ya oğlu rahat uyusun sadece sen Çek çocuğun derdini sustunmu orda bişey demedin mi ne münasebet bu benimmi çocuğum diye hadsiz ya 

(1,792 puan) tarafından

Yok öyle bir şey dedim sinirle. Onlar da güldü geçti. Sonra da eşimle oğlumu alıp odaya geçtik uyuduk yeterli bi cevap oldu bence 

+1 oy
(7,644 puan) tarafından

Kocaman kadın ne kadar ayıp kendi odasımı ayırmış ilk çocuktan sonra bazı kaynanalar gerçekten acayip zekalarından şüphe ediyorum boşa yaşıyorlar bu hayatı

(1,792 puan) tarafından

Eskiler öyleymiş sanırım ayrı yatarlarmış. O da çok garip 

+1 oy
(3,508 puan) tarafından

Çok yorgun olduğu geceler gidip salonda yada oğlanın yatağında yatar ama temelli asla ayırmam odamı 60 yaşına mı geldim de odayı ayıralım. Kaldı ki 60 yaşında da ayırmayı düşünmem tuhaf geliyor kocamdan ayrı yatmak. Kızım aramızda yatıyor oğlum bazen gelip yanımızda yatıyor çoğu zaman 4 kişi oluyoruz 2 kişilik yatakta ona rağmen eşimde hiç gidip ayrı yatmaz. 

+1 oy
(25,770 puan) tarafından

Demez zaten ama diyemez de. Bu karı koca arasında karar verilen bir şey ya hani der lafın önünü alırdım ben. Ayrı yatın beraber yatın diyecek bir hakka sahip değil bir kere kayınvalidem daha yeni evli iken o da iyi niyetten canım cicim diyeceksiniz çekinmeyin gibisine aşkım canım de ne olacak demişti ona bile nerde nasil hitap edeceğimizi biliyoruz yalnızken edilecek laf var aile yanında edilecek laf var demiştim 

(1,792 puan) tarafından

Çok iyi demişsin. Çok yaşlılar ben genelde kalplerini kırmamaya çalışıyorum ama bu kadar da değil

+1 oy
(4,227 puan) tarafından

Kocan ses çıkarmadıysa yapacak birşey yok

+1 oy
(7,222 puan) tarafından

Höh

Öyle diyeceğine oğlum azıcık insan ol da gece bir kere de sen kalk sen pış pışla oğlunu diyiversin 

Ya da oğlunun uykusunu çok düşünüyorsa size gelsin geceleri torun onunla yatsın siz de karı koca rahat rahat uyuyor zor bir şey değil gece kalkıp çocuğa iki pış pış yapmak

(1,792 puan) tarafından

VBana güvenip çocuk yapmayın ben çocuk bakamam demişti 😅

+1 oy
(601 puan) tarafından

Eşin ne dedi bu konuya 

(1,792 puan) tarafından

Onu hiç sorma

+1 oy
(109 puan) tarafından

Kayınvaliden mi buna karar veriyor okurken sinirlendim asla normal değil tabiki 

(1,792 puan) tarafından

İyi bari anarmol olan ben değilmişim

+1 oy
(7,544 puan) tarafından

Böyle demesinden çok oğlunun keyfini düşünmesine kızdım ben. Evlat ikinizin evladı evladı değil mi? Niye sadece sen uykusuz kalıyorsun da beyefendi ayrı yatıp fosur fosur uyuyormuş. 

Eşimin sabaha kadar uyumayıp işe gittiği çok gece bilirim ben rahat edeyim diye. Çok yüz vermeyin şu heriflere de annelerine de. Yorgunsa yorgun, senin de uykuya ihtiyacın var. 

(1,792 puan) tarafından

Eşim yardımcı olur. O yüzden o gün uykusuzdu zaten 

+1 oy
tarafından

Bence benim kaynanamla  arama mesafe koyup duvar örme zamanim gelmis deseydin ona :)) kiskancliga bak ya sakın oyle bi sey yapmayin 

(1,792 puan) tarafından

Güzel lafmış aslında 😅

+1 oy
(5,616 puan) tarafından

Odaya da karışmasın bir zahmet. Oldu olacak hangi saatte birlikte olacağınızın planını da yapsın 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 337 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cocuksevgisi (42 puan) tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 742 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (4,180 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nalan2580 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 573 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,040 soru

24,338,864 cevap

345,968 kullanıcı

...