0 oy
364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Hanımlar bir tartışma sonucu baya bağırıp kasıldım ağladım da 19+2 yim sancım var karnımda çok gerginlik yaşadığım içinmidir geçmesse gitmeli miyim acilen bebeğime birşey olur mu?:(

4 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Biraz daha bekle geçmezse bir acile git canım geçmiş olsun 
tarafından
Sağol canım benim
-Reklam-
0 oy
(9,920 puan) tarafından
AhAh kuzum neden tartıstın tansıyonun yükselip bebegıne zarar gelebılır otur bı sakın ol nefes al derın derın.İnşallah bişey olmaz.Tansıyonu ölcme sansın yoktur sanırım. 
tarafından
Maalesef canım dün şekerim 156 çıkmıştı maalesef  tansiyon iyiydi ama dediğin gibi olabilir biraz daha bekliyim :( çok teşekkür ederim canım benim
(9,920 puan) tarafından
Yaa kıyamam gecen ufak bı sebebtem tartıstım eşimle bende daha dogrusu ben tartıstım eşim sakındı.Tansıyonum fırladı elım ayagım buz kestı zangır zangır tıtremeye basladım.Bı daha o konuma gelmemeye calıstım.dikkat et kardeşim sende bebegınden önemli degıl lımon varsa bıraz sık iç dusurur tansıyonunu.
tarafından
Hormonlar işte bir anda siniri zıplatıyor canım benim üzüldüm bak şimdi sanada :( içicem şimdi kuzum  daha iyiyim şükğr sende çok dikkat et kendine
(9,920 puan) tarafından
O hormonların canı çıksın :) şükür bi daha o duruma gelmedım esımı de ikaz ettim bi daha bu duruma getırmıceksın beni dıye.bi daha olmadı.iyi olmana sevındım canım.inşallah sende yasamazsın bi daha
0 oy
(757 puan) tarafından
Canimm dikkat et ve sakinlea hemenn bebegini dusun lutfen
tarafından
Daha iyiyim canım benim çok teşekkür ederim
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Canm 1 saat falan uzanıp dinlen gecmezse doktorumu ara bi sor o sana gelip gelmemeni soyler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 316 göst.
+2 oy
18 cevap 342 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Djdjdhshsu (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde zxcvbnm (55 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 322 göst.
17 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,687 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,808 soru

24,021,281 cevap

328,231 kullanıcı

...