0 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından

Misafire kalkma vaktinin geldiğini nasıl söylersiniz nazikçe. Ashdjf ben şeyi duydum 

ev sahibi :hadi bize müsade 😂

Misafirlikteyken bana ev sahibi demişti ki biz de çocuklar için erken yatmaya alıştık 21.30 da yatakta olmuş oluyoruz. O an saate baktığımda 21.10 geçiyordu hemen eşime mesaj attım 15 gece kalkıyoruz diye😂

Ben asla diyemem otursunlar elbet kalkacaklar. Ama oğlumu uyutup gelcem durumları oluyor tabi

25 Cevaplar

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Ben aksine otursunlar diye yiyecek içecek ne varsa getiririm hatta bir kere kızım öğlen uykusu yapmadığı için uykusu çok vardı misafirler yemek yedi mutfağı topladım sonra kızın çok uykusu var ben uyutup hemen gelecem dedim baktım ayağa kalktılar nereye dedim gidelim bizde dediler saçmalamayın oturum 10 dakiak içinde gelecem dedim zorla durdurdum evde 

-Reklam-
0 oy
(7,575 puan) tarafından

Valla kimseye diyemiyorum sevmediğim biri gelse bile birine bir kere kızımın uyku saati uyutup geliyorum dediydim kalsın diye oda kalmadı zaten 😀

0 oy
(1,647 puan) tarafından

Çok ayıp bunu anlarsam bir daha asla gitmem o eve

0 oy
(838 puan) tarafından

Sohbeti keserim sus pus otururum😂

0 oy
(866 puan) tarafından

Eşim arkadaşı eşiyle geldi bebeğimde çok küçüktü başka odaya uyutmak için geçtim kadında çayını alıp yanıma gelmiş hiç susmuyor çocuk uyumuyor saat 12 oldu hala uğraşıyorum en son neyse uyumayacak salona geçelim dedim gittik eşi neredesin Şeyma dedi çocuk uyuycaktı dedi eşide sen mi uyutcan saat kaç oldu kalkalım dedi gülsem mi halime ağlasam mı bilememiştim:)))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 382 göst.
+4 oy
28 cevap 1,054 göst.
+1 oy
12 cevap 419 göst.
0 oy
32 cevap 1,253 göst.
24 Temmuz 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,983 soru

24,338,065 cevap

345,929 kullanıcı

...