Misafire kalkma vaktinin geldiğini nasıl söylersiniz nazikçe. Ashdjf ben şeyi duydum
ev sahibi :hadi bize müsade 😂
Misafirlikteyken bana ev sahibi demişti ki biz de çocuklar için erken yatmaya alıştık 21.30 da yatakta olmuş oluyoruz. O an saate baktığımda 21.10 geçiyordu hemen eşime mesaj attım 15 gece kalkıyoruz diye😂
Ben asla diyemem otursunlar elbet kalkacaklar. Ama oğlumu uyutup gelcem durumları oluyor tabi
Ben aksine otursunlar diye yiyecek içecek ne varsa getiririm hatta bir kere kızım öğlen uykusu yapmadığı için uykusu çok vardı misafirler yemek yedi mutfağı topladım sonra kızın çok uykusu var ben uyutup hemen gelecem dedim baktım ayağa kalktılar nereye dedim gidelim bizde dediler saçmalamayın oturum 10 dakiak içinde gelecem dedim zorla durdurdum evde
Valla kimseye diyemiyorum sevmediğim biri gelse bile birine bir kere kızımın uyku saati uyutup geliyorum dediydim kalsın diye oda kalmadı zaten 😀
Çok ayıp bunu anlarsam bir daha asla gitmem o eve
Sohbeti keserim sus pus otururum😂
Eşim arkadaşı eşiyle geldi bebeğimde çok küçüktü başka odaya uyutmak için geçtim kadında çayını alıp yanıma gelmiş hiç susmuyor çocuk uyumuyor saat 12 oldu hala uğraşıyorum en son neyse uyumayacak salona geçelim dedim gittik eşi neredesin Şeyma dedi çocuk uyuycaktı dedi eşide sen mi uyutcan saat kaç oldu kalkalım dedi gülsem mi halime ağlasam mı bilememiştim:)))
1,488,983 soru
24,338,065 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın