0 oy
795 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından

Çok tereddütlerim var korkuyorum herkes bana geç kalma yap bir tane daha diyor çok mu geç kaldım. Ameliyat korkusu sezeryan korkusu sekerim var prediyabetim. Varisim var çok sismisler önce bunu mu halletmem gerekiyor ayy hiç bilmiyorum en iyisi bir kadın doğuma mi gitmek bilmiyorum ya ailemden uzakta baska bir memleketteyim

28 Cevaplar

0 oy
(8,356 puan) tarafından

Geç değil ama çokta geciktirmemek lazım. Gençken insan daha da dinç oluyor yaş ilerledikçe zorlaşıyor bence. 

-Reklam-
0 oy
(323 puan) tarafından

29  yaşında ikinciye hamileyim oğlum 5 den gün aldı 

0 oy
(609 puan) tarafından

35 yaşındasın abla daha gençsin Ama tereddütlerin varsa hazır değilsin demektir Ve en iyisi kadın doğuma gidebilirsin Doktorla paylaşabilirsiniz Ama bana bakarsan gençsin ☺️ Ben 25 yasimdayim 2 çocuğum var 3 üncü 30 yaşlarda düşünüyorum 😂 Allah'ım olmayanları nasip etsin inşallah ☺️♥️

0 oy
önce (6,209 puan) tarafından

Yasin gec degil. Benim arkadasim 35 yasinda ilk cocugunu doguracak. Bi akrabamiz 41 yasinda ilk cocugunu dogurdu. Sen ne zaman hazirsan dogur ama hastaliklarini bence bi doktorla gorus. En azindan hamilelik zamani risk olmasin veya minimum olsun.

0 oy
önce (1,562 puan) tarafından

Tam zamanı gelmiş benim fikrim

0 oy
önce (285 puan) tarafından

Ben 24. Yaşında 2 hamileyim 16 aylik oğlum var bilinçli bir seydi yalan soylemicem istiyordum ama benim desteğim var inkar edemem yoksa oglum aşırı derecede zor bir cocuk beslenme olarak cok sorunu var asla beslenmek istemiyor ona rağmen getirdim çünkü ben en geç 30 Yaşında ya da 31 Yaşında son hamileligimi yapıp Tabi bu benim planım Rabbimin planı nolur bilemem ama 31 den sonra hamilelik uykusuzluk doğum bedenimi belli bir yaştan sonra yormak istemiyorum dinlenmek istiyorum çocuklarım buyucek evet dertleri d3 buyucek ama inşallah belli bir yaştan sonra oturup arkadaş gibi konusabilicem inşallah ben 3 belki 4 tane istiyorum çünkü ben tek kardeştim hep tektim annem yine oyle o da tek anne tarafı yoktu baba tarafıyla d senelerce konuşmayınca kuzenler filan cokuzak kaldik ben tek buyudum anlayacağıniz her zaman tektim bayramda seyranda tatillerde çocuğum da benim gibi olsun istemiyorum eşimde kendi ailesiyle görüşmüyor ve görüşmemiz de mümkün değil benim gibi olmasın istiyorum kaderi kardesiler olsun zor aninda kosabilecek birbirlerine destek olsunlar istiyorum bende onlarla büyümek istiyorum anlayacağıniz ve ne yalan söyleyeyim Rabbim nasip ederse 3 veya 4 çocuk hayalim var Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah size de geçmiş olsun gönlünüzce olur umarım her şey 

0 oy
önce (7,230 puan) tarafından

34 yasindayim ikinciye hamileyim kizimda 3 yasinda olacak  fazla ara vermek istemedim insan yas ilerleyince artik beyin cocuk kaldirmiyor

0 oy
önce (34 puan) tarafından

Sağlığınız için yorum yapamam ama yaş olarak geç olduğunuzu düşünmüyorum yirmi gün santa 37 olacağım ve ilk çocuğum da 7 yaşında olacak. Yedi yıl ara verdim iki çocuk arasına. Ben nazlı bi insanım ben bile doğuruyorum tek başıma büyütüyorum ben de ailemden uzakta yaşıyorum. 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 873 göst.
0 oy
7 cevap 528 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 370 göst.

Kategoriler

1,484,460 soru

24,276,036 cevap

342,442 kullanıcı