0 oy
334 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (71 puan) tarafından

Arkadaslar 80 kiloyum 2 dogum yaptim. En son 74 kiloya dustim yazin yine aldim 80ni:)) gercekten hep yemek yiyesim gelior ama zayiglamak istiyorum beynim istemiyor:)) ben ne yapim bilmiylrum 

12 Cevaplar

0 oy
önce (2,187 puan) tarafından

Bende öyle eskiden cok iradeliydm, cocuk olduktan sonra daha bi iştahlandım yemek yiyerek mutlu oluyorum resmen, beynimizi ikna etmemiz lazım yoksa başaramayız, şimdi hamileyim dogumdan sonra inşallah güzel bir beslenme tarzı yapmak istiyorum

-Reklam-
0 oy
önce (1,733 puan) tarafından

2 3 yıldır 77 78 arası gidip geliyordum ilk defa 2 ay önce 82 leri geçtim aşırı rahatsız oluyordum on gün önce dur dedim kendime ekmeği şekeri yok denecek kadar çıkardım hayatımdan 3 litre su bol yeşillik biraz yürüyüş 78 e düştüm hedef 70 bakalım 

önce (1 puan) tarafından

Maşallah ne kadar zaman da verdiniz

önce (1,733 puan) tarafından

2 haftada gitti tabi ödemde vardı bide halay cekiyoruö şuan yazarken bile emo şımık şımık eşliğinde oynuyorum zıplıyorum kocam gülüyor

önce (1 puan) tarafından

😁süpersin helal sana:)) bende 82 oldumda ve vermem lazım artık dedim kendime ondan sordum canım

0 oy
önce (861 puan) tarafından

Tatlım yemiceksin ya başka yolu yok abur cubur tatlı pilav makarna ekmek vs biliyorsundur zaten yemiceksin aksam mumkunse 5ten sonra yemeği kes su iç sadece günde 3 lt su yürüyüş Spor birde düzenli yemek ye sabah kahvaltı akşam yemek ara öğün bitki çayı 1 porsiyon meyve verilir elbet ama iradeli olmak lazım. Bende 2.dogumdan sonra 73u gördüm dedim dur kızım şuan 70im ilk hedefim 65 ikinci hedef 60 bakalım inşallah görürüm o günleri:)

0 oy
önce (28,600 puan) tarafından

Dengeli beslenirsen gayet verirsin canım öğün atlamadan abur cubur yemek yok hamur işi yok gayet veriliyor

0 oy
önce (7,324 puan) tarafından

Diyetisyene  git ben 69 a dustum gecen sene 84 e ciktim bu sene insulin direncim.cikti 15 gun dur diyetteyim 2.5 kg verebildim yarin listem degiscek insallah bu sefer herhangi bir yeme bozuklugu yapmam makarna kizartma cok tükettim  hamur isi falan benim hatam oydu

0 oy
önce (1,483 puan) tarafından

ben chatgpt ye uyuyorum guzel veriliyor. menuyu o hazirlio benim isteklerime gore kalori protein karbonhidrat yag makrolari hesaplio.  su esimin yurtdisindan getirdigi cikolatalar bitse rahat edecem hersey daha kolay olacak😀😀😀

önce (1,428 puan) tarafından

Ücretlimi canım bu uygulama

yok degil. yani ücretli surumu de varda ben ucretsiz kullaniyorum. gunluk belli miktar yazisabiliosun . ic resim yukleyebilip gorsel isteyebiliyosun sadece. gayet yetio msjlasma sınır limiti

Ne yazınca çıkıyor canım uygulama bende indireyim

image

şu logolu chatGPT yapay zeka uygulamasi. ne sorarsan sor googledan daha detayli bilgi verip cvpliyo

Çok teşekkür ediyorum canım indireyim bende

0 oy
önce (554 puan) tarafından

İraden zayıfsa aralıklı oruç öneririm. Benimde canım sürekli bişeyler çeker o yüzden bu yöntem daha iyi oluyor günün sadece 8 saati yiyecek yiyorum kendimi hep motive ediyorum şu saatten sonra yiyebilirsin diye bir süre sonra vücut alışıyor diğer saatlerdede içeçekle destekliyorsun zaten kolay oluyor

Canım aralıklı oruç da 8 saatin içinde istediğin herşeyimi yiyorsun

önce (20 puan) tarafından

Bende merak ettim 

Ekmek ürünlerini kestim onun dışında yiyorum canım birde 14 gün dukan içeceği hazırla  iyi ödem attırıyor

Peki kaç öğün yiyirsun bende aralıklı oruç yapıyorum 18 6 saat kuralıyoa  12 de kahvaltı yapıyorum 2 yumurta yan8nda zeytin domates soğandan oluşan salatayla yiyorum akşam 6 da akşam yemeği yiyorum genel olarak sebze yemeği yiyorum  ekmek şeker hamur işi makarna tüketmiyorum aralıklı oruç ne tam olarak kavrayamadım kendimi çokmu sıkıyorum sence

Ben o kadar sıkmıyorum canım 12 de  yumurta peynir salatalık seklinde kahvaltı yapıp başlıyorum en gec 6 7 gibi akşam yemeğiyle kapatıyorum aralarda meyve ve kuruyemiş tarzı canımın çektiği seyleri yiyorum ekmeği kestim ama illa da sebze yemeği olacak diye kasmıyorum ama tabi herkesin bünyesi farklı. Suyu bol tüketiyorum sekersiz içecekler içiyorum. Benim en büyük sıkıntım gece çayla tatlı kurabiye çerez tarzı yeme alışkanlığımdı o yüzden bana çok iyi geldi

0 oy
önce (32,360 puan) tarafından

Akupunktur yaptır sende iştahını azaltır 

0 oy
önce (14,975 puan) tarafından

İki bebem oldu üst üste çok şükür 

Verdim ben insan isteyince her şey oluyor kadın yeniden can veriyor insan yaratıyor yeterki dert kilo olsun verilir

0 oy

Bende yeni başladım canım 20 gün kadar oldu 4 kilo gitti71im şuan

0 oy
önce (5,322 puan) tarafından

Yemeyeceksin canım. Kendine bir sınır koyacaksın . Mesela 65 diyelim. 66 oldu mu yemeyi keseceksin. 62-63 olunca tekrar yiyeceksin. Yatmadan önce yemek yemeyeceksin. Sadece öğünlerde yiyeceksin öğün dışı yemeyeceksin. Abur cubur yemeyeceksin ve gazlı içecek içmeyeceksin. Eğer doyduğunu hissedersen tabağındakini bırakacaksın bitireceğim diye zorlamayacaksın. 

0 oy
önce (89 puan) tarafından

Beyin ve iradede bitiyor iş 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 276 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 574 göst.
30 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
14 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek8663 (972 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 397 göst.
21 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (605 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,600 soru

24,265,044 cevap

341,748 kullanıcı

...