0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından

Kimse hıc kımse anlamıyor cok derdim var ama anlayacak anlatacak ne bjr anne ne bir baba ne bir bacı ne bır gardaş var. Çok yalnızım 

Eşimin babası yok annesi var annesini ağırla diyor hani kahvaltıya yemeğe gel de diyor ama ben istemiyorum ailem gelmiyor başkasını ağırlamak istemiyorum  o benim annem değil sahiplenmek istemiyorum hiçmi huzurlu guzel anım olmaz lohusa ıken bıle kimse yemek ne yapmadı her işimi kendim yapıyorum ıku çocuk butuyorum bazen cok sıkılıyorum ne bileyim bağırmak haykırmak istiyorum içimdekileri anlatamıyorum sıcak sobada kaynayan bır çay sobanın içinde kumpir ne bileyim çokmu şey istedim annemle sohbet muhabbet isterdim 

A dizine yatıp anne bak canım sıkkın demek  isterdim çocuğum yeni amalıyat oldu okula başladı hep bı yalnızlık nu boşluğu kımse dolduramıyo eşımı cok severdim artik onuda sevmiyorum öncekı gibi ne zaman boşlukta olsam oğlum kızım yanıbaşımda bâzen anlatıyorum hikâye olarak hayatını mı onlara gozlerımdrn ırmak gibi akıyor ya kızım sarılır ya oğlum

4 Cevaplar

0 oy
(1,642 puan) tarafından

Kayınvaliden de bi kötülük mü gördün? Neden bu kadar kapalısın onlara? 

(230 puan) tarafından

Alışamıyorum bır türlü

(3,398 puan) tarafından

Ben olsam kaynanama yanadirdim iyi birisi ise birde çok birşey bekleme insanlardan yok öğle bir dunya eski insanlardı o insannlar sert dinler karnini doyurur simdikiler dert oluyor sadece Rabbime yanad ibadet et peygamber efendimiz de ailesi yoktu o rabbine sığındı 

(1,642 puan) tarafından

Anlaşılan pek kimseyle anlaşamıyorsun. Böyle yaparsan yalnız kalman kaçınılmaz. 

(230 puan) tarafından

Keklık herkesle anlaşırım ben aslında kaynana mesafeli 

Malesef bende öyleyim

(1,642 puan) tarafından

Ama mesafeli durursan kendine yoldaş bulamazsın ki 🥲

-Reklam-
0 oy
(5,848 puan) tarafından

Bence bi şans vermelisin kayınvalidene 

Sen 1 adım at bakalım belki 10 adım gelir kayınvaliden. Eşinide anla biraz sen nasıl anneni istiyorsan yanında oda istiyor. Hayttayken annesine sahip çıkmak istiyor. 

(230 puan) tarafından

K kötü değilim âmâ samimi olamıyorum cok şey yaşıyorum ailemle yaşayan bilir yalnızlığı mı 

0 oy
(8,307 puan) tarafından

Galiba psikolojik sorunlar yaşıyorsun ve karmaya aşırı inanıyorum 

(3,389 puan) tarafından

Karma nedir

(8,307 puan) tarafından

Yani yaşattıklarını yaşayacaksın manasında ileride sen de istenmeyeceksin gibi. Sofraya bir tabak koymak zor değil ya da bi kahve içelim diye çağırmak küçük gönül yapmak kötü bir şey değil. Ben de eskiden öyleydim saçma sapan tavırlar almisimdir ama şimdi tam tersiyim helallik aldım özür de diledim eşle ayrıldığım halde annesiyle konuşurum oğlumu sürekli aratirim babaannen seni özlemiştir ara derim bilmem böyle daha iyi daha içim rahat

(3,389 puan) tarafından

Ne kadar olgunca ve sağlıklı bir düşünce. İlişkileri birbirine bağlamadan , duygulara göre değil ihtiyaca göre hareket etmek. Seni tebrik ederim. O zaman bende karmaya katılıyorum. 

Post sahibi arkadaşım,  hem aile sevgisini istiyorsun hemde çevrende o potansiyeldeki insanlara duvar örüyorsun. Sana tavsiyem konfor alanından çık ve yapmadığın şeyleri yap, denemediğini dene, ne kaybedersin

(230 puan) tarafından

Ben saygısızlık etmiyorum karmads olmam sadece içm buruk belkide bj samimiyet karşıdan göremiyorum o yüzden

(230 puan) tarafından

Teşekkürler @F-URAGUT

0 oy
(1 puan) tarafından

Canımmm yanlız değilsin anlattıklarının fazlası var bende ama ben aştım yavaş yavaş tek çare sosyalleşmek ortama kurslara cami sohbetlerine halk eğitime gt parkta çok sık gördüğün kanın ısındığı  çocuklu kadınlarla sohbet et komşuculuk yap yoksa eriyip gidersin benden söylemesi . Bende gurbetteyim tek kaynanam var güzel bi yemek yapsam çağırıırm benim hayrımda oluyo ne var bunda.  Sahil dibimde mersindeyim gitmezdim yıllarca şimdi tek de olsam gider otururum çocukla . Uzun lafın kısası hayata atıl 

(230 puan) tarafından

Teşekkürler canım

İlgili sorular

+5 oy
17 cevap 1,014 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 2ikizAnnesi (4,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 999 göst.
12 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Gözde 27 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,497 soru

24,289,404 cevap

343,265 kullanıcı

...