Oglum oyun grubunda sweatlerini boya yapmis cikmadi hadi iki takim alayim dedim labubu hep kiyafetler dogru duzgun birsey yok valla oglan çocuklarına neden kiyafetler az aklim almiyor kiz cocuklarina bakiyorum oglanin bir siraysa kizin koca dukkan oluyor
Hic hos bir görüntü değil onun hos olamdigini anlatabilrsn goruntusu itici
Almadim canim zaten onlardan korkunc geliyor bana onlar
Ülkecek bir şeyin b*kunu çıkarma konusunda üstümüze yok. Oyuncağı, oyunu yetmedi şimdi de baskılı kıyafetleri çantaları çıkarıyorlar. Çok faydalı bir şeymiş gibi
Evet ya zar zor buldum iki tane aldim oglan cocuklarina hic secenek yok
evet erkek çocuğa seçenek az ama labubu da çok iğrenç bir şey ya
Cok korkunc geliyor bana sacma sapan seyler
Labubu hiç görmedim ama bende alışveriş yaparken kuromi den gına geldi. Bu kadar çirkin bi şey neden çocuk eşyalarında bu kadar fazla anlamıyorum hiç
Aynen ya . Ya düz yapsinlar ya da mickey falan olsa daha guzel ama korkunc seyleri sevmiyorum
Annem bilmeden almış oğlum giymiyor hiç onu
Korkunc geliyor bana ya hoslanmiyorum hic ondan valla normal cizgi film karakteri olsa neyse
Haklısınız bizde aynı haberde oğlum gördü iyice giciklandi telefon oyun vs de bilmiyor alışık degl kaciyo giymemek için annem de bilmeden almis nerden bilsin
Aynen öyle. Ve bunu ne kadar korkunç süratli bişey. İnsan neden cocuklarina böyle oyuncaklar alır ki
Insan gece gorse korkar cocuklar nesini seviyor anlamiyorum
1,486,996 soru
24,309,177 cevap
344,625 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın