0 oy
279 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından

Eşimle zaten ailesi konusunda anlaşamadığımız nokta çok ama bu sefer annesi bi hastane işi için erkenden çıkıp yanımıza geldiler 1 ay kalacaklarmış eşimle ayaklarımın üzerinde sabit durabilmek için oturdum konuştum tamam dedi ama bu fedakarlık tek başına olmaz ki kimse senden bir şey beklemez ders çalış diyor ama olmuyor sürekli evde eltimleri topluyor 10 kişiyi buluyoruz rahat yemesi içmesi kaldırması hep ders çalışmama engel oluyor,kendisi gayet mutlu görünüyor ders çalışamıyorum dedikçe de çalışmadın mı cidden diye dalga geçer gibi konuşuyor annesine de dört dönüp hizmet ediyorsun dalga geçer gibi senin ders çalışman lazım diyip gidip çok basit bir şeyi sanki çok uğraşmış gibi davranıyor gidip alıyor ediyor,eşimle konuştum tabii ki anlayış göstermedi sen istiyorsan dershaneye git orda çalış diyor belki ben evimde rahat edeceğim yani ev benim değil mi niye ben rahatımdan oluyorum yaaa 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,506 puan) tarafından

soyle. ben ders calisiyorum

kisafir istemiyorum konu komsu es dost akraba istemiyorum de kaynananna . siz geldiniz hastane isi icin kalabalik olmasin ders valisiyorum de. misafir cagirilacak olsa ben zaten cagirirm de toplama misafir eve de

kaynanana bi kosede sessizce otur ben tv sesi bile istemiyorum misafir cagirma eve de. yada kendi evine gecinca cagirir toplasirsiniz de kaynanana direk kendin de . samata kakara kikiri dikkatim dagiliyor de

önce (30 puan) tarafından

Ya aslında ders çalışıyorsun engel oluyorsak söyle dedi ama eşim de gözüme bakıyor formalite sorduklarının farkındayım gidin mi diyim nasıl ifade edeceğim bilmiyorum düşünen insan gelmez ki 

soyle yani dusunceli olan zaten bilir ders calisanin evine misafir cagirmak be. evet engel oluo ses oluo de. esini bosver sen.  gidin demesen bile ima et. 

Odamdan çıkmayacağım çoğunluk olarak bu süreçte de bol bol kütüphaneye gideceğim artık ne anlıyorsa anlasınlar ben ayaklarımın üzerinde durmaya mecbur hissediyorum kendimi.

önce (584 puan) tarafından

Tamam da bacım bu denli rahatsız isen kimseyi çağırma evimde kimseyi istemiyorum diceksın ders çalışacam dicen.  kimseyi çağırma dersen hem sınırını çizersin hem de en temizi. Çünkü sen kendisinden değil gelecek insanlardan rahatsızsın böyle dersen

-Reklam-
0 oy
önce (584 puan) tarafından

Birilerini çağırınca çağırma diceksın canım. Sen gözü önünde ders çalışıyor ol ki o da ona göre davransın 

Valla gözünün önünde de çalışsam mutfak ve salon iptal oldu zaten kalabalıklar habire şunu getir götür etrafı topla derken hak getire çalışamıyorsun,bende kendimi yatak odasına kapadım.

nezaman gideceksiniz bukadar kalabalikta calisamiyirm de suratina suratina aoylemessen inadina yapiyor belliki.  disariya cikain gorussun eve cagirdiklariyla. laf sokmadikca bunun sonu gelmez esinin oldugu yerde de aoyle . ev misafir doluyusor ses getir gotur sonuc olarak kendi evimde  hapis gibiyim onu gec bir ise de yaramiyor misafir calirma de kaynanana yani mumkunse de biran once hallilsa su hastane osleri de. yada de bugun evde ordu vardi kakara kikiri ne calistigimdan bisey anladim ne baska bise gun gecti bosu bosuna de

Çok doğru diyorsun da karşımdaki çok pişkin insanlar öyle lafın gelişi engel olmayalım diyorlar ama sonucunda ağzımdan en ufak yanlış bir şey çıksa eşimi doldururlar eşimde aşırı ana kuzusu ne dese ağzına bakıyor zaten saftirik gibi,o yüzden galiba gidene kadar ne anlıyorsa anlasınlar odamdan kolay kolay dersim var diyip çıkmayacağım eşimede soğuk davranacağım insan biraz anlayışlı davranır Allah’a havale ediyorum onu da ailesini de 

nebilim odandan cikmasan bile ses oluo. insan toparlayamaz kafasink yazik gunah emegine. ses olmasin falan de bari. misafir sesi bile isteme

Aşırı kahkahalı sesli gülme felan çok düşüncesizler bende hiç kalın felan demedim gittiler alındılarsa da alınsınlar 

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Misafirler için bile diyemem ama diğer türlü hiç umursama odana geç ders çalış 

Öyle yaptım bende kalacaklardı eltime geçtiler kocama kızdım duymuşlardı belki 

0 oy
önce tarafından

Hiç bı şey demiycktin olduğu gibi bırakıp dershaneye gidecwktin 

Ben olsam öyle yaoardim bırak bı ayda ev onalrin olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 175 göst.