0 oy
58 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (88 puan) tarafından

Kızlar doktor probiyotik yani gaz damlası vermişti eczane de damla hali olmayınca şase vermişler ama doktorun verdiği damla bile değil adı bebeklerde kullanılır mı başına gelen varmı süte karıştırıp verin demişler 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (7,218 puan) tarafından

O verdikleri yetişkinler için sakın kullanmayın benim oturduğum yerdeki eczacı da aynı şeyi yapmaya kalkıştı baktı ki ben anlıyorum öyle kullananlarda var dedi ben NBL probiyotik aldım şuan en temiz iceriklisi o ama d vitamini katkılı alma ağır geliyor bebişlere bak alıyorsan bundan al 

image

önce (7,218 puan) tarafından

Sabah tok karnına 4 damla veriyorum 

önce (88 puan) tarafından

Sağol canım tamamdır 

-Reklam-
0 oy
önce (2,065 puan) tarafından

Probiyotik ve gaz damlası aynı şey değil ki ? Ben mi yanlis biliyorum ? 

Açıklamada yazıyor anlamadımki doktormprobiyotikmolarak vermedi gaz ve vitamin damlası verdi eczacı öyle söylüyor probiyotik diye ilaç adımyazsam bişeyolurmuu

önce (3,701 puan) tarafından

Banada probiyotik yazmıştı doktorum gazı için.kesinlikle çok işe yarıyor.ben bifidrop olanı kullanmıştım

Trubiotik doktorun yazdığı eczacı prolex şase vermiş yazdım doktor ıns dönüş yapar şase olduğu ıcın tereddüt ettim ılık süt nasıl erıyecekkı

önce (3,701 puan) tarafından

Eczacılar elindeki ürünü satabilmek için veriyorlar öyle eşimde almaya gittiğinde 5 yaş probiyotik verip göndermiş.normalde damla oluyor o şekilde sütle karıştırılıp veriliyor

Doktor dönmüş kullanma dıye ay bu eczacılar ne bıcın ınsan yaaa

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
2 cevap 200 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ezgi (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 442 göst.