0 oy
375 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,983 puan) tarafından

3 gün önce 29 Ekim muhabbetinden dolayı eşimle küstük. Konuyu bilenler biliyor. Hâlâ konuşmuyoruz yüzüne dahi bakmadım 3 gündür salonda yatıyorum. Evde yemek var ama haspam beğenmedi heralde kendine özel yemek hazırlıyor şuan mutfakta 10 yıl oldu ilk defa yemek yaptı beyefendi. Hem suçlu hem güçlü insan bı özür diler bı şey yapar yazık ya

10 Cevaplar

+1 oy
önce (7,176 puan) tarafından

saçma bir kavgaydı bence o da biliyor ama kuyruğu dik tutma derdinde. bırak yapsın yemeği. ama ben olsam onun bulaşığını da yıkamam. madem öyle yemeği de beğenip yemiyor bulaşığını da çamaşırını da yıkasın. 

seni gaza getirmek için söylemiyorum ama bu kadar basit bir şey için olayı bu duruma getirememesi gerektiğini anlaması gerekiyor. 

sanki arkasından iş çevirdin de gittin borca girdin, işi batırdın ona trip atıyor🤦🏼‍♀️

önce (1,983 puan) tarafından

O bulaşığı görmek sinirimi bozar maalesef onu yapamam. Evet çok basit ve gereksiz bı şey ama okullar tatil olsa da 1 hafta gelmeden eve anneme gidecem ne hali varsa görsün 

Kendisi 3 sene önceki sattığımız arabanin paraini batırdı güya kâr edecem diyordu nah kâr edersin o akılla ben aylarca hesap yapıp ucuz yollusunu bulayım diye araştırıp durdum halı almadım 2 bin liralık şey için ben yüzüne vurmadım onun böyle böyle yaptın diye 

-Reklam-
+1 oy
önce (425 puan) tarafından

Ay boş ver bırak kendi haline bir şey derse de sayemde yemek yapmayı öğrendin dersin

Dul kalırsan lazım olur yemek yapmak dicem ben ona 

0 oy
önce (32,340 puan) tarafından

Kavga sebebiniz çocuğun ponpon tutmasıydı sanki doğru mu hatırlıyorum 

+1

Evet doğru bacım. Bide onun arkasından iş cevirmisim bunu bilerek ona soylememisim 

önce (32,340 puan) tarafından

Gereksiz uzatmış ya dünyalık şeyler için böyle büyük kavga edilmez 

+1

Çok sever uzatmayı ben gidip hiç bı şey olmamış gibi hareket edecem zannediyor bu sefer atmicam adım falan gerekirse 1 ay konuşmam yine de atmicam 

0 oy
önce (6,868 puan) tarafından

Muhtemelen kendisi de farkında saçmaladığının ama sindirmek zor geliyor. Oysa bir ponpon için neler yapıyorum ben yahu demek çok daha kolay. 

Gurur hat safada bı zamana kadar suçlu olup da özür dilediğini asla bilmem gururunun önüne gecemiyor beufendi incileri dökülür kendinden soğuyorum başka da bı şey olmaz. 

0 oy
önce (7,419 puan) tarafından

Bir ponpon yüzünden kavgamı olur hayret edilecek bir şey öğretmen ne diyorsa onu yapmışsın senin suçun ne bide ponpon tutunca ne oluyormuş yani odanı ayırma rahatsız olan kanepede yatsın bide konforunu bozma sor bence derdi neymiş

Başka bı derdi yok bence iyiydik bu mevzuya kadar çünkü. Öğretmeni ayrı suçlu buluyor beni ayrı. Benim suçum da arkasindan iş çevirmem yalan söylemişim o bana gitme törene demiş ben gitmisim

önce (7,419 puan) tarafından

Çocuk okulda görevli götürmeyip ne yapacaksın oğlunu küçük düşürecek ne diyeceksin ponponla oynayamazsın oğlummu diyeceksin anlarmı çocuk gerçekten çok saçma 

Yalan soylettirecek bana işte hoş çocuk biliyor mevzuyu öğretmene.yalan soylicektim hasta dicektim bilemm ne ama ne gerek var bunlara 

0 oy
önce (1,475 puan) tarafından

gitsin magarada odunlarinaurte surte ates yakip avlansin . ponpon mevzusuydu dimi. hala sacmalamaya devam edio ya gercekten bazilari taş devrinde yasiyor

Evet o mevzu maalesef. Bı füze olsa da gondersek böyle odun tipleri 

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Neden salonda siz yatiyorsunuz kendisi yatsın ya

AA ben suçluyum da ben arkasından iş çevirdim ben yalan söyledim ya o kusmedi olur şimdi ben küstüm kim kustuyse o suçlu o çekmek zorunda cezasını 

0 oy
önce (3,133 puan) tarafından

Başka bir derdi olablir mi belki sinirini bundan çıkardı konu başka.

Yo gayet iyiydik bu mevzuya kadar bı şey yoktu yani başka bişey oalcagini zannetmem 

0 oy
önce (361 puan) tarafından

Bence erkek erkek gibi kız kız gibi hareket etmeli öyle yetistirilmeli ponpon genelde kızlara yakışan birşey dikkat etmek lazım cinsiyet değiştirme çoğaldı zamanımızda eşini de anlamaya çalış bence. Beni yanlış anladın ani tepki verdin vs de konuşun barışın bence 

Bana o şekilde izah ederek helse sorun yok bı anda bağırıp çağırmaya yükselmeye başlıyor. Hayatta barışmam ben hatalı değilim onun kacicna boş beleş tartışma çıkarmaları ben hep alttan alan oldum yeter artık. Hatasını bı kere de anlasın o kus olduğu için rahatsız değilse ben hiç değilim 

0 oy
önce (583 puan) tarafından

Ay sorma bizde şuan öyleyiz işin garibi aşırı alıngan davranmıyorlar mı ay işim gücüm yok yemek iş yapıyorum bşrde beğenmiyor 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 662 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 567 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 273 göst.

Kategoriler

1,483,530 soru

24,264,195 cevap

341,695 kullanıcı

...