Siz hangisini kullanıyorsunuz. Çekim gücü iyi ve uzun ömürlü olsun istiyorum.
Ben dyson v15 kullanıyorum gayet güzel gidiyor şarjı da uzun gidiyor oglum alerjik diye almıştım 3 yıl önce evim dubleks olmasına ragmen şarjı iyi bende robot arayışı içindeyim
Sürekli aynı şeyi diyorumdur belki ama süpürgeler bana göre ikiye ayrılır; Dyson ve diğerleri 😄
Bütçe varsa Dyson
Ben dyson v16 piston almaya karar verdim gen5 alacaktım ama bu yeni çıkan çok güçlüymüş diğer hemen alacam
Ben dyson v16 piston almaya karar verdim gen5 alacaktım ama bu yeni çıkan çok güçlüymüş diğer hemen alacamm
Dyson gen5 kullaniyorum yaklasik 1 senedir. Gayet kullanisli. Cekisinde hic azalma olmadi ve sarji da baya gidiyo.
Yorumlar hep dyson denmiş 😂 bacılar siz dyson alacak parayı nerden buluyorsunuz 😂 kurutma Makinesini zor aldırdm. Dyson da çok istiyorum ama imkanı yok almaz 😂
Bazılarının maddi durumu iyi taksitle alıyorlar bazıları para biriktirip öyle alıyor orta yollu bişey alıp 3 5 sene kullanmaktansa pahalı mahalı ama sağlam bişey alıp yıllarca sorunsuz kullanmayı tercih ediyor bi çok insan
Dyson gen5 detect hem mop özelliği var hemde şarjı uzun süre gidiyor
Ben roborock dikey süpürge kullanıyorum memnunum. Ama ben sadece kırıntıları süpürmek için kullanıyorum öyle evi komple süpürmüyorum o yüzden şarjı hiç bitmiyor. Her yeri silip süpürmeye de roborock robot süpürge var.
1,483,190 soru
24,260,196 cevap
341,442 kullanıcı