0 oy
78 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (67 puan) tarafından

Siz hangisini kullanıyorsunuz. Çekim gücü iyi ve uzun ömürlü olsun istiyorum.

8 Cevaplar

0 oy
önce (662 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben dyson v15 kullanıyorum gayet güzel gidiyor şarjı da uzun gidiyor oglum alerjik diye almıştım 3 yıl önce evim dubleks olmasına ragmen şarjı iyi bende robot arayışı içindeyim 

-Reklam-
0 oy
önce (6,808 puan) tarafından

Sürekli aynı şeyi diyorumdur belki ama süpürgeler bana göre ikiye ayrılır; Dyson ve diğerleri 😄

Bütçe varsa Dyson 

0 oy
önce (2,179 puan) tarafından

Ben dyson v16 piston almaya karar verdim gen5 alacaktım ama bu yeni çıkan çok güçlüymüş diğer hemen alacam 

0 oy
önce (2,179 puan) tarafından

Ben dyson v16 piston almaya karar verdim gen5 alacaktım ama bu yeni çıkan çok güçlüymüş diğer hemen alacamm

0 oy
önce (6,164 puan) tarafından

Dyson gen5 kullaniyorum yaklasik 1 senedir. Gayet kullanisli. Cekisinde hic azalma olmadi ve sarji da baya gidiyo.

0 oy
önce (1,972 puan) tarafından

Yorumlar hep dyson denmiş 😂 bacılar siz dyson alacak parayı nerden buluyorsunuz 😂 kurutma Makinesini zor aldırdm.  Dyson da çok istiyorum ama imkanı yok almaz 😂

önce (1,491 puan) tarafından

Bazılarının maddi durumu iyi taksitle alıyorlar bazıları para biriktirip öyle alıyor orta yollu bişey alıp 3 5 sene kullanmaktansa pahalı mahalı ama sağlam bişey alıp yıllarca sorunsuz kullanmayı tercih ediyor bi çok insan

0 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Dyson gen5 detect hem mop özelliği var hemde şarjı uzun süre gidiyor

0 oy
önce (5,304 puan) tarafından

Ben roborock dikey süpürge kullanıyorum memnunum. Ama ben sadece kırıntıları süpürmek için kullanıyorum öyle evi komple süpürmüyorum o yüzden şarjı hiç bitmiyor. Her yeri silip süpürmeye de roborock robot süpürge var.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 285 göst.
0 oy
6 cevap 191 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 203 göst.
19 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (718 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 224 göst.
11 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,190 soru

24,260,196 cevap

341,442 kullanıcı

...