0 oy
994 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından

Benim en büyük travmam çocukken asansör de kalmak oldu, şuan  bile asansöre binmek değil yanından geçince ellerim titrer. Sizlerin nedir travmatik olaylarınız? 

34 Cevaplar

+3 oy
(353 puan) tarafından

2. Sınıf ogretmenim müdürun sorduğu soruyu bilemedim diye o gittikten sonra sınıfın ortasına çıkarıp beni rezil ettin diyip Tokat atmıştı. Lanet okuyorum her gün ona Allah belasını versin beter olsun 

(249 puan) tarafından

Sayende bende bela okudum bacım teşekkürler 😶

(353 puan) tarafından

Öbür tarafta hesaplasacaz onlar. Çocuktum sesimi cikaramadim şimdi olsa parçalarım onu

(249 puan) tarafından

Kimsenin ahı kimse de kalmaz bacım için rahat olsun 

-Reklam-
+2 oy
(292 puan) tarafından

Hamilelik ve doğum. Travma kalmasının sebebi eşim ve ailesi. Rabbim yanlarına bırakmasın inşaALLAH

(249 puan) tarafından

Üzülmeyin kimsenin yanına kalmaz. Allah cocugunuza size uzun ömürler versin.

(292 puan) tarafından

Kızım 3 yaşına girecek hala etkisi üzerimde. Rabbim hepimize kolay sağlıklı huzurlu ömürler nasip eylesin. 

(249 puan) tarafından

Maşallah prensese. Amiin inşallah 🌹

+1 oy
tarafından

Dogum yapmak oldu 

tarafından

Gecmedi artti onu ne kadae korumam gerektigini bi kez daha abladim 

(249 puan) tarafından

Allah yardımcıniz olsun 💓

(33,629 puan) tarafından

Ay benimde bu doğum tam bir travmaydi herşey mi terse gider gitti valla hatta yolda giderken ben baya sancılar içinde polis çevirdi hızı asmisiz ceza yazdı ve ben o esnada bağırıyordum doğuruyorum ne cezası diye dortluleri yakmamis eşiniz hanımefendi dedi 🤣🤣 cezayi da yedik o kadar bağırma rağmen 2167 teleeee🤣🤣🤣

(249 puan) tarafından

Hay Allah'ım kadın orda bir insan çıkaracak güzel ülkemin polisi dörtlü derdinde 😁💆🏻‍♀️

tarafından

Beni esimin ailesi delirtti bacim 

Nur benim kuzenimde dusuk yapiyodu abim hiz sinirini asmis polisler cevirmis ablamin anlattigina gore abim be yazarsaniz yazin benim karim aci cekiyo gitmem lazim demis ceza yazmadan gondermisler 

0 oy
(19,093 puan) tarafından

Suda boğulmak. Yüzümü yıkarken ya da banyo yaparken nefesim kesiliyor. Hatta suyun içinde yüzen birini görünce suyun içinden çıkana kadar psikolojik olarak benim de nefesim kesiliyor.

(249 puan) tarafından

Boğulma tehlikesi mi atlattiniz yoksa kendiliğinden mi gelişti bu fobi? 

(19,093 puan) tarafından

Yaşadım. Kuzenim beni havuza itti resmen suyun dibinde çırpındım. Küçüktüm tam hatirlamiuoeim biri kolumdan çekti çıkardı sonra. O gün bugündür korkarım.

(249 puan) tarafından

Ayy çok kötü bir durum inşallah bir gün bu korkularımızi yeneriz 💓

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Hiç travmam yok ya baya düşündüm 

(249 puan) tarafından

Nadir insanlardan birisiniz o zmaan 😁

0 oy
(432 puan) tarafından

Doğumda alttan muayene.

Açılma var mı diye baktıklarında yeri yerinden oynatıp sezaryen doğum istemiştim, sırf bu yüzden. 

Sonrasında kalan travmayı da tahmin edersiniz. 

(249 puan) tarafından

Çok güç değil. Allah doğum konusunda tüm kadınlarimizin yardımcısi olsun. İçini ferahlatsin inşallah 💆🏻‍♀️

(3,507 puan) tarafından

Ben de alttan muayeneye asla izin vermiyordum. Doktor en son "olmaz ama böyle tatlım" demişti, devlet hastanesi olsa kesin azarı yemiştim 😂 epidural aldım ve normal doğumda gelip saat başı açıklığı kontrol ediyorlar, bir kere bile hissetmedim muayeneyi. Yoksa direkt ellerini itiyorum

0 oy
(1,472 puan) tarafından

Birgün yolda arkadaşımla konuşuyoruz dikildiğimiz yerden  karşıda adam düştü bayıldı ben aslında o anda gitmek istedim ama bağlandım kaldım o anda bide ilk defa bayılan biri görüyorum o anda gidemedim kaldım öyle ama böyle kağıt falan toplayan biriydi ve açtı büyük ihtimalle o anda insanlar ayılttılar falan ama ben çok üzüldüm ve cebimde biraz parada vardı ona neden vermedim diye sonradan kendime kızdım halada unutamadım halada kızıyorum yardım edemedim basiretim bağlandı o anda heralde. Bu olalı 7 8 sene olmuştur hiç unutamadım bu olayı. aç olduğu için açlıktan bayıldığı için çok içerledim 😓

(249 puan) tarafından

Ama bu tür olaylar da dediginiz gibi insan şoklanıyor. Yine de kendinizi fazla suçlamayın. Sonuçta sürekli bu tarz olaylarla karşılaşmiyoruz. Adamı o halde görünce aklınıza gelmemesi gayet normal 

0 oy
(7,687 puan) tarafından

19 yaşındaydım Otobüse binerken hırsızın biri cüzdanımı çalıp kaçmıştı bide ilk doğumum sonrası travma oldu bana ayılma odasındaki hasta bakıcı adam elinde telefon vardı beş tane çıplak baygın yatan kadının yanında telefonla ne yapıyordu resimi video mu çekiyordu hep düşündüm durdum çok canım yandığı için şikayetçi olmak o an aklıma gelmedi keşke şikayet etseydim 

(249 puan) tarafından

İlki biraz daha hafif geldi, ikinci olay nedir ya. Korku filmi sahnesi gibi, kadınlar yarı aygın, yarı baygın başlarında bir adam oturuyor. Çok kötü bir durum. Umarım o hastalar arasından birisi şikayetçi olmuştur. Çok rahatsız edici.

(7,687 puan) tarafından

Aynen bu yüzden ikinci çocuk hiç istemedim 8 sene sonra kızım isteyince düşündüm o zaman da olmadı iki çocuğum arasında 13 yaş fark var ama ikinci doğumum şehir hastanesinde spinal oldu içeri erkek sinek bile almıyoruz dedi hemşireler sadece erkek olarak doktor giriyor gerisi hep bayandı 

(249 puan) tarafından

En güzeli ya tamam sağlık bu ama bence doktor değilse hiç bir erkek alınmamali hasta bakıcı vesaire neymiş 🤦🏻‍♀️

(7,687 puan) tarafından

Aynen sağlıkçı harici erkek olmamalı 

0 oy
tarafından

Matematik dersi. 

(249 puan) tarafından

Ah ah herkesin hafif travması 😁

0 oy
(6,085 puan) tarafından

Annemin vefat ettiği gün 18 yıl oldu hala her dk her sn aklımda

(249 puan) tarafından

Çok üzüldüm. Allah mekanını cennet etsin. Nurlar içinde uyusun. 🌹

0 oy
(33,629 puan) tarafından

Hamileyken 2 kere kaldım ilk çocuğumda doğumdan sonra bir vakit binmedim ama şuan mecbur biniyorum 7 kat nasıl çıkayım çocukla 😏😏

(249 puan) tarafından

Eyvah hamileyken kalsam cocugu düşürurdum Allah korusun 💆🏻‍♀️ 7 kat da çokmuş bacım travma falan halt etmiş sen asansöre binmeye devam😁

(33,629 puan) tarafından

Düşürmedim şükür de son aylarımdi dizlerimin bağı çözüldü bir baygınlık geçirmek üzereyken yönetici yetişti şükür 🤣🤣

(249 puan) tarafından

Ay çok şükür Allah korumus. Aman aman Allah düşmanima vermesin 😣

(33,629 puan) tarafından

Amin canım amin 🌸 

0 oy
(6,357 puan) tarafından

Ortaokulda secmeli turizm dersimiz vardi. Ders sirasinda ogretmen epilepsi krizi gecirip bayilmisti. Hala unutmam o olayi.

(249 puan) tarafından

Sınıfta ki öğrencilerin paniğini hayal edemiyorum.

(6,357 puan) tarafından

Gercekten ciglik kiyametti ortalik. Bide cuma gunu son dersti. Sonra noldu o ogretmene bilmiyoruz gelmedi bi daha. Umarim iyi olmustur.

0 oy
(3 puan) tarafından

Annemin yoğun bakimda kaldığı günler..

Beş yıl oldu vefat edeli hala psikolojikmen cokuntudeyim o günleri ömrüm boyunca unutmayacağım 

(249 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Hiç bir Zaman geçmeyecek bir yara 😶

0 oy
(8,268 puan) tarafından

1 deprem 

2 doğum 

maraş depreminde hamileydim, o yüzden gebeliğim anksiyeteyle geçti, doğumda gebelik zehirlenmesi yüzünden sezaryen oldum, ama nasıl sezaryen😅

(249 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bebeğinizin durumu ne 

(8,268 puan) tarafından

çok şükür iyi kocaman oldu zaten

(249 puan) tarafından

Maşallah sağlıklı uzun ömürleri olsun 🌹

0 oy
(3,896 puan) tarafından

Çok varda ölene kadar zihnimden silinmeyen bi taciz olayı yaşadım.üstünden yıllar geçti ama karşı cinsten hala korkarım tanımadığım birinin bakışlarını üstümde hissedince nefesim kesiliyor kitlenip kalıyorum.

(249 puan) tarafından

Allah'ın cezalari umarım çevrenizden biri değildir o pislik. Bir kadının en büyük travması budur bence.

0 oy
(3,507 puan) tarafından

Öyle çok büyük unutamadığım şeyler yok ama kesinlikle lohusalığım çok kötüydü. Doğum değil ama sonrasındaki o bocalama beni mahvetti, yeni doğmuş bir bebek ya da hamile bir kadın görsem o günler aklıma geliyor ve için daralıyor 

0 oy
(2,435 puan) tarafından

Daha 3-4 yaşlarındayken ablamlarla bakkala giderken dalmaçyalı yetişkin bir köpek koşarak beni devirip bacaklarımı yalamıştı.

Ablamlar kaçmıştı, ben kısa bacaklarla koşamamıştım. O gün de ilk defa etekli bir elbise giymiştim, bacaklarım açık.

Unutamıyorum.

Şimdi kim kucağıma başını koysa ağız kısmı bacağıma yaklaşınca bile istemsizce itiyorum. Eşim zorla aştı, çocuklarımda o his olmuyor ama kardeşlerim veya kardeşim bildiklerim kucağıma yatamazlar. Sanki ısırılmış gibi hissediyorum.

0 oy
(697 puan) tarafından

Belki burda anlatacaklarımı hiç anlatmadım ama bundan 3 yıl önce Ocak ayında bir fırında çalışıyordum . Bu fırına her sabah bir teyze gelirdi böyle bordo pançosu terlikleri sürekli gülen ama dişleri olmadığı için hep elini ağzıyla kapatan çok tatlı biri. Onunda bir oğlu vardı Orhan . Bende o zamanlar yeni sözlenmiştim ama yüzüğümü takmıyordum ekmek poşetlerken hep eldiveni yırtıyor diye . Canım teyzem de gelir gider çok tatlısın güzelsin falan derdi bana . Bir gün yine sabah 8.5 gibi fırına geldi 2 ekmek aldı yine üzerinde bordo pançosu terlikleri . Bana keşke gelinim olsan dedi bende teyze ben sözlüyüm zaten demiştim. Anlamıştım zaten böyle bişey diyeceğini çünkü oğlu Orhan da arada fırına gelirdi ekmek almaya sürekli bakardı gözümün içine içine . Teyze ben sözlüyüm diyince üzülüp çıktı fırından aradan yarım saat geçmedi dışarı da bir kavga kıyamet ne olduğunu anlamadım evleride hemen fırının karşısında . Dışarı bi çıktım oğlu orhan. Balkonun mermerine çıkmış üzerinde yalnızca beyaz bornoz  eli kulağında sela okuyor . Napıyor bu manyak dememe kalmadan üzerinde ellerinde ayaklarında ki kan lekelerini gördüm . Selasını okudu içeri girdi . 5 dk sürmeden polis ambulans geldi insanlar çığlık kıyamet ağlıyor. Orhan o sabah annesi ekmek almaya çıktığında evde hazırlık yapmış annesini beklemiş. Kadın la son konuşmam olduğunu bilseydim keşke . Kadın eve girer girmez bıçakla sırtından bıçaklamış . O can havliyle kaçıp odalardan birine girmiş kapıyı kitlemiş oğlu kapıyı kırıp içeri girdiğinde sen günahkarsın diyip kafasını koparmış kadının. Sonrada çıkmış selasını okumuş . Ben hala da bu olayın etkisinden çıkamıyorum birde benimle dalga geçerdi fırındakiler senin için geri gelicek ,akıl hastanesine koyarlar geri çıkartırlar falan diye gerçekten hep bir gün çıkarmı dışarı diye kabus görüyorum . 

(697 puan) tarafından
(3,896 puan) tarafından

Aynen bende baktım adamın adı başka.

Ne zaman oldu ki olay

(3,896 puan) tarafından

Rabbim korusun çocuklarımızı.bişey diyemiyorum artık

(697 puan) tarafından

Bu arada deccal i öldürdüm isayım falan demedi annem günahkar olduğu için öldürdüm dedi beyaz bornoz giymesinin sebebi de bu benim kefenim dedi . 

(1,272 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah birde bizim burada olmuş 🥺🥺 hiç duymadım vallahi canım seninde verilmiş sadakan varmış 

0 oy
(76 puan) tarafından

Beklenmedik anda gelen telefonlar eşimi benim ailemden birinin araması.  Abimin eli kesilmişti gece 4 te annem aradı eşimi telefonu ben duydum açtım.  7 ay öncede annem yine beklenmedik bi anda eşimi aradım yine ben açtım ve babamın rahatsizlandigni hastaneye kaldirdiklarini söylediler.  Telefonu kapatınca jeton düştü bende babam öldü dedim . Tekrar aradım annemi başkası acti telefonu meğer abim kalp krizi geçirmiş ölmüş.  Aniden çalan her telefon beni korkutuyor artık 

(2,435 puan) tarafından

Babam kalp krizi geçirip annemi aradığında annem çarşafını giymek için telefonu bana vermişti.

Babamın kendinden geçmeden önceki son nefesini ben duymuştum. Travma olmadı belki ama ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Başınız sağolsun. 

(76 puan) tarafından

Cok zor Rabbım kimseye yaşatmasın  .sagolun

0 oy
(852 puan) tarafından

Çekirge😱😱😱😱

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 610 göst.
0 oy
6 cevap 707 göst.

Kategoriler

1,489,649 soru