Kızım bugün bir türlü uyumadı . Saat gece 12 yi geçti. Yoruldum artık , beynim vücudum heryerim yoruldu. En son kızdım ve bağırdım sonra yattı uyudu ama ağladı tabi. Şimdi vicdan azabından duramıyorum uyku girmiyor gözüme. Gittim öptüm uyurken ama resmen içime oturdu.
Olur öyle hepimizin başına geliyor canını sıkma
Çok inatlaştı son bir kaç aydır ve sinirli
Benimki geçen gün gece üçte uyanip 6 ya kadar uyumadı. Uyuyacak gibi yapıyor uyumuyor çok sinir bozucu ama anlık sinirleniyorsun
analık böyle deli bir şey işte
Ay gerçekten garip bir şey
Kaç aylık benim ki de aynı
3 yaşında büyük. Gündüz uykusunu bırakalı 1 yılı geçti. Anam ağladı resmen .
Küçük değil aslında gece uyanmaması lazım
Gece uyanmıyor zaten . Geç uyuyor
Anneliğin en acımasız halı bu işte kiziyoruz sonra vicdanimiz bizi uykusuz bırakıyor☺️sabah gönlünü alırsın hepimiz böyleyiz cano
Uyumadan önce tutsaydım kendimi iyi olacaktı .
Çocuklarda uyku problemini nerede görsem derinden bir off çeker birde üstüne sigara yakarım:) benimde kızım 3 yaşında bende bazen kızıp uyuturdum. Gündüz uykusunu 1 yaşından berli bıraktık uyku ile hiç arası yoktu. Sonunda kalkıp silkelendim ve kendim çözüm ürettim. Akşam 10 dan önce uyutmazsam resmen uyumuyordu 10 da bile zorla uyuttugum çok oldu. Muhakkak uyku öncesi duş aldık ve birazdan yatacagiz deyip onu uykuya hazırladım. Çok şükür ki kızım babasina düşkün olmasına rağmen uykuda beni istiyor ve benimle çok şükür ki kolay uykuya dalıyor artık.
Benim kızım uyurken kimseyi yanında istemez . Yatağında tek başına yatar uyur. Hiç bizimle aynı yatakta yatmadı 2 aydan sonra. Uyku saatini düzenliyorum tekrar kendi bozuyor. Biz de çok erken bıraktık gündüz uykusunu.
Hepimizin başına geliyor ya
Valla cano yapmıyorum diyene inanmıyorum insanız bizimde bir sabrımız sakinliğimiz var hüzünlü olduğumuz oluyo o yüzden canını çok sıkma dün sabah bizimde bağırış ağlayış okula gitti kızım
1,492,123 soru
24,381,242 cevap
348,748 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın