0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (5,847 puan) tarafından

Kızım bugün bir türlü uyumadı . Saat gece 12 yi geçti. Yoruldum artık , beynim vücudum heryerim yoruldu. En son kızdım ve bağırdım sonra yattı uyudu ama ağladı tabi. Şimdi vicdan azabından duramıyorum uyku girmiyor gözüme. Gittim öptüm uyurken ama resmen içime oturdu. 

7 Cevaplar

+2 oy
(409 puan) tarafından

Olur öyle hepimizin başına geliyor canını sıkma 

(5,847 puan) tarafından

Çok inatlaştı son bir kaç aydır ve sinirli 

(409 puan) tarafından

Benimki geçen gün gece üçte uyanip 6 ya kadar uyumadı. Uyuyacak gibi yapıyor uyumuyor çok sinir bozucu ama anlık sinirleniyorsun 

-Reklam-
+1 oy
(8,770 puan) tarafından

analık böyle deli bir şey işte

(5,847 puan) tarafından

Ay gerçekten garip bir şey 

+1 oy
(547 puan) tarafından

Kaç aylık benim ki de aynı 

(5,847 puan) tarafından

3 yaşında büyük. Gündüz uykusunu bırakalı 1 yılı geçti. Anam ağladı resmen . 

(547 puan) tarafından

Küçük değil aslında gece uyanmaması lazım 

(5,847 puan) tarafından

Gece uyanmıyor zaten . Geç uyuyor 

+1 oy
(1,281 puan) tarafından

Anneliğin en acımasız halı bu işte kiziyoruz sonra vicdanimiz bizi uykusuz bırakıyor☺️sabah gönlünü alırsın hepimiz böyleyiz cano 

(5,847 puan) tarafından

Uyumadan önce tutsaydım kendimi iyi olacaktı .

+1 oy
(6 puan) tarafından

Çocuklarda uyku problemini nerede görsem derinden bir off çeker birde üstüne sigara yakarım:) benimde kızım 3 yaşında bende bazen kızıp uyuturdum. Gündüz uykusunu 1 yaşından berli bıraktık uyku ile hiç arası yoktu. Sonunda kalkıp silkelendim ve kendim çözüm ürettim. Akşam 10 dan önce uyutmazsam resmen uyumuyordu 10 da bile zorla uyuttugum çok oldu. Muhakkak uyku öncesi duş aldık ve birazdan yatacagiz deyip onu uykuya hazırladım. Çok şükür ki kızım babasina düşkün olmasına rağmen uykuda beni istiyor ve benimle çok şükür ki kolay uykuya dalıyor artık.  

(5,847 puan) tarafından

Benim kızım uyurken  kimseyi yanında istemez . Yatağında tek başına yatar uyur. Hiç bizimle aynı yatakta yatmadı 2 aydan sonra. Uyku saatini düzenliyorum tekrar kendi bozuyor. Biz de çok erken bıraktık gündüz uykusunu. 

0 oy
(901 puan) tarafından

Hepimizin başına geliyor ya 

0 oy
(7,577 puan) tarafından

Valla cano yapmıyorum diyene inanmıyorum insanız bizimde bir sabrımız sakinliğimiz var hüzünlü olduğumuz oluyo o yüzden canını çok sıkma dün sabah bizimde bağırış ağlayış okula gitti kızım 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 840 göst.
20 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Limonlu kek (4,913 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 128 göst.
23 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ela1306 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 346 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 885 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,123 soru

24,381,242 cevap

348,748 kullanıcı

...