Bacılar anlık alan yok herhalde ben alayım dedim neler yapıyorsunuz gününüz nasıl geçti? ☺️❤️
Benim eşim sabah nöbetten çıktı uyudu uyandı kahvaltı yaptık görümceme geldik eşim görümcemin eşi oğlum ve arkadaşları dışarıda oyalanıyorlar bizde görümcemle 2 küçük bebemizi 5 aylık ve 3.5 aylık olanları uyuttuk görümcemin kızı salonda oynuyor bizde balkona keyif yapmaya çıktık oğlum yokken rahat rahat oturayım sohbet edelim dedik çok romantik bir masa hazırladık😍kocayla hiç yapmadık görümceyle nasip oldu🤭
Hay maşallah yaa . Bu ne bolluk 🤩🤩 afiyet olsun, bereketli olsun sofraniz
🤭Allah razı olsun görümcem çıkartıkça çıkardı daha çıkartıyordu yeter dedim bende bakakaldım bizde de normalde abur cubur çok olur ama oğlum yemek yemiyor abur cubur yiyor diye artık az az alıyorum çok görmesin hepsinden ister diye 😅uzun zaman sonra bende hepsini bir arada gördüm şaşkınım 😅
O sıkıntı bizde de var . Genelde oğlumun dikkatini çekmeyen abur cubur alıyorum ki fazla yemesin 😃😃 akşam yersem kilo alırım bunları
Benimde gebelik şekerim çıktı doğumdan sonra geçti geçen akşam 11de büyük pizza yedim 191e çıkmıştı şekerim o günden beri dikkat etmeye çalışıyordum bugün abartmam ama yerim biraz 😅
Oğluma abur cubur olsun. Yeter😅
Gece yemek yemek özelikle hamur işi yemek çok zararlı 🙂↔️🙂↔️dikkat et
Evet kilo almaya da çok müsait maalesef düzene sokacağım inşallah diyete başlayacam şekerden korktuğum için ☺️
Canım çekti resmen akşam eşimle bi romantizm yapasım geldi ☺☺ afiyet olsun
Teşekkür ederim canım ☺️☺️ yap kız güzel oldu modum değişti eşim olmamasına rağmen 😅
Biz genelde gezdiğimiz için pek evde romantik ortam oluşturmayız ama bunu gördüm ya canım çekti hatta şimdi yataktan kalkmak için neden buldum kendime artık kalkayımda hazırlıklara başlayayım
Ay çok sevindim ilham olduğum için umarım güzel geçer iyi eğlenceler ❤️❤️
Çok teşekkür ederim 😀
Ooo lambayı ben bır yerde gordum yenı acaba alsammı dıye tereddüte dustuö ama cok guzel gozukuyorrr
Afiyet olsunnn
Evet bende görmüştüm almadım ama. Hoşuma gitti bende alayım 3 rengi var birde kafasına basınca değişiyor
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
1,493,605 soru
24,403,128 cevap
350,298 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın