+1 oy
280 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (887 puan) tarafından

image

benden hayata gelsin....

9 Cevaplar

0 oy
önce (887 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Buda çok derin

-Reklam-
0 oy
önce (4,247 puan) tarafından

Babası iyi olan çocuklar hayata bilmem kaç sıfırla önden başlıyor. İstisnalar elbette vardır ama babadan sevgi şefkat görmeyen kız çocukları eşleri tarafından da hor görülüyor. 

Bence tam tersi oldu 4 4luk bı babam vardı sevgisi asla azalmayan bitmeyen ama eşim tam tersi

önce (1,207 puan) tarafından

Bende bi tersi diym baba iyi hoş ama sığınılacak bi liman değil bana göre. Çok şükür eşim iyidir el üstünde tutar. Ama ne baba eş yerini nede eş baba yerini tutmaz. Nasip...

Aynen öyle canım her baba kendi evladına yetsin yeter 

0 oy
önce (26,188 puan) tarafından

Benden gelsin🥺

image

Vayy güzelmiş 

Çoğu zaman bu kirala uymaya çalışıyorum ☺️

Sana iyi geliyorsa ne guzel

Tabiikide iyi geliyor. Degmiycek şeyleri düşünmemeyi ogreniyorum. Kendimi bos yere uzmeemeyi ogreniyorum. 

Kendine deger vermek burdan basliyor bence. 

Kaçan kovalanır misaline inaniyorum herşeyde. 

Kendine değer vermeyi 36 yaşındayım hiç bilmiyorum galiba içimde hep hüzün var oldu bitti 

Etrafını takma ablam sadece kendine iyi geldigini dusundugun seylere odaklan. Eşin bile olsa kendi haline bırak. İnanki düşünüp birşeyler rayına oturmuyor sadece kendini uzuyorsun.

Aynen öyle hayatım çok kısıtlı sadece çocuklarım annem bide kız kardeşimden ibaret benim için gerisi habvar ha yok

0 oy
önce (67 puan) tarafından

“...Benim güzel çocukluğumu Ahmak bir ayak ezdi...”

Diyor ve çekiliyorum 💔

💔💔benim d var o ayak yaralarım...

0 oy
önce (3,701 puan) tarafından

"Babası tararsa kızının saçını, el oğlu yolamaz bir tel saçını. Babası okşamamış saçını, el oğlu anlar mı acısını?"🥀

Yaa ne doğru malesef

0 oy
önce (7,182 puan) tarafından

eşime en sık söylediğim şey, her şeyden çok kızını sev, öyle bir sev ki iliklerine kadsr hissetsin, benim BABAM VAR ya desin, öyle güvende hissetsin kendini, öyle gurur duysun senin ona olan sevginden. 

babamla aram fena değildir ama babamın dizine yatacak kadar da samimi değilim. 

bazılarını görüyorum inanılmaz güzel bir baba kız ilişkileri oluyor, acayip kıskanıyorum.

diyorum böyle güzel olsun ilişkiniz imreneyim size. hayat çok acımasız, başkalarından gelen darbelere belki engel olamayız ama onun sığınacağı güvenli liman olmak zorundayız. 

burada ailem arkamda değil yazanlara bile o kadar üzülüyorum ki, o anneye babaya aşırı kızıyorum. yere düşse benim canım acıyor, elin herifi eziyet ediyor ama o anne baba gelme diyor veya çocuklarını bırak gel diyor. 

Benim babam çocuklarınla sana ceketimi satar bakarım dedi ama eşim çocuklar benim bırak git dedi iki babayı var sen düşün mekanı cennet olsun babam çok güzel bır babaydi sevgisini hep hissettim o yüzdende 4 oğlum var ama hiçbir erkeği babam kadar sevmedim

0 oy
önce tarafından

Canım benim babamda 87 yılından beri yurt dışında 6 aydan beri giriş çıkış yapıyor emekli 

Ben baba anne sevgisi görmedim 

Cocuklarıma güzel bir hayat kuracağım dedi ve kurdu da kendi çapında allah razı olsun ama 

Ben icimde ki o baba sevgisini bir tek şuan evli olduğum eşimde doldurabildim 

Keske annemle babamla ac susuz kalsaydım da

Sevgisiz kalmasaydım

Buyumeseydim dizlerimde ki o kanayan acı ile yaşasaydım.

Daha büyük kanayan acım yaralarım olmasaydı ya

Bizler büyüdük ve kirlendi dünya be.

Biz büyüdükçe anladık bence ben ailem için ölürüm babam çok iyi bir babaydi tek kötü yönü ickiydi Allah affetsin napalim 

önce tarafından

Amin canım 

0 oy
önce (7,217 puan) tarafından

Bende bugün çektim bunu

image

0 oy
önce (4 puan) tarafından

image

.................

Şuan o andayim valla yıllar geçince anliyor insan 

önce (4 puan) tarafından

Zamanla insan anlıyor ki  Kimsenin kimseye faydası yok bu o devir değil  .. ne kadar fedakâr olursan iyi niyetli olursan o denli kullanıyorlar.. herkese koşuyorsun ama zor zamanında yapayalnızsn ..bu da insanı insanlardan uzaklaştırıyor tecrübeyle sabit. 

Aynen öyle eşim hastanede yatarken ey güzel Allahım dedim sen bu günü unutturma...

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 339 göst.
2 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 542 göst.
11 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (887 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 546 göst.
7 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (887 puan) tarafından soruldu
+3 oy
20 cevap 889 göst.
19 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Delirik (887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,585 soru

24,264,881 cevap

341,738 kullanıcı

...