0 oy
202 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (5,099 puan) tarafından

Siz bunu nasıl anlardınız 

Eşimin bir akrabasına davetliydik bu salı kadin bana psikolojisinin bozuk olduğunu kimseyi görmek istemediğini yalnız kalmak istediğini söyledi. Salı günü ona gidecektik bende iyi değilsen başka bir zaman geliriz dedim. O da yok salıya daha çok var vallah onun için anlatmadım dedi. Siz ne düşünürsünüz :) bu arada bu kişi bizi bariz evine istemiyor sebebini de halen anlamış değilim, ama bana gelmeye gelince koşa koşa geliyorlar kocasıyla. 

7 Cevaplar

0 oy
önce (7,056 puan) tarafından

ağzıyla demiş yahu, niye gideyim 😂😂

önce (5,099 puan) tarafından

Allta yazdığım yorumu okur musunuz :) siz bu durumda ne yapardınız sırf gıcık etmek için yinede gitmek mi yoksa numarasını silip bir daha asla muhatap olmamak mı

-Reklam-
0 oy
önce (3,666 puan) tarafından

Anlamadığım madem istemiyor niye davet ediyor.ki ben olsam zatwn gitmemde çağırmamda 

Bu kisi eltim. Ben istanbulda yaşarken senede 2 kere 1 hafta yatılıya gelirlerdi kocasıyla kahvaltı aksam yemeği çay servisi hiç bir şeye elini sürmezdi. Paşalar gibi koltuktan kalkmazdı. Simdi biz 1 saat mesafeye taşındık 1.5 sene oldu burda yaşıyoruz bana 3 4 kere 1 hafta yatılıya gelen 1 kere çaya içmeye çağırmadı. En son bana geldiler temmuzda yemeğe  4 5  çeşit hazırladım. Bizde eşimle onlara gidelim dedik kiz buyrun gelin dedikten 2 gün sonra çok depresyona girmiş iyi değilmiş hiç bir sey yapmak istemiyormuş:)) simdi siz olsanız ne yapardınız.  Inadına şeytan git diyor diğer yanım numarasını sil gitsin diyor. Kendisi de 10 gün önce durup dururken numaramı silmiş ne kavga oldu ne bir şey. Sonra ben size gelmek istiyoruz dediğimde tekrar ekledi numaramı 😂😂

Salı günü gelene kadar hiç arayıp sorma ararsa açma.salı günü al eşini yanına onada bişey deme.yemek saati git.bu yaptığını görmezden gelirsen bunlar daha çok kullanır sizi.

Bi yanım sende sil gitsin numarasını diyor ama bu sefer suç bende patlayacak kaynanam yine onu savunacak. Ki inanın misafirlikte asla elim boş gitmem tatlı yapıp giderim, hep yardım ederim oturmam. Ondan sabredip salı gününe kadar bekleyeceğim bakalim yazıp yarın şu saatte buyrun gelin diyecek mi ama o kadar tanıyorum ki onu çok kötüyüm psikolojim bozuk başka bir zaman gelseniz olur mu diyecek :) 

İşte o yüzden dedim.ablamda bana aynısını yaptığı için bende yakında ona böyle küçük çaplı süpriz yapacağım.

Ararsa bence açmayın bırqkın gelmeyeceğinizi düşünsün.

Bunlar o kadar yüzsüz ki inan kapıya gitsek bile açmazlar. Ben inadına yinede gitmek istiyorum.  Pazartesi akşama kadar o yazmasa ben yazacağım yarın kaçta gelelim diye biraz da o sinir olsun 

0 oy
önce (394 puan) tarafından

Ben şahsen o günbahane  u ydurur gitmem

Bi önceki yoruma yazdığımı okur musunuz :)

0 oy
önce (3,278 puan) tarafından

Eşin ne diyor bu durumlara peki. Eltin resmen ben geliyim yiyeyim içeyim ama siz gelmeyin diyor. Ben olsam gitmem bir daha da onu kabul etmem gitsin nerede ağırlatıyorsa ağırlatsın kendisini. 

Aynen öyle hep hazıra konmak istiyor. Ben yarın yemek hazırladım buyur sen desem koşa koşa gelir. Ama bizi 1.5 yılda 1 kere yalandan çağırmadı 

0 oy
önce (1,977 puan) tarafından

Asla.gitmem net

Ben inadına gitmek istiyorum sırf gıcık olsun diye

0 oy
önce (255 puan) tarafından

Gitmem bir daha net.. 

Bu kisi eltim. Ben istanbulda yaşarken senede 2 kere 1 hafta yatılıya gelirlerdi kocasıyla kahvaltı aksam yemeği çay servisi hiç bir şeye elini sürmezdi. Paşalar gibi koltuktan kalkmazdı. Simdi biz 1 saat mesafeye taşındık 1.5 sene oldu burda yaşıyoruz bana 3 4 kere 1 hafta yatılıya gelen  eltim 1 kere çaya içmeye çağırmadı. En son bana geldiler temmuzda yemeğe  4 5  çeşit hazırladım. Bizde eşimle onlara gidelim dedik kiz buyrun gelin dedikten 2 gün sonra çok depresyona girmiş iyi değilmiş hiç bir sey yapmak istemiyormuş:)) simdi siz olsanız ne yapardınız.  Inadına şeytan git diyor diğer yanım numarasını sil gitsin diyor. Kendisi de 10 gün önce durup dururken numaramı silmiş ne kavga oldu ne bir şey. Sonra ben size gelmek istiyoruz diye mesaj yazdığımda mecbur tekrar ekledi numaramı. Simdi o bizi bariz istemiyor ya evine ben sırf onu gıcık etmek için istediği olmasın diye gitmek istiyorum sinirden kudursun

0 oy
önce (5,139 puan) tarafından

Ne olursa olsun o cagirmadan gitmem. Kendi gelmek isterse de, yok olmaz artik sira bizde biz geliyoruz derim :)))

Kocası da en son kaç kere esimi darladı her gördüğünde gelmek istiyoruz gelmek istiyoruz diye. Bende istemiyordum yalan yok bizi 1 kere bile çagırmayan kişileri evime çağırmaya. Ama kocam beni darladı neymiş ayıp olurmuş gelmek istiyorlarmış.  Onlara ayıp değil ama eltinin yaptıkları. Daha yazsam neler neler ayıbın alasını yaptılar. Kaynanamla da bu konuyu konuşmayı düşünüyorum 

Bu salı da ben inadına gidecem. Sırf sinir olsun diye. Bekleyeceğim pazartesi akşama kadar o yazmasa ben yazacağım yarın kacte gelelim diye. 

Bu da son zaten daha ne evine giderim ne evime alırım. Eğer gelmek isterlerse psikolojim çok bozuk iyi değilim kimseyi görmek istemiyorum diyeceğim. Onlar bana kaç kere yatılıya geldiler yediler içtiler 1 hafta boyunca. Bizim psikolojimiz hiç bozuk olmadı onlara hizmet ederken.  

önce (5,139 puan) tarafından

Qynen kabul etme hicbir şekilde

Yuzsuzlukse  yuzsuzluk, psikolojini duzeltmeye geliyoruz de :))))

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,482 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 569 göst.
+1 oy
6 cevap 609 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busbus24 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 259 göst.

Kategoriler