0 oy
140 göst.
önce Diğer kategorisinde (651 puan) tarafından

Kızlar benim bebeğim 10 günlük kaç numara almalıyım birde yenidoğan için olan biberon çok küçükmüş diyorlar acaba büyüğünü alsam ama başlığı yenidoğan alsam oluyor mu? Daha önce hiç biberon kullanmadım bilgim hiç yok , birde meme reddi yaşadınız mı biberondan ötürü 

11 Cevaplar

0 oy
önce (7,072 puan) tarafından

ben kullandım sanırım en küçük olanıydı ama meme reddi yaptı bende

önce (651 puan) tarafından

Yapmıyor diyorlar ya oysa

önce (7,072 puan) tarafından

her bebek farklı işte, bizde yaptı. üstelik önce emziriyordum, sonrasında biberonla süt takviyesi yapıyordum buna rağmen yaptı. doktorum da kızmıştı bana niye biberon diye. bi daha da kullanmadım. ha mama veriyor olsaydım zaten zaten başka seçenek kalmıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (393 puan) tarafından

Ben kullandım antikolik olanı canm.Ben orta akış aldım ama beni 3 ay kesintisiz emdi ara ara kullandım bide çok çekmek isteyen bir oğlum vardı yavaş akışa tahammül edemezdi;)

0 oy
önce (5,288 puan) tarafından

Olur canım. Ben büyük biberon almıştım başlığı da yeni doğan. Ay ay değişiyor başlık zaten.

0 oy
önce (3,131 puan) tarafından

Biberon bendede meme reddi yaptı.kasik biberon öneririm hem emzirip hem biberon kullanacaksaniz

0 oy
önce (270 puan) tarafından

Ben kullandım bebeğim büyüyünce kırdı bende geçen aldım plastik avent aldım ucu nne memsine benziyo bebek çekmediği sürece gelmiyor antikolik gaz da yapmıyor benim sürüm yoltu mecbur biberon verdim amme refleksi gitmemesi için çekince gelenlerden alın. Her bebekte farklı oluyo alıp deneyin red etmeye başladığını fark ederseniz bırakırsanız önce en küçüğünü alın bi zaten bebeğiniz Yenidoğan grubundaysa 30 CC falan içiyor olması lazım

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Aklın varsa alma hemşire önerisi ile aldım. Bebegim meme reddi yasadı beni bi kez olsun emmedi. 4 aya yeni girdik sütüm bitti artık mamayla besleniyor..

0 oy
önce (439 puan) tarafından

Bence hiç bunlarinalma lansinoh biberon al başlığıda yavaş akım yani s olucak bebek hiç reddetmez memeyide unutmaz ben kullaniyorum

0 oy
önce (33 puan) tarafından

Olur ben Yenidoğan biberonu kullanıyorum hala başlığını büyüttüm mesela benim 200 CC ilk mamajoo 

0 oy
önce (7,215 puan) tarafından

0 numara memeye en yakın başlık aynı zamanda ama emzirme destekteki hemşire kullandırtmadı eds yaptırdı bize 

0 oy
önce (29,667 puan) tarafından

Ben aldım ama az geldiği için tahammülsüz oluyor bebekler ağlama krizine giriyordu benimki e bebekten aldım sonra bir tane e bebeğin markası sorun yok şimdilik önce emzirip sonra mama veriyorum gerekirse geceleri veriyorum genelde 

0 oy
önce (2,482 puan) tarafından

Biberon başlığında 1 yazacak cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
3 Kasım 2024 Moda kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,482,954 soru

24,257,496 cevap

341,291 kullanıcı

...