0 oy
121 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (34 puan) tarafından

Oglum çamaşır makinesi için kullanılan sıvı deterjan var ya ben lavaboya girmiştim iki dakika onu almış uzaktaydı da nasıl aldı hala anlamış değilim yere dökmüş gördüğümde oynuyordu elini ağzına götürüyordu yedi mi yemedi mi bilmiyorum 19 aylık nu arada şuan hiç bir belirti yok agzını yıkadım ayran içirdim su verdim bir şey olur mu nasıl anlayabilirim lütfen akıl verin eşim işte hastaneye de gidemiyorum uzak ne yapmam lazım. Hal ve hareketleri normal 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (645 puan) tarafından

112yi arayın Bilgi alin

-Reklam-
+1 oy
önce (25,161 puan) tarafından

112 acil ambulans taksi çocuk işten daha önemlidir ve bu acillik bir durum yedi mı yemedi mı yediyse ne kadar yedi bilemiyorsun o yüzden tedbirli olmak lazım 

0 oy
önce (32,370 puan) tarafından

Takip et bir kaç saat boyunca bi belirti olursa direkt hastaneye gidin beklemeden 

önce (34 puan) tarafından
+1

Ne gibi belirtiler olur 

önce (32,370 puan) tarafından

Ateşini kontrol et devamlı huzursuzluk vs olursa anlarsın zaten 

+1

Teşekkür ederim ama gayet iyi şuan

0 oy
önce (38 puan) tarafından

canım karın ağrısı mide bulantısı uykuya meyillilik hızursuzluk herzamankinden farklı davranış ne bileyim normalde nasılsa onun tam tersi olursa hemen git bid az çok kutudaki miktarını biliyorsundur kutuyu kontrol et yere ne kadar dökmüş bi karşılaştır arada çok bi fark varmı yok mu bi bak 

Hali hareketi normal her zamanki gibi 

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Buraya yazmazdim herhalde hastabehe giderdim 

0 oy
önce (4,726 puan) tarafından

Deterjanı da alıp hemen acile gidin bunlar cok sıkıntılı durumlar hele de üstüne ayran icirmissiniz cok daha tehlikeli. 

0 oy
önce (1,385 puan) tarafından

114 zehir danışma hattı var onu arayın yönlendirme yapıyorlar benimde oğlum kinetik kum yemişti o zaman aramıştım 

Tamam canım da götürecez doktora eşim geliyor iyi aslında ama içim rahat etsin yine de

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
6 cevap 467 göst.
0 oy
7 cevap 589 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde Persona Non Grata (3,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,691 soru

24,266,194 cevap

341,844 kullanıcı

...