0 oy
253 göst.
önce Diğer kategorisinde (702 puan) tarafından

Dünden temizlik yaptım evim temiz bugün isim yok elimdeki işi bitirmem lazım eşim eve iş getirecek ondan sebep erkenciyim bugün günaydın gününüz musmutlu güzel geçsin inşallah 

image

11 Cevaplar

+1 oy
önce (3,487 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar abla ☺️ellerine sağlık mis gibi olmuştur bende temizlik yaptım halılarım gelemedi henüz 1 hafta oldu hala yerleşemedim o yüzden 😶bende2 çocukla güne merhaba dedim 😍

image

önce (404 puan) tarafından

Koyma koyma nazar deggr boncuga ♥️

önce (702 puan) tarafından

Bismillah kız nereye yapıyorum torun torba sahibi hatun eşime  kalsan hemen deeee tabiki ona kalmamış 🌝🤣🤣🤣

Aynen bacım koymuyor o yüzden rabbim esirgesin hepsini inşallah 🤲

Nolcak abla bişi olmaz can kan olur size😅 şaka yapıyorum sakın alınma 🤲 yaşın çocuk yapabilecek yaşta olduğunu biliyorum o yüzden takılıyorum ❤️❤️

Biliyorum kuzum takilmam hiç sıkıntı yok eşim aşırı düşkün bebelere torunu bıraksak yiyecek geçen yanına oturmuş eşimin torun kalk kız kocamın yanından dedim hayır o benim kocayım diyor essek sipasi çocuklar bitti şimdi de toruna kaptırdım kocayı🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻

Hahha öyle olur heralde benim annemle babamda çocuk çok sever 6 kardeşiz8 torunu vardı 9. Yine benim kzıım oldu nasıl seviyorlar dedim sanki çocuğunuz az hala çocuk hasretindesiniz😅

-Reklam-
0 oy
önce (72 puan) tarafından

Günaydın canım eline sağlık olsun bende yaparım böyle elişleri . Bu aralar çok ara verdim toparlanmam lazım hem ihtiyacım var hemde yorgun hissediyorum hep bilmiyorum nasıl başliycam tekrar

Aslında boşa yapılıyor da işte talep de var yani 

önce (155 puan) tarafından

Ben konyada cenk yazmayı şalı günü  90 a aldım bugün gine gidecegim

Kız neresinden aldın Konya'nın bnde konyadayim ya pazartesi günü 125 e aldım yoksam kaziklandimmi ben🤣🤣🤣🤣

önce (155 puan) tarafından

Sobacılar içinden bedesten tarafını biliyorsan eğer o taraftan çoğu sobacılar içini bilmiyor o yüzden dedim 

Ayyy bildim yaş neyse toplu alacam ordan alayım bare ben bujiteriden almıştım mahalle arasından zıkkım 

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Günaydın.. kolay gelsin..

Teşekkürler canim 

0 oy
önce (25,120 puan) tarafından

Rabbim bana da böyle postlar nasip etsin 😂 

Aminnnn aminnnn🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 oy
önce (261 puan) tarafından

Günaydınnnn.. bende dip,köşe bir bitirsem rahat edicem 

Dip köşeyi yaptım şükür iki hafta oldu soba kurmadan hallettim günlük rutin işler işte ev işi nankör zaten nekadar yaparsan yap🤭🤭

0 oy

Günaydın abla kolay gelsin benim daha yazlık kışlık ayrımım bitmedi çocuklarınkini çıkardım da vakumladığım yorganları falan hepsini tekrar yumoşlayıp makineden geçiriyorum güzel kokmayan her şey burma pismiş gibi geliyor hepsini de yıkayıp kurutup koymuştum oysaki bugün biraz daha onlarla ilgilenirim yarın da çocuklarla sahile falan inmeyi düşünüyorum kahvede yetiştim çocuklara kahvaltı yaptıracağım 

Konya soğuk çok oldu benim yazlık kışlık işi bitti kuzum ayyy ne kısır döngü yaaa yazlık kışlık indir kaldır yika hurcla oggg 🤣🤣🤣 

Ya sorma abla Bir de antep'teki evim çok büyüktü giysi odam ayrıydı buradaki evler küçük dünya kadar eşya attım üstüne ebeveyn banyosunu kapattım şimdi kullanmadıklarımı kaldırıp oraya koyacağım yoksa hepsi ortalıkta hiçbir şey düzene oturmuyor Antalya'da hala askılığı ile geziyorum ben sıcak yani çocuklar olmasa gündüz denize girilebilecek hava hala var

Ayy bana Antalya deme kizz Ağustos ayında geldik epey zaman önce tabi iki gün dayanabildik zor kaçtık benim olmayan kaygana Antalya Varsak da 🤣🤣

Abla o aylarda gerçekten zor oluyor biz de klimanın tepesinde anca havuz Deniz başka bir yere gezmeye de çıkamıyorsun geçen hafta kayınpederim geldi şelaleleri falan gezdik tam şimdi gezme havasi

Yok anam daha da gelmem heralde 🤣🤣

Gel gel kahvemi iç buraya kadar gelmişsin insan mesaj atardı :) 

Kizzzzz 2010 du ben geldim 🤣🤣🤣🤣

Ohoo ben ergendim o zamanlar 😄

Ben iki çocuk anasiydim 🤣🤣🤣🤣🤣

Ay dur abla Rüyam depreşti bir an yazın Ada turuna gitmiştik tekneyle orada etkinlikler vardı konuşuluyordu falan adam yine bana mikrofon uzatıp bir şeyler soruyor kaçıncı çocuktan falan bahsediyor ben de dedim ki ben üçüncüyü daha büyütemedim tövbe estağfurullah benim 3 çocuğum yok ki sabah uyandım bütün gün bunu sayıkladım benim 3 çocuğum yok ki diye 😄 Allah olmayana nasip etsin aman aman

Amin amin amin 

0 oy
önce (6,244 puan) tarafından

Gunaydin ablacim moralim cok bozuk hamdolsun hic bisey gozum gormuyo suan zaten bi yemek derdim var o da aksama o zamana da Allah kerim 

Rabbim ferahlık versin bitanem yüreğine kalk kalk bı abdest al Atese su dok kalk Bismillahirrahmanirrahim de kalk hadi 

önce (6,244 puan) tarafından

Kalkcam simdi abla sagol 

0 oy
önce (3,859 puan) tarafından

Günaydııınn ❤️ oğlanı okul kapısından içeri fırlatıp geldim kızı uyutup tatlı ve temizlik yapacaktım akşama misafirim var .  B.k var gibi yan bahçedeki ağaçları kesiyolar daz duzz kız uyumuyo seslerine inşallah hemen biter işleri 

Hahaha fırlatıp geldim güzeldi 

0 oy
önce (324 puan) tarafından

Afiyet olsun esarp da cok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım 

Teşekkürler canim benim ♥️

0 oy
önce (2,393 puan) tarafından

Kolay gelsin abla benim canımda sıkkın bugün 

Evde toplu işmi yapiyorsun bende elimde bi ugraş istiyorum ama bulamadım 

Çikolata kutusu yapıyorum canım eşim getiriyor iş yerinden 

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Bende butun evi topla supjt sıl banyo tuvalet yaptım ogleden dsonra husosun ogretöenlerı gelecek bır banyo yapacam sonrada husosu almaya giderim ınsallah :) kolay gelsın

Sağol canım benim ayy kreşlerde mi var öğretmen ziyareti 

önce (268 puan) tarafından

Varmış valla abla

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 225 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 196 göst.
6 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Gri Kedi (2,937 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 324 göst.

Kategoriler

1,482,940 soru

24,257,252 cevap

341,281 kullanıcı

...