0 oy
749 göst.
önce Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler.Bugün tesadüfen eşimin bi kadınla olan resmini ppi yaptığını gördüm ve kadınla dipdibeler kadının kafası eşimin suratında eşim demek istemiyorum ama izah edebilmek için diyorum yani boşanma davası açtım  zaten aylar önce  boşanmak istiyorum çoğunuz da biliyosunuz ama bilmiyorum yani içimdeki öfke mi üzüntü mü sinir  mi kötüydüm bütün gün.Kız kardeşim de boşvr abla bunu mu takıyorsun ama aklımdan da çıkmıyor neden kötü hissettiğimi bile bilmiyorum zaten boşanmak istiyorum ama anlatamıyorum da hiçbişi içimden gelmiyor kızıma ayrı kendime ayrı üzülüyorum 

16 Cevaplar

+11 oy
önce (409 puan) tarafından

Bak şöyle düşün eşin çöp. Sen onu çöpe attin kedii karıştırır köpek mi parcalar o senin hayatından çıktı gitti bırak kim ne yapıyorsa yapsin aksine mutlu görün yoksa hala onu sevdiğini sanıp bir tarafı kalkar 

önce (127 puan) tarafından

Üzmek için yaptı biliyorum bide engelli uzun zamandır o engeli kaldırıp yazmamı bekliyorlar ama yapmicam ne hali varsa görsün 

önce (409 puan) tarafından
+1

Senden aksiyon bekliyor hiç oralı olma aksine gördüğün halde hiç tepki vermemen çok daha büyük bir etki yaratır bazen tepkisizlik çok güzel cevaptır

Profil resmini yine değiştirmiş tek kendi 

-Reklam-
+3 oy
önce (7,395 puan) tarafından

Bence hiç kafana takma o resmi de ekran görüntüsü olarak al mahkemeyede avukat delil olarak göstersin boşanmadan hayatına birini almış sonuçta hala evlisin sana karşı sadakatsizlik yapmış bebeği zaten alamazdı şimdi hiç alamaz

Ekran alınmıyor artık ama başka cihazla alıp avukatıma attım sunacak bunu mahkemede ama arkadaşı akrabasıysa biz patlarız dedi biliyorum değil yattığı biri ama ya inkar ederse

+2 oy
önce (3,652 puan) tarafından

Bence eşiniz sizin işinizi kolaylaştırmış. Ekran görüntüsü alın ve mahkemeye şunun. Dava açılması boşanma oldu anlamına gelmez. Hâlâ size karşı sadakat göstermek zorunda. 

İlk diyeceği şey bana karılık mı yapıyosun sanane 

Bide daha bi ay önce gördüğüm her kızı sana benzetiyorum hiç aldatmadım vs diyip kızımın üstüne yemin etti ne babalık yapmış ne zor anımızda destek olmuş hbişi yok bide hak sahibi gibi yemin ediyor kızımı kullanarak Allahın belası.Ben emindim zaten bişiler yaptığını ispatlamış oldu

önce (3,652 puan) tarafından
+1

Karılık ya da kocalık değil mevzu. Evlilik birliği devam ediyor. Uçkuruna sahip olacak

+2 oy
önce (240 puan) tarafından

Evet üzülmem normal sevdiğin için değil eminim emeklerine üzülüyorsun ama şunu asla unutma

Kadın süreç de erkek sonuçta üzülür çiçek açacaksın o kırıldığın dallardan 🌸

+1 oy
önce tarafından

İnsan bu durumlarda aşağılık psikolojisine giriyor.sevöesen bile tabi ki üzülürsün insansın gayet normal bişey bu.ama daha boşanmadan bunu yapması rezil ederdim yani ne demek bu

Yazıcaktım ama yazmam zaten onun ve avukatının istediği şey bilerek yapıyo zaten ve daha sadece iki gün önce babamı arattırdı barışmak için.Bi yandan barışmak için çabalıyo bi yandan davada her türlü çirkefliği yapıyo.Yani yanındaki sevgilisi mi eskort mu onu da bilmiyorum ama Bebeğimin örümceğin bilr kız kardeşim ilk maaşıyla bikaç gün önce aldı kızımın eksikleri varken kadınlara yedirmesi o kadar zoruma gidiyor ki başıma ağrılar girdi yemin ederim 

+1 oy
önce (1,249 puan) tarafından

Canım benim Allah yardımcın olsun Bol bol salavat getir Allah'tan yardım dile gönlüne ferahlık versin Kendine oku en doğru kararı yapmışsın Rabbim bu kararının Ardında sana daha güzel kapılar açsın Rabbim kolaylık versin

Benim hayatım mahvolmuşken onun sefa sürmesi o kadar berbat ki.Yeri geldi mi sırf boşanıcam diye ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum ama tıpkı onun da bana dediği gibi ben erkeğim bişi olmaz kısmını yaşıyorum hayat beni gerçekten zorluyor ama buna rağmen de bebeğim için güçlü olmak zorundayım dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden zaten ve inanıyorum hepsi geçicek inanmak istiyorum 

önce (1,249 puan) tarafından
+1

elbette ilahi adalet var sen otur seyret inan ki çok güzel olacak sırtını Allaha dayayan yolda kalmaz

+1 oy
önce (299 puan) tarafından

Daha iyi biliyonmu al kaydet boşanmada kulanirsin bir delil işte 

Avukatıma attım ama ya inkar ederse akrabam arkadaşım derse 

+1

Akrabasida olsa arkadaşımda olsa daha nikahlı karısı varken pirofil resmi koyamaz canım sen merak etme bunun savunması bile olmaz piriflideki bayan bu erkek değil artı nikah düşüyor zaten 

Peki hakim de sence bu şekilde düşünür mü

+1

Tabikide 

İnşallah yaa🥺

+1 oy
önce (4,198 puan) tarafından

Sonra sen mutlu olacaksın o köp.ek gibi pişman olacak şuan sen onu sevmiyorsun da onla geçen zamana acıyorsun geçecek şuan yaralı dönemdesin sen yara bandını atmışsın sonra bir bakmışsın o yara bandına ihtiyacın kalmıcak bile   

+1

Kimle olursa olsun her zaman pişman olucak beni de kızını da bizimle beraber geçireceği her anı da kaybetti kendi kafasızlığı yüzünden.  bir ömür bunun vicdanını pişmanlığını yaşasın inşallah 

+1 oy
önce (78 puan) tarafından

Duygularını karıştırma ne olursa olsun sakin dur mantıklı hareket et. Ona istediğini verme bırak o yapsın sende topla kullan.

Evet ben yazacaktım allahtsn kız kardeşim evdeydi engel oldu avukatım da istemedi yazmamı ben de öyle kendi kendimi yedim bide işin kötüsü bunu evdeki kimseye belli etmemek bütün gece uyumadım bile 

önce (78 puan) tarafından
+1

İlk zamanlar ne olursa olsun senin çok zoruna gidecek hepimiz insanız tabiki üzülürsün. Bu acını ona gösterme acı yaşa zorlan ama ona belli etme bir süre sonra alışacaksn hatta umrunda bile olmayacak. O biseyler yaşadıkça sen sevineceksin. İnanması zor ama gerçekten böyle oluyor . Sadece sabret dikdur. 

+1 oy
önce (1,426 puan) tarafından

bisanma asamasindasiniz bekleyememis . yapacak birsey yokki seni ilgilendiren bir durum degil artik. bosaninca ne hali varsa girseydi. ama iste erkek milleti bekleyememis 

Kadın bide çok güzel bense ne haldeyim güzelliğimin içine etti mahvetti bitirdi beni pislik 

önce (1,426 puan) tarafından
+1

bosver sen elalemin kadininin guzelligini kiskanmana gerek yok . kocan istiosa adriana limayla

koysun fito seni baglamaz. soyle dusun tamam seni yipratti birazda baskalarini yipratacak. sen guclenip cikacaksin kendine bakacaksin  altin gibi yukseleceksin . kaybettikleein var ama hayatinin geri kalanini kazandin. o resim koydugu kisi anyayi ki yayi gorecek batakliga dusecek olan onlar . baskalarini kiskanma artik o senin esin degil bir yabanci . napiosa yapsin sende yuksel parla sen daha bakimli ol . kendin icin

Gencim güzelim hallederim mottosuna girmem eski neşemi kazanmam lazım biliyorum kendim için kızım için.Acımı dibine kadar yaşıyorum işin kötü kısmı kimseye belli etmeden yaşıyorum umurumda değilmiş gibi yapıyorum ama içten içe üzüldüğüm çok şey var ama geçicwk ben pişman değilim dava açtığım için geç bile kaldım keşke kızımın babası bi başkası olsaydı bn kızım için daha çok üzülüyorum ama ona yetebilmek için eski Büşra olucsm her anlamda 

Beni ilk gördüğünde nasıl olduysa o duruşma günü de yine aynısı olucak haklısın kendimle ilgilenmem gerekiyo bunun için de herşeyden önce üzülmeyi bırakmam gerekiyor 

+1 oy
önce (15,571 puan) tarafından

Bosanma gerceklesmediyse bu senin icin ayrica manevi tazminat sebebi be takiyon kafaya

İnşallah ne yaşattıysa misli misli ödicek hem burda hem ahirette 🤲 yanına kalmicak biliyorum ama bu yine de üzülmeme engel olmuyo.Ben şuan kendş hayatım hakkında bile söz sahibi olamıyoken o erkek olduğu için hbişi olmamış gibi yaşıyo olması sefa sürmesi de cabası 

+1 oy
önce (23,962 puan) tarafından

Böyle hissetmen çok doğal. Ama bı geçerliliği yok. Zamanla bu fikre de alisacaksin. 

Onunla ilgili hiçbir fikri beynimde tutmak bile istemiyorum hayatımdan da beynimden de defolsun 

+1 oy
önce (6,806 puan) tarafından

Böyle durumlar acı veriyor gibi görünse de iyi şeylere vesile bence. Resmi olarak durumunuz nedir bilmiyorum ama bu adam içinizde az da olsa karanlık bir yer varsa şak diye far tutmuş aydınlatmış hepsini. Bu olayla gözünün önünü açmış ve benden bir yol olmaz demiş. Temiz bir ağlayıp yoluna bak bacım. 

Bana işte kızın için sabretseydin diyenler oldu ben zaten şaşırmıyorum ona bekliyodum böyle bişeyi ama görmek ağır geldi.bide zoruma giden bi diğer şey benimle kendi çektiği bi resmi bile yok beni hiçbir zaman profil yapmak istemedi yok kıskanıyorum kimse görmesin vs hep yalan her yeri yalan.Tüm yaptıklarına yaşattıklarına rağmen bu şekilde görmek niye benim bu kadar canımı acıtıyor ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum yapamıyorum 

önce (6,806 puan) tarafından

Nasıl evlenmiştiniz, görücü usulü mü? Sevememiş demek ki seni... Keşke dürüst olabilseymiş. Keşke. En azından dürüstçe söyledi bana derdin.

Aileler tanıştırdı görücü usulü evet ve çok kısa bi sürede evlendik sözde çok seven oydu hatta dava dilekçesinde bile seven kullanılan kendisi olduğunu söylüyor 

Sevseydi zaten dövmezdi hele ki hamileyken yaptıklarını yapmazdı ne beni ne kızımı sevmedi 

+1 oy
önce (29,689 puan) tarafından

Böyle karaktersiz adamdan kurtulduguna sevinmelisin bence 🌸🩷

İnşallah defolup gidecek hayatımdan 🥹♥️

önce (29,689 puan) tarafından
+1

İnşallah canım bir an önce kurtulman dileğiyle 🌸

+1 oy
önce (2,190 puan) tarafından

Kendini başka şeylerle oyala bence.  Hatta o adamın kötü yönlerini düşün sogut kendini . 

Galiba seviyorsun onu 🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️

Ben onunla evlenmeyi kabul ettiğimde çok farklı insanlar olduğumuzun farkındaydım adam hayatında hiç kitap okumamış mesaj atarken bile yazdığı şey anlaşılmayan yani hangi birini söylim benden çok çok farklı kültürde olan biri olduğunun farkındaydım olsun dedim sanki bn hergün sinemalara tiyatrolars mı gidiyorum hem zamanla ne bilim giyinişini tarzını konuşmasını vs vs değiştiririm namuslu olsun ki namus sadece kadınlar için olması gereken bişeu değildir dedim ki ilk onla yan yana geldiğimde kalbi iyi olsun bana zarar vermesin güvenebileceğim biri bu deyip kabul ettim evlenmeyi kendini o kadar farklı gösterdi ki çok iyi kalpli düzgün işinde gücünde bi adam sanarkrn meğer çok farklıymış evlendik neyin içine düştüm bn dedim televizyondaki erkeklerden bile beni kıskanan sürekli kısıtlayan şiddet uygulayan tek dünyası cinsellilten ibaret olan sapkın biriymiş sapkınlıklarını da hamile kaldıktan sonra çoğunu öğrendim öncesinde yine kaderim diyip direndim oysa nasıl olsa çocuk oldu beni bırakmaz ailesi de boşanmaya karşı deyip her pisliğini ortaya çıkardı nolursa olsun kızımın babası kızım adına ben utanıyorum detaya giremiyorum kızım için boşanma kararı aldım ben zaten ben olmaktan çıktım toparlanmaya çalışıyorum evet onu sevdim nikah videomuzu gör ne kadar heyecanlı umutluyum baktıkça kendime üzülüyorum yapmam gereken tek şey toparlanmak eski bene dönmek o sevilmeyi hele ki ben tarafından hak etmiyor hbi zaman da beni hak etmedi.

Uzun oldu biliyorum ama yazdıkça kendimi şartlıyorum kendime bana yapılanları hatırlatıyorum

önce (2,190 puan) tarafından
+1

Zamanla toparlanirsin. Kaderin boyleymis demekki. İlerde belki hakettigin sevgiyi bulursun belli mi olur . Oda yaptıklarının bedelini öder 

+1 oy
önce (5,302 puan) tarafından

Bence sevinmelisin. Davayı açtıysa boşanmadığın için seni aldatmış oluyor. Kanıtlar arasında bunu da sunabilirsin.

Sunucaz davada ama benim merak ettiğim bu adam şuan yurt dışında ama resimde arksds sigara içilmez yazıyo ve bi deniz kenarı liman gibi bi yerdeler gözlüğünün yansımasından deniz belli oluyo bana daha önce ki attığı videolarda da öyle yerlerdendir.şşmdi bunu anlatmamın nedeni ya arkadaşım vs derse işin içinden çıkmaya çalışırsa yurt dışıysa net yattığı biri zaten bide kadının üzerinde kürk var soğuk bi yer olduğu belli normalde bu adam adansds yaşıyo yani lafın kısası ben bunun onun beraber olduğu biri olduğunu nasıl ispatlicam 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,993 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 630 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 740 göst.
27 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,346 göst.