Sonunda bitti tabi biteli 1 saat felan oldu kzıım uyuttum evi topladım mutfak mahvoldu onu temizledim oğlumu yatağa attım anca çekebildim resmi 😍inşallah tadıda güzel olur görüntü memnun etti yarın yiyeceğiz inşallah 🤲❤️içi çikolatalı krema ve muzlu dışı orman meyveli krem şanti nar😅 evdeki olan şeylerle bu kadar
Elinize sağlık çok şeker gözüküyor 🤗
Çok teşekkür ederim canım 🤲❤️❤️❤️ inşallah tadıda güzel olur
Eline sağlık askm cokk gysel olmus valla canım çekti 😌
Ayy bacım burda olsan gelirdin vallahi 😟😟 teşekkür ederim bitanemm ❤️❤️❤️
Nar yerine yaban mersini tarzı bir şey olabilirdi ama güzel görünüyor ve tadı da güzeldir muhtemelen. Afiyet olsun
Afiyet olsun, bitince ne zaman pasta yapacaksın diye sorarlar 😊
Daha yaptığım gün eşim haftada bir yap çocuktw seviyor. Bizde seviyoruz dedi 😅tabiki kocam tabiki dedim 😅
😅😅😅 Hiç şaşmaz 😁 bir zaman sonra rutine binince de niye pasta yok diye hesap sormasın Allah muhafaza 😄
Olabilir 😅beklerim
Neyse ki böyle yeteneklerim yok 😁 beklentiyi de düşürdüm evlilik öncesinde 😄
Ellerine sağlık canım eminim tadı da görüntüsü gibi şahanedir
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir ❤️❤️ bende tam başka postta yorumuna yazdım kalp kalbe karşı ☺️
Evet cevap yazdım şimdi 😊
Yiaa nasılda güzel ben bunu yerim ya😋
Gel ye bacımm ❤️❤️😍
♥️🌹
Eline sağlık bacım 🩷
Teşekkür ederim bacı gel beraber olsun diyecemde okyanusları aşman lazım😅❤️❤️
Hahaha haklısın valla bacim
Ay ne güzel olmuş eline sağlık ve afiyet olsun🌹
Teşekkür ederim canım tadıda güzel olmuş sadece narı sevmedim hart hurt oluyor çiğnerken ☺️❤️
Güzel görünüyor elerinze sağlık
Teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️😍
ooohhh olsada yesemm ellerine sağlık canım benim çok lezzetli görünüyor zaten en güzeli evde yapılan pastadır harikasın 🤍
Teşekkür ederim canım 😍evet evdeki daha iyiy önceden üşenirdim de artık gittikçe pratikleşmeye başladım evde yapılan daha güzel daha kıymetli. Keşke olsan hemşehrim❤️
Nasip canım belki Allah nasip eder beraber bir çay bile içebiliriz bugün böyle Yarın başka bir şey olur Allah'ım planladığı oluyor sonuçta Hani büyüklerimiz söylemiş ya dostluk da nasiptir güzel bir nasip hiç belli olmaz canım benim ❣️
Kesinlikle öyle canım belli Olmaz varsa nasipte rabbim denk getirir ❤️❤️🤲🤲
Bu sene muhammedin yas pastasi senden o zaman mis misss 😍
Olur bacım yaparım valla ama tadına garanti vermem 😅😅😅
Olmustur olmustur goz doymadan gonul doymaz zaten gozumu doyurdu pastan gonlumde doyar
Allah razı olsun bacım teşekkür ederim ❤️
Oooooooo 😍😍Biz Kayra ile geliyoruzzz teyzesii bitirmeyin lütfen 🤭🤭Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor 🤍
Bacım çık gel hemen kapılar açık😍😍😍🤲
Eline sağlık canım çok güzel gözüküyor
Teşekkür ederim canım 😍❤️❤️
1,513,941 soru
24,689,840 cevap
368,259 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın