kizlar cok kararsizliga dustum benim cok samimi oldugum 2 kiz arkadasim vardi esleride esimle cocukluk arkadasi cok yakindik her derdimizde skntimizda her zaman birbirmizin yanindaydik eylul ayinda annem kayinvalidem benim kucuk kizim felan bi kaza gecirdiler onlarda o gun gecesine tatile gitmeyi planlamislardi kazayi ogrenince hemen aradilar beni konustuk sonra onlar 4lü olarak tatile gittiler gittikleri zaman story hikaye atiyolardi bden gorup begeniyodum ama beni ne aradilar ne mesaj atip iyi olup olmadigimi sordular tatilden geldikleri gun arayip gelmek istediklerini soylediler bende kabul etmedim ve sonra agzimdan gelen gitti onlarda bana zaten geldigimizide gelecektik o yuzden arayip mesaj atmadik gibi cevap verdiler ben cok kizdim o zamanki yasadigim skntilarla birlikte psikolojim alt ust olmustu baya bi sinirlendim esimde durumu farkedince ona da duygularimi soyledim esimde o zaman gorusmeyiz haklisin sen dedi hepsine mesafeyi koydu suanda da hicbiriyle konusmak istemiyor ama ben her ne kadar kirildiysamda bi yandan da özledim gbi onlari surekli birlikte hikaye durum atiyolar uzuluyorum ama sizce ben mi buyuttum haksizmiydim yoksa gercekten haklimiydim :(
Sen storyleri beğenmiyormuydun? Ben arkadaşın olsam herşey yolunda olduğunu düşünürüm bu davranışından. Bütün yıl beklediğim tatilinde keyfini çıkarırım. Sorun sen çıkarıp büyütmüşsün bence ve bu tarz şeyleri erkeklere aktardığımızda nedense olay daha farklı bir boyut alıyor
Cok zor binsurecti benim icin insan bekliyor ama cubku ben her anlarinda cocuklarim hasta olsada kostum gittim hep onlara ben tatillerini iotal ettsinler diye duaunmedim.hic ama yinede bir mesaj atmalarini bekledim
Zor olmadığını söylemedim ki.. ama senin için zor. Sen öyle davranmaya bilirsin de karşıdakinin kişiliği o. İki kardeş bile farklı olabiliyor. Ben senin gibiyim acayip düşerim üzerlerine. Kız kardeşim de arar bikere tmm. Bu beni sevmediği yada olaydan etkilenmediği anlamına gelmiyor. Sen daha yoğun yaşıyorsun diğeri daha yüzeysel.
Bence buyutuyorsun.
Suan arada bi konusuyoruz yaziyorum ama gorusmek istiyorum esim isteniyor artik :(
kazayi ogrenince aramislar falan . simdi nekadar samimide olsan ates dustugu yeri yakar . koskoca sene insanlar bu tatili bekliyirlar gidyirlar . orda zaman nasil geciyor anlasilmiyir bile. allah korusun olum kalim olmadiktan sonra tatillerini ipyal etmezler . belki msj atabilirlerdi ama konusmus iyi oldugunuzu ogrenmisler zaten tatile gtmeden kaza olunca. haliyle donuste de gelmek iatemialer zaten . bnce abartmissin yani
isde insan bekliyor ama en yakinindan bi naptin nasil oldun diye aramlarini sormalarini
Şaka gibisiniz baya büyütmüşsünüz koca koca insanlar sizin için iptal edemezler ki tatillerini bu onları ilgilendirmez aradılar mi tamamdir hem paylastiklarini da begenmişsiniz bu demek oluyor ki iyiyim 😃
Hyir ben iptal etmelerini beklemedim zaten ama begeni atmamam da ki sebepte gozlerine carparda akillarina gelip bi mesaj atarlar mi diye insan bekliyor sonucta
Ne alaka benim arkadaşım fotoğrafımı begense mutlu olurdum herhalde duruku iyu diye düşünürdum
Aramislar doner donmez gelmek istemisler bana fazla geldi tepkin insanlar da her an tatile xikmiyor hic umursamasalar hadi anlarim
Sen büyütmüşsün haksızsın
Arayıp sormamakla hata etmişler. Ben olsam mesafe koyarım. Böyle arkadaşcıkları özlemem de. Siz de sizi arayıp sormayan insanların hikayelerini beğenerek hata yapmışsınız. Tatilden dönene kadar arayıp sormuyorsa dönünce de aramasın gelmesinler bana göre. İyi gün dostu lazım değil
eveet bende boyle dusunmustumm icimi bi nebzede olsa rahatlattigin icin tesekkur ederimm
Rica ederim. İnsanlar bu zamanda çok bencil ve nankör olmuş. Herkes kendi rahatını, keyfini düşünüyor ama dostluk böyle bir şey değil. Kardeşlik gibidir dostluk, iyi günde kötü günde birlikte olmaktır. Dostum olsa tatilini erteler yanımda olur haydi bu kadarını beklemeyeyim, en azından arayıp sormak günde 10 dakika telefonla konuşmak bu kadar zor olmamalı. Tatilde keyfi kaçmasın diye aramamak ne demek? Senin evinde yemek, içmek güzel, hizmetin güzel ama başın sıkışırsa benden hayır bekleme demek. Böylesi insanlar için üzülmeye değmez. Şükrederim Allah gerçek yüzlerini gösterdi diye. Sahte arkadaşlıktansa yalnızlığı tercih ederim. En basiti kaza yapan onlar olsaydı siz bu şekilde davranır mıydınız diye düşünün. Eğer cevabınız hayırsa demek ki size uygun arkadaşlar değiller.
cikk haklisinnn cok tesekkur ediyorum icimi rahtlattinn cnimmm
Aramışlar gelince gelmek istemişler geri çevirmeniz ayıp olmuş yani Allah korusun kaza olmuş ama atlatmışsınız bir yaralanma vs hastane süreciniz olmamış tekrar tekrar aramaları gerekmez bence
oldu canim hastane sureci hala da devam ediyor tam bitmedi
Mesela bu kaza nin sonucu nasildi.Kirik cikik hastane sureci vs duruma gore degisir cunku.Kaza atlatip sorunsuz eve donulduyse donunce gecmis olsuna gelmeleri normal.Ama sorunlu bir kaza olduysa bir nasil oldunuz diye aramalari lazimdi ertesi gun de
sorunluydu canim annemjn sag kolunda acik yaralar kaburgasinda kirik vardi kayinvalidemin omuzu kirik kaburga kirikti kizimin dudak patlak kafasinda yara vardi bu yuzden bekledim cok zor bi surecti benim icin ve telefonda agliyodum ben konusurken insan bekliyor merak etmelerini
Valla gayette haklisiniz o.zaman cok gecmis olsun bu arada.
cok tesekkur ederim canimm
Aynı şeyler hep benimde başıma geliyor herkes için kendimi yipratirim elimden gelenin fazlasını yaparım bunun için evimizde ihmal ederim ama karşılığında koskoca bir hiç görürüm.benim arkadaşımda ilk eve taşındı çayını ikramligini yaptım tüp bebek yaptırdı kardeşleri annesi bakmazken ben baktım.evini temizledim yemeğini yaptım çocuğu doğdu yine aynı şekilde hep ben kostüm ama çok iyiydik takı ben doğum yapana kadar geldi bir iki saat oturdu gitti ben evimi taşıdım yine hep ben aradım iki yıldır takiplesiyoruz ama beğeni yorum yok eşim eşine bir tane daha bize bebek geliyor galiba dedi daha emin değildik. Onu merak ettiği için bana kahve storisi atmis cnm arkadaşım kardeşim sohbet etmeyi özledim diye bunca aradan sonra. Bende sadece Allah razı olsun dedim. Bu bile coktu. Bazı kıymet bilmeyen insanlara değerinden fazlasını vermeyeceksiniz kaybeden üzülen siz olursunuz.siz hiç hatirlamadilarsa bile Siz onlara beğeni attığınızda akıllarına gelip sizi aramalari gerekirdi boş verin herkesin geldiği kadar gidin
Aradigim yorum buydu tesekkur ederimmm
Rica ederim cnm inşallah bundan sonra gözümüzü açar önümüze bakariz
Söylediğinizi fazlasıyla katılıyorum değmeyecek insanlara fazlasını veerdiğimizde biz değersiz oluyoruz gerek yok yaşamanızı bakın insanları çok önemsemeyin bence iyi günlrr
Haksızsın ben olsam bende hemen aramayı istemem kendilerini bir toparlasınlar diye beklerim zaten onlar da demiş gelecektik diye sen gereksiz büyütmüşsün alınganlık yapmışsın hata sende
Evet bazen beklemedik tepkiler verebiliyoruz Ama eğer gerçekten kaybetmek istemiyorsan senin için değerli arkadaşlar ise o anki durumundan bahset hani olayın böyle çıkmaza girmesini Ben de istemezdim fazla tepki verdiğim için özür dilerim o anda sizi yanımda görmek istediğim için böyle bir tepki verdim gibisinden açıklamalarda bulun ufak ikisine de hediye al bence konuda böyle kapansın
Döner dönmez seni aramış gelmek istemiş bu bile yeterli ne kadar kiymet verdiğine. Bir zahmet tatilde kimseyi düşünmeden eğlensin insanlar değil mi. Olması gereken bu insan önce kendisini düşünmeli
Kiz size ne milletin tatilinden ben kendim kaza geçirdim hastaneyede gittik araba gidemeyecek haldeydi burrdurds bıraktık biz antalyaya gidip 5 gub tatil yaptık herkes gelip alalım sizi dediler biz hayata devam ettik 😄
Arkadasinda decam edecek ölen kalan yok sonucta
Düşüncen çok saçma sonuçta bir kere aramışlar sormuşlar tatilden gelince hemen sana gelmek istemişler tatilde insan kafa dağıtmak için gider dert tasa düşünmek için değil ki
Sosyal medyaya girip storileri begenebildigin durumda olduğuna göre ailenin iyi olduğunu düşünüp yazmamis aramamis olabilirler haklı olarak sonuçta ciddi bisey olsa sosyal medyaya girmek aklının ucundan bile geçmezdi ayrıca planlanan biseyi iptal edip seninle ilgilenecek değillerdi bence ben olsam alınmazdim sen biraz ilgi bekliyorsun ama insanlarda kim bilir ne kadar zaman öncesinden plan yaptı seni düşünemezdi sürekli tatilde
1,487,524 soru
24,317,255 cevap
345,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın