0 oy
434 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

Eşim 3 ay önce bi şirkete işe başladı çalıştığı yerde kızlarda var ilk işe bağladığında onunla konuştum kızlarla iş dışında samimiyet kurmanı istemiyorum molalarda beraber olmani istemiyorum anlayışla karşıladı söz verdi ama bu aralar içim içimi yiyor acaba arkadaşlık kurdumu diye bazen molalarda telefonumu açmadığında direk aklıma acaba kızlarlamı birlikte oturuyor diye aklıma geliyor sizce benmi abartıyorum bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum

24 Cevaplar

+3 oy
önce (7,107 puan) tarafından

bu kadar güvensiz olmayın. eşinin bugüne kadar bir yanlışını görmediysen eğer önceliğin sadece ona inanmak.

eğer ona inanmıyorsan kendine çeki düzen vermen lazım. böyle böyle ilişkiniz hastalıklı bir hal alır. 

-Reklam-
+2 oy
önce (413 puan) tarafından

Allah aşkına lütfen bu kadar stres ve şüphe senin beynini yer bitirir yani sen de şu an Bir iş yerinde çalışıyor olabilirsin çalıştığın ortamda  erkekler de olabilir ne yapacak mesela oturdu Bir çay molasında 15 dakika sohbet etse bile ne olabilir ki en fazla esin karakteri oturmamış biriyse onu bilemem   ama yapacak olan her yerde yapar canım benim iş yerinde 15 dakika  molada  aldatacak adam oho neler yapmaz ki

+2 oy
önce (1,557 puan) tarafından

Sanki biraz abartıyosun. Ama için içini yiyorsa mola saatlerinde git sürpriz yap eşinin yanına git. İçin rahat etsin

+2 oy
önce (1,429 puan) tarafından

cok sacma adam mirt gibi duracakmi is harici. sap gibi kendi basina mi takilacak . sincita is ortami sosyal bir ortam . kiz erkek farketmez molada cay kahve icilir nebilim sohbet edilir oglen arasi beraber yemege cikilir. bu illa aralarinda bisey olacak demek degilki. 

sen boyle soyleyerek esinin aklina isliyorsu. kizlar dikkatini cekecek karim kiskanio acaba neyini kiskanabilir hiiimm surasida soleymis falan daha cok karsi vins olarak bakmaya baslayacak . ordaki kizlar esin iscin kiz kadin erkek genc yasli farketmeksizin amelelik yaparak ayni yerde calistigi  ayni ameleler ayni emekciler herkes mesai bitsede eve gtsek derdinde saate bakarak gununu geciriyor

+2 oy
önce (1,005 puan) tarafından

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma da. Birde kendine vesvese verme 😂 adamın aklına sen sokacaksin

+2 oy
önce (5,303 puan) tarafından

Yok artık. Ben de çalıştım iş yerindeki erkek arkadaşlarımla molaya da çıktım yemeğe de gittik abartıyorsunuz hem de çok. Benim eşim de bin küsür kişilik yerde çalışıyor 7 yıldır evliyiz hiç bu tarz bir konuşma geçmedi aramızda. Ya kendinize güveniniz Yok yada eşinize. Bu güvensizlikle evliliğiniz sürekli sarsılır, sağlıklı bir evlilik yaşayamazsınız. 

+2 oy
önce (1,346 puan) tarafından

Yanlış anlamada canım bu şekilde kıskanarak adamlari simartiyosunuz oradaki kizladda eşine ölüp bitmez çokmu yakışıklı kocan kendine güven silkelen abartı yaptığın bu kadar çok kiskansan bile belli etme bence eşim için değil sonra bı taraflari kalkiyo yapmayacaklari şeyide yapiyolar benim eşimin iş yerinde kız arkadaslaro var ama 6 yıldır orda calisiyo bende tanıyorum hiç kiskanmam onada diyorum kiskanmiyorum seni benim gibi bulamazsın diyorum kendimi yüceltirim her zaman kaç yaşındasın merak ettim

önce (39 puan) tarafından

Belki yakışıklıdır. 

+1 oy
önce (65 puan) tarafından

Kocan brad Pit heralde. Herkes elindekinden. Bıkmış kim napsin senin ikinci elini:) bu kadar anlam yüklemeyin herşeye. İşyeri yani tabiki de karşı cins olacak 

+1 oy
önce (937 puan) tarafından

Özgüven eksigligi terkedilme korkusu bu duygulari yenmeye calisin böyle yasanmaz

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Yansıtmayacaksın bacım yansıtmayacaksın olmayan birilerinden kıskandıgını. Yoksa korktuğun başına gelir unutma.

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Kızlar güzelse sorun olabilir:D

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Senin gibi düşünen biriyim ve bu beni aşırı yoruyor ama allahtan şimdi 2 erkek patronla 3 erkek çalışıyorlar şimdi de müşterilere taktım kafayı 😂

0 oy
önce (3,596 puan) tarafından

Bnm eşim de bı ara fesbut yerde çalıştı bayan arkadaslarida vardı evde anlaiyordu ben hiç olmadık zamanda habersiz gittim görmustum snra belediyede resmi yerde başladı orda da bayanlar var ben gidip ziyaret etmiştim kıskançlık var tabiki Bnde hem de çok önce gidip görürüm kafama yatmazsa eşime derdim ama öyle bişi olmadi

0 oy
önce (1,483 puan) tarafından

Bu durum psikolojik destek almanız gerektiren bi durum takıntı olmayan şeyleri olmuş yada olacak gibi düşünmek aşırı kıskançlık bunları tek başınıza aşmanız kolay değil mutlaka profesyonel destek almanız gerekiyor

0 oy
önce (6,164 puan) tarafından

Basta zaten samimiyet kurma molada konusma demek sacma cunku bu mumkun degil. Tabiki mesafesini korumali ama is ortaminda yeri geliyo mecburende olsa muhattap oluyosunuz is disinda ki ben sahsen istemem bu stresi yasamak.

0 oy
önce (84 puan) tarafından

bende Erkekli kızlı ortamda çalıştım evlisi de vardı bekarı da molalarda birlikte oturur çay içer sohbet ederdik ama kimse kimseye kesinlikle farklı bakmadı yani o kadar da takmayın eşinizi tanıyorsunuz sonuçta her iş yerinde normal herkes sınırını bildikten sonra

0 oy
önce (6,808 puan) tarafından

Benim iş arkadaşlarım hep erkek. Mesleğimden dolayı. Molaya da çıkarım yemeğe de çıkarım. İş seyahatine de çok çıktım. Hamileyken sürekli şımartırlardı beni. 

Eşim bana molalarda görüşme dese kafasını nar gibi dağıtırım onun. Ya bana güvenecek ya da bana güvenecek. 

Kıskanmak, kıskanılmak çok rahatsız olduğum tavırlar. Hastalık hatta bana göre. 

0 oy
önce (3,651 puan) tarafından

Gerçekçi olalım aynı iş yerinde asla sohbet etmeden duramazlar. Benim elimde hastanede güvenlik. Mecbur sohbet ediyorlar ama sohbetin düzeyi önemli. Birde siz ne kadar uyarırsanız eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olursunuz. Şimdi benim eşim 12 saat gece nöbette bazen tek erkek oluyor, adama kimseyle konuşma mı dıyecem. Güvenmeniz lazım eşinize

0 oy
önce (4,900 puan) tarafından

Çıktıkları oluyordur  molada kahve içmeler hep beraber ben çok söylemem sadece teke tek istemem tabi ama sonuçta isyerinde bayanlar var elbet konuşacaklar da kisitlayamayiz..

0 oy
önce (834 puan) tarafından

Valla canım kimseyle samimi olmasın tabiki isterlerse bana eşine güvenmiyor desinler ben çevremde öyle şeyler gordumki artık bazı kadınlar resmen erkek kafasını cevirmedigi halde kucağına atliyorlar zaten dinen kadın erkek aynı ortamda çalışması caiz değil.

önce (39 puan) tarafından

Buradakiler nasıl normal karşılıyor, şok oldum. Neymiş beraber yemeğe çıkacaklarmış. Sap gibi gezmeyecekmiş. Ben işteyken sap gibi tek başıma geziyordum. Asla bir erkekle muhatap olmuyordum. 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 797 göst.
0 oy
11 cevap 812 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (412 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 364 göst.
0 oy
0 cevap 135 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler