+1 oy
506 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,567 puan) tarafından

HHadi bakalım herkes dürüst olsun. 😊 

Siz nasıl bir kaynana olursunuz? 

Ben sanırım etliye sütlüye karışmayan aman evladım ağzınızın tadı bozulmasın diyen bir kaynana olurum 😅 

32 Cevaplar

+2 oy
önce (3,338 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Hiçbir işlerine karışmam hatta bu yüzden de sorun yaşanabilir, bize hiç karışmıyor alakası yok diye 😂

önce (1,567 puan) tarafından

Ahahha aynı ben aynıııı 😂

önce (1,374 puan) tarafından

Evet yaşanıyor 😄 öyle olmayın yeterince alakadar olmak lazım heralde 

-Reklam-
+4 oy
önce (564 puan) tarafından

Evladıma değer veren bana saygılı olan gelin/damat benim de evladımdır ve kaynanalık etmem

Keşke herkes böyle düşünebilse.. 

+2 oy
önce (425 puan) tarafından

Kaynanam benim en yakın arkadaşım hemde annemden farksız oğluyla ilgili kendi annemden bile daha çok dertlesirim bende onun gibi olurum hayatimdaki yeri ve desteği her zaman benim için çok özel 

Çooook şanslısın.. 

Benim en Büyük sansimdir eş ailesi gerçekten Allah yokluklarini göstermesin kayinbabamin da kaynanamın da 

Ne güzel sevindim senin adına. Amin 🤲🏻

Amin canım teşekkür ederim ♥️  

+2 oy
önce (183 puan) tarafından

Benım hayat felsefem arayanı ararım soranı sorarım 

Beb kendime ne istemiyorsam gelinıme onu yapmam

Tüm kaynanalar böyle düşünse hepsi melek olurdu 🥲

Ne yapayım ozaman hıc evlenme sın oğlum karışınca ne olcak tavsiye bıle vermem uğraşamam kendime yakıstkrmam herkesin aklı  kendine yetsin

Çok güzel bir düşünce 🌼

Teşekkür ederim

+2 oy
önce (880 puan) tarafından

Biraz despot ama merhametli bı kaynana olmak istiyorum rabbim kısmet ederse ozamana gücüm olursa herşeye yardımda ederim iyiliğin iyi kapı açtığına inanıyorum çünkü 

+1

ÇÇok doğru. Zaten kayınvalideler önce gelinlere kucak açmalı ki gelinler geldikleri yeri benimsesin

önce (880 puan) tarafından

Aynen öyle inş rabbim nasip eder o günleri görmeyi önceden askerden gelince hemen kız ararlardi şimdi gençler öyle değil tabi görürüz inş yuvalarini

İnşallah Allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın 🤲🏻

+2 oy
önce (5,720 puan) tarafından

Sürekli veren sürekli bişey ler alan  aman siz iyi olun yeterki die uğraşan. Kavga ettiler mi kendi oğluma kızan biri olurdum çünkü yaşadım gibi bu duyguyu

Benden 11 yaş küçük kardeşim evlendi annemizde olmayınca onun çocuğum gibi görürdüm herzamn 

6 ay nişanlı 7 ay evli kaldılar hep böyleydim

Gelin arardı abla kavga ettik die direk kardeşimi arar kızardım . Haftada 1 muhakkak yemek yapar çağırırdım boğazımdan geçmezdi resmen

Şehir dışına günü birlik geziye çıkardık hemen arardım hadi sizde gelin die . AVM ye gitsem muhakkak geline bişey alırdım 

Reçellerini soslarını turşularını buzlukta etini gönderirdim unum bitti alacam derdi dur ben katayım bende çok derdim 

Çocuğuma aynı olurum inşallah 

Ne oldu peki? Boşanmışlar gibi konuştun da

Boşanma aşamasındayken eşi vefat etti yani kız

Başınız sağolsun☹️ 

Sağolasın canım

önce (174 puan) tarafından

Okurken hüzünlendim. Özel değilse neden vefat etti. Allah makamını cennet eylesin inşallah 

+2 oy
önce (472 puan) tarafından

Ben açık derim valla çocukları alıp gelip kafamı şişirmeyin artık kafam almıyor başkada hiçbir şey istemiyorum derim hiçbir şeye de karışmam 

Valla mı ya 😅 Kafan dolmuş demek

önce (472 puan) tarafından

Evet derim eşime de diyorum ben çocuklara bakarım gelinler çalışırsa diyor gider evlerinde bakarsın ben evde çocuk istemiyorum dedim 23 yaşındayım ama kafam o derece dolu herkes baksın çocuğuna :)

Haklısın valla ne diyim 🤣

+2 oy
önce (6,269 puan) tarafından

Valla Allahin izniyle cok guzel bi kaynana olcam gelinim isterse gelsin istenezse gelmesin bizi davet ederse elimi kolumu doldurup giderim etmezse arkasinda hayir dua ederim ihtiyaci olursa yardim teklif etcem istemezse burnumu herseye sokmucam ogluma degil kimseye ezdirmicem Allah nasip ederse gelecek planlarim arasinda huzur evine yerlesmek var esimle ikimiz gidelim esimin maasini bi de yetmezse evi bagislayip yatacam nasipse 

Herkesin hayalindeki kayınvalide 🌼 Sen kaynana değil kayın anne olacaksın demek 😊

önce (6,269 puan) tarafından

Oglumu mutlu etsin yeter insaAllah olabilir yaslilik psikolojisiyle cocugumun basina bela olmam İnsaAllah 

+2 oy
önce (25,147 puan) tarafından

Oğluna aşık bir kaynana olacağım ama geline rakip olmam 🥰🙈 umarım 

Dengeyi kurmak çok önemli🥰. Çoğu oğluna aşık ama gelinine rakip 

+2 oy
önce (5 puan) tarafından

Ben biraz diktatör olurdum kesin :D birazdan fazla bile olabilir.

Yapabileceğin en uc şey ne mesela 😅

önce (5 puan) tarafından

Kötü bişey yapmam sadece  baskın biriyim buda hoşuna gitmez gelinlerin :)

+2 oy
önce (7,216 puan) tarafından

Ben geçen eşime dedim ki damatlara birer sıfır araba alalım kızlarımızı üzmesinler dedim 

Bu arada kızlara birer ev ve araba almış oluyoruz bırakacağımız miras haricinde 

Ben isterdim benim gibi bir kaynana 

Yok kız makara işte Allah sevgisi olsun kalplerinde inşallah 

He ciddi sandım 🤣🤣🤣

Kız bir düşün hele 4 tane sıfır araba alıyor 2 tane daire veriyor üstüne miras bırakıyorum mümkün mü günümüz Türkiye standartlarında

Acunsan mümkün 🤣🤣

Paralel evrende belki 

+2 oy
önce (7,415 puan) tarafından

Kaynanam iyidir karışmaz etmez eşimede ev işlerini öğretmiş evlenince eşine yardımcı ol diye benimde oğlum var bende şimdiden ona ufakta olsa görevler veriyorum ileride iyi bir el olsun diye bende iyi kayınvalide olurum karışmam onlara hatası olursa kırmadan söylerim oğluma şikayet etmem

+1

Çok güzel.. Umarım tonton sevecen bir valide olursun 🥰

+2 oy
önce (1,513 puan) tarafından

Nasıl kaynana olurdum bilemiyorum ama hep dua ederim kendi kaynanam gibi kaynana olmak nasip olsun diye kayınvalidem annemden farksızdır benim için canım kayınvalidem dur şimdi kalkmıştır arayayım iki gözümün çiçeğini 😍😍

Uhuuu maşallah size ya 🥰

önce (1,513 puan) tarafından
+1

Canım feda ona çok teşekkür ederim ☺☺😍😍

+2 oy
önce (662 puan) tarafından

Ben hiç bişeyine karışmam yeri geldiginde yardıma giderim yeri geldiginde sağlıgım el verirse torunlarıma bakarım onlar baş başa takılsın 😅😅 benim kaynanam Allah razı olsun hep böyle gösterdi bana geldi evimi temizledi geldi ben dinleneyim diye çocuklarıma baktı yemek hazırlar evinde bile olsa bi bulaşık kaldırttırmaz bana 

Ne güzel kaynanalar varmış ya . Yorumlarda gördüm de. Çok şanslısınız 🌼

önce (662 puan) tarafından

Evet canım teşekkür ederim inşallah sizinki nasıl bilmiyorum ama istediginiz gibi olur ve diger kötü kaynanalara bi merhamet gelsin 

Benimki de iyidir uzağız ama pek faydası dokunmuyor. Olsun 🥰

+2 oy
önce (3,921 puan) tarafından

Ben daha kız istemeye gitmeden oğlumun evini hazir edicem diyordum. Şükür biz doğumdan sonra eve dönünce kayınpederim oğluma ev hediye etti. İnşAllah İnşAllah ayri evi olucak. Heiçbirşeyine karışmıycam. Bayramda özel gunlerde buluşcaz. Eşime söyledim. Baktın karışıyorum  musade etme karışmama diye 

Ama bi işinide yapmam. Baktım ihtiyaci var. Günlük yardimci gönderirim. 

+1

Maşallah sana çok güzel bir valide olacaksın sende belli ki 🌼

+1

İnşAllah canım. Allah herkese istediğini yaoma fırsatı versin

+2 oy
önce (333 puan) tarafından

Hic karışmam canım ne yapılıcaksa kendolerı yapsınlar cunku aynı durumda ben yasıyorum ama yinede haftada bir ararım yanı benim kaynana ben doğum yaptığım günden beri bir kere tek geldi o da yarım saat oturup gitti 

YYaşadıklarımı yaşatmam diyosun 😌

önce (333 puan) tarafından

Aynen öyle anlatırsam roman olur

+2 oy
önce (10,174 puan) tarafından

Karısmam ben gelirler görmek istiyorlarsa evimde görsünler geri yanlız kalem yanlızlik çok güzel bişey 

+2 oy
önce (11,678 puan) tarafından

İyi bir merhametli bir kaynana olurum.

Mutlulukları için gerekirse uzakta dururum  

ama torunda bakmam uğraşamam.bebek bakmaktan nefret ediyorum o yaşta hiç bakmam bu konuda bana kızabilir gelinim😂😂😂

Kendi doğurdu kendi baksın 🤣 biz kendimiz bakıyoruz 🤣🤣

önce (11,678 puan) tarafından

Aynen öyle daha şimdiden belim dizim ağrıyo o yaşta birde çocuk peşinde mi koşacam 😂😂

+1 oy
önce (596 puan) tarafından

Valla Oğullarımı Karışamam Ama gelinleri mi çok karşı veririm ama Şöyle Gelinleri huyları bağlı öyle kaynanalik yaparım Ya iyi ya kötü 🤣🤣🤣🤣🤣 bide eşim Kürt Ve ben yörügüm Bazı Kürtler yörüklere sevmezlermiş beni o yüzden pek sevmiyorlar 🤣🤣 o yüzden kayinvalide biraz kaynanalik yapıyor yapmiyo karışık ama Kendisi çok Gerçek yüzleri ortaya çıkartan bı insandır çok fesatdır 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (3,727 puan) tarafından

İns gelinimi severim sevmezsem muhattab olmam hoslanmadigimi içim almıyo 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 600 göst.
26 Ağustos 2020 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,751 göst.
4 Mart 2020 Diğer kategorisinde V for vendetta❣ (636 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,434 göst.