0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (302 puan) tarafından

6 senelik evliyim oğlum doğal tedavisiz şekilde oldu şuan 5 yaşında 3 seneyi geçti korunmuyoruziki sene önce boş gebelikten kürtaj oldum tekrar hamile kalamadim ovulasyon testi kullandık uzunca süre yine olmadı Ankara Etlik şehir hastanesinde bir profesöre gittik bana hsg çekildi temiz eşim sperm testi verdi şükür sorun yok ama olmuyo doktor bize aşılama tedavisi başlamak istediklerini söyledi etrafimdakiler hsg yani rahim filminden sonra bekle bu şekilde hamile kalan var kendini yıpratma diyolar bide biz Ankara'da yaşamıyoruz doktor uzakta bulunduğum ilde infertilite bölümü yok kadın doğumcularda kan alıyo başka ilgilenen yok aşılama içinde kesin demiyorum bi ihtimal dedi doktor sizce aşılama yaptırmalı mıyım 

2 Cevaplar

0 oy
(6,107 puan) tarafından

Yumurtalarını bakmaları lazım azalmış mi azalmamis mi başka tedavi uygulanabilir bunlar için kimde sorun varsa hormon ilaçları veriliyor 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bize de öyle dediler denedik olmadı doktora gittik bir sorun yoktu o zamanlar Yıldırım Beyazıt gittik orda doktor eşime ni vitamin önerdi bunu devlet karşılamıyor dedi aldık bizde onu düzenli kullandı bir buçuk ay sonra hamile kaldım ama ben yanı sıra mesir macunu da verdim eşime.. sonra o bebeğim düştü düşük olunca hemen hamile kalmak istedim gene denedik olmadı bende o vitamini alalım gene dedim düzenli kullandık gene hamile kaldım çok şükür oğlum şu an 1 yaşında. 

(302 puan) tarafından

Esinizde sperm de sıkıntı var mıydı vitaminin adı neydi acaba hatırlıyor musunuz bu arada sağlıcakla büyütün

tarafından

Teşekkür ederim..zeucit diye bi vitamin kapsül şeklinde 

tarafından

Ama böyle seylere inanır mısınız bilmem ama ben ilk bebeğim düşünce birisi dedi ki bi hocaya git belki sübyan vardır üzerinde dedi.bi metafizikçiye göründüm Ankara'da sürekli üzerimde dua taşıdım ve demişti ki çiftler hastaneye gidiyor ama ikisinde de b sorun bulunmuyor işn bi dini boyutu birde tıbbi boyutu vardır dedi. Bu durumda söylemesi ayıp spermin yumurtaya gitmesini bile engelliyor dedi eger bi sekilde olırda düşüyor düşmezse de 7 yaşına kadar çocukla uğraşır dedi sonra sürekli dua taşıdım üstümde hamile olunca degştirdik bebek olunca gel o zaman da dua değişecek dedi ve biz baktığımızda hep kurandan ayetler vardı. Yer gök dua ile 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
+4 oy
10 cevap 382 göst.
0 oy
2 cevap 238 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 167 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler