Evlilikte sevdiginiz bir resmi atsanız babanız görse elestirsi yapsa yok eski huyunu bırak yok elinden tel durmuyor gıbı dese napardınız resim sadece kendiniz tek basına cekılen manzara resmi
Paylaştığım resme bağlı belki ben severim ama çevremde kötü görünür
Normal manzara resmi
iyide ister manzara resmi atarsin ister totonu acar kocana atarsin babana ne .
Çok basit babanın görmesini engelle geç
İşte bende kızdım aslında zaten baskıcı siddetr megili babada hiç bisey haketmiyor uzağım cok sukur ama kac yasına gelmısim eleştiri yapıyor
Çok takılamam ben heleki babam dediyse hiç takılamam
Aynen vala bende oyle yaptım
Evlendikten sonra babam asla kızlarına karışmaz kocası varken bana düşmez der. Evli de olunmasa böyle basit meseleler için de karışılmaz be babasın diye her konuda söz sahibi değilsin kocaman çocuğun üstünde
Aynen benımkı cins baskıcı sıddetci oyle biri böylelikle kendi kaybediyor
Aman bu yasina kadar degistirebildin mi simdi degistircen gercekten sorun olacak bisey yoksa umursamazdim ben benim babaminda tonla kotu huyu var aman napiyim diyorum
Aynen öyle vala benımko cins işte
Hiç umursamam hesap vermem gereken yaşları geçtim
Aynen öyle vala Helenistik kaynanam fena 5 yasına cocgu şikayet edersin ya benımkı aynı o hesap hep sirayet söyleme derdinde
Hiç umrumda bile olmaz sanane der geçerim
Aynen valaoylee
Yetişkin insanım babamı ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum ama benim babam biraz değişik bir insan o yüzden kendimi savunmak yerine umursamam çünkü sadece kendi doğruları olan birine laf anlatamazsın
Aynen oyle vala
valla paylaştığım şeye kimsenin karışmasını istemiyorum. bazen siyasi bir şey paylaştığıma ablam sil sil diye baskı yapar, inadına silmem gönderiyi ablama karşı gizlerim 😂 bana biri şunu bunu yapma desin inadına yapma gibi bşr huyum var
Aynen oyle haklısın vala
Engellerim durumumu görmez ama babam karışmaz ya o kadar da değil sadece kız arkadaşıma çaya gittim diye evli kadının arkadaşı olmax demişti bende kocamın da arkadaşları var o zaman onunda olmasın dedim sustu
Görmez babamın hesapları yok çünkü 😁 sosyal.medya sifir
1,482,537 soru
24,251,855 cevap
340,980 kullanıcı