Merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim 7. Haftamdan beri bulantı kusma baş dönmesi halsizlik kasık ve bel ağrısı ne arasak var yani böyle olunca kendimi psikolojik olarak çok kötü hissediyorum sonuçta hasta değil sadece hamileyim bugün okulda ders anlatırken gözümün önü karardı birden nefesim kesildi öğretmen odasına zor attım kendimi bayılacaktım şekerim düşmüş hemen şeker alıp kendime geldim son derse kadar sapsarı gezdim ama çok kızıyorum kendime böyleyim bir şey yapamıyorum diye hasta gibiyim diye
Niye kızıyorsun ki hasta değilsin hamilesin ama bunlar hamilelik belirtileri normal yani ben 32 haftalık hamileyim hâlâ bulantılarım oluyor tabi ilk zamanlara göre daha iyiyim tansiyonum çok düşüyordu kızımda 20 haftalık olana kadar devam etmişti evet psikolojik olarak yıpratıcı bi süreç özellikle bulantıdan birşey yiyememek ama zaman su misali akıp geçiyor bu kadar stres yapma kendine
Teşekkür ederim inşallah
Benim de baş dönmesi hariç diğerleri vardı ve aşırı halsızlik. Bence bazı kadınlar ilk trimesterde hasta kabul edilebilir. Hasta gibi sırt bel kasık ağrıları mide bulantıları kusmalar halsizlik baş dönmeleri bunlar kolay değil. Hormonal değişikliklere vücut böyle tepkime yapıyor işte
Haklısınız gerçekten de hasta gibiyim teşekkür ederim
Benim hamileliğim rahattı genel olarak ama ilk zamanlar o bulantı koku hassasiyet çok zordu son zamanlarda da mide yanması oluyordu. Mide bulantısı çok zor ya. Hadi mide yanması için dokunan yiyecekleri yemezsin ama bulantı için pek birşey yapamıyorsun. Limon uçucu yağını koklamak işe yarıyor diye duydum
Kolonya kokluyordum artık o bile midemi bulandırmaya başladı deneyebilirim bunu da teşekkür ederim
Bazı rahat hamilelik geçirenler hemen hamilesin hasta değil abartma tarzı konuştuğu için sende öyle görüyosun kendini ama her hamilelik bir değil ilk gebeliğimde hiç anlamadım bile ama ikincide çok kötüydü ağrılar çarpıntılar bayılma hissi. dışarı çıkmaya, evde tekken duş almaya korkuyordum bayılıp kalıcam diye. Kendine yüklenme boşuna kolay geçer inşallah bundan sonrası sağlıkla dünyaya getirirsin 🥰
Evet ya bi de bu var tabi çok teşekkür ederim
Ayy anlatınca neler çektiğim aklıma geldi 3 üncü hamileliğim ama en berbat hamileliğim oldu resmen 34 haftalığım 2 hafta önce mide bulantısı hapını bıraktım her sabah kusardım herşeyden tiksinirdim kaç defa oturup ağladığımı bilirim yeni düzeldim bu seferde midem yanıyor ama mide bulantısı kusmaya göre çok iyi geçecektir inşallah prilam diye bi hap var o çok iyi gece yatmadan 2 tane içip öyle yatın şifa olur inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin teşekkür ederim
1,509,963 soru
24,637,741 cevap
365,599 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın