0 oy
475 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (844 puan) tarafından

Selam Hanımlar nasılsınız bu uygulamaya erkekler nasıl buluyor anlamıyorum yani hamileyken indirdim baya işime yaradı takip için sonrada bilgi amaçlı yardım olsun çok iyi bı uygulama az önce i.tin biri ben erkeğim diye post açtı kapattı yazmış uygulamada sapkın kadın dolu diye eee sen ne b.ok ariyon ozaman yazdım cvp yazmış ama post kapatmış 

@ADMİN  bı elcatsa iyi olur bazen mahrem konular hakkında yada bı bacağını felan Çekip atanlar soru soranlar oluyor dikkat edelim Hanımlar bence resim atarken çok dikkat edin vücudunuzu paylaşmayın herşeyin çivisi çıkmış bı burası kalmıştı😡😡

11 Cevaplar

+3 oy
önce (8,652 puan) tarafından

Herkese açık bir platform. Bacaklarını, donlarını, kanlı bezlerini atmasınlar Bi zahmet. Söylediğimiz zamanda herkes özgürlük bekçisi kesiliyor. Bu tip insanlara cevap yazmak hata zaten 

önce (844 puan) tarafından

Bazen olabilir sormaya çekiniyor buraya yaziyor anladım ama Resim atilmasin bence böyle sapkinlar varsa yani 

önce (8,652 puan) tarafından

Sormaya lafım yok zaten ama resim atmak ayrı bir şey 

-Reklam-
+1 oy
önce (207 puan) tarafından

Benim aklima bi sey geliyor ama olabilir mi olabilir bence. Burada 7/24 takiliyoruz ve bircogumuzun esi biliyor bence bazi dengesiz adamlar olabilir yani icimizden bazilarinin esi olabilir. Bi ara bazilari burayi esleriyle beraber okuduklarindan filan bahsediyorlardi. 

önce (7,197 puan) tarafından

Evet eşimle okuyup gülüyoruz yazmıştı birisi kiminin derdi kiminin eğlencesi oluyor 

+1 oy
önce (690 puan) tarafından

Buradan o sapigima sesleniyorum bak abam bizden özellikle de benden sana iş çıkmaz torun torba sahibi kadınım kocam desen deli hatta delinin önde bayrak tutani ne yani özelden yazınca tatmin mi oldun yoksa boyun mu büyüdü ihhhhhhhh🤣🤣🤣

😂😂bana yazsın şansa bak yazmadı ama anladı ben Hasan amca gibiyim 😂had bildirmeyi severim denk gelmedi tühhhhh 

Kız hiç anlamadım yaa deli gibi yazistim sabah da Ergen gibi günaydın yazmış 

Guno deseydin

Hahhahahaha kocası ayyy pardon karısı ilgi göstermiyormus temas etmiyormus sana kim temas etsin bre ib.......ne 

😂😂edelsizler ne b.ok ariyolar acaba eminim evlilerde pislikler

0 oy
önce (5,272 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Burası cinsiyete göre üye almıyor. Herkese açık bir platform ve Google den çok rahat ulaşılıyor. Uygulamayı indirmeye bile gerek yok ve etrafta da sapkın çok . Cevap vermeyin bu tarz insanlara . Özelden yazarsa da direkt mesajları admine atın.

önce (366 puan) tarafından

Katılıyorum bence erkekten ziyade herkese açık bir platform zaten o yüzden rahatsız olmayacak mahrem resimleri atılmaması gerektiğini düşünüyorum

Kız ben sadece anne Bebek iygulamasi diye biliyorum vallahi bide Google dan nasıl giriliyor bilmiyorum 😱Allah akıl versin kimse cvp vermesin aynen

önce (366 puan) tarafından

Ben de uygulama yok ki googleden  üzerinden giriyorum direk yani herkese açık ya ona göre yazın

Nasıl giriyorsun yani bende bilmiyorum onlar ne alaka giriyo anlamadım 

önce (586 puan) tarafından

Delirik: googleden de giriliyor uygulamadan da giriliyor her iki taraftan giriliyo abla

Anladım canım Allah akıl versin ben sadece gebelerin girip sonrada sohbet bölümüne geçiyorlar saniyordum

önce (12,341 puan) tarafından
+4

Yaw 6 senedir burdayım, daha bir kere bile erkek vaaaaağğrrr diye ortalığı velveleye vermedim 😂 muhatap olmazsın olur biter. 

Erkekler hayatımızın her alanında var. Tek burda olsa keşke.

Bende velvele olsundiye yazmadım herkes özel resim atmasin yani

önce (12,341 puan) tarafından

Tek sana özel demedim ki zaten sabahtan beri bir sürü postlar Açılıyor ya o yüzden😂

önce (2,491 puan) tarafından

Ben erkeğim bu arada bunu  burda açıklamak istemezdim ama 😑

Kafamı buluyosun

Aboo biri ben erkeğim mı dedi 🤔🤔🤔dalga mı geçiyon ablacım sen 

önce (2,491 puan) tarafından
+1

Gülün diye dedim niye bu kadar gerildiniz.

önce (7,496 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

0 oy

Ohoo sen nelere görcektin Abla 6 senedir burdayım neleri gördüm sapıklık Cook O yüzden dikkatli olmak lazım sabah bana da yazmış günaydın diye ama ben ***** gibi cevap verdim sonradan farkettim ki erkek küfür ettim bana diyo sen nasıl kadına karşı küfür edersin diye bende dedim Ay sana ablacım mi desem abicimi desem bilemedim dedim kıtt ses yok Bidaha bana yazmayın yazmışss😂😂😂

😂😂😂dengesiz

Valla Bak 😂😂 anladı zaten ben karşı taraf bayan olarak tanıtayım da yapamadım diyeeee 🤣🤣🤣🤣

0 oy
önce (32,265 puan) tarafından

Ne kadar post açsak da gitmeyecekler hatta aramızda kadınmış gibi post açıp postlara yazan erkek insanlar da var gayet fark ediliyor gizlendik sanıyorlar fındık beyinleriyle fark edilmeyiz diye düşündüler herhalde🙃

+1

B.ok var ne yani surda iki kadın birbirene ya dert yanıyor yada bı sıkıntısı var anlatamiyor burda yazıyor işte nebilim tuaf

önce (32,265 puan) tarafından

Anlamazlar onlar eğleniyorlar kendilerince cevap vermeyin en iyisi cevap vermemek 

0 oy
önce (2,213 puan) tarafından

Kaç tane patlattım öyle kadın gibi takılanları, hepsi de kadınları sal*k yerine koyuyor. Allah’ından bulsunlar ne diyeyim, işleri güçleri sapıklık.

Pislikler valla ya

0 oy
önce (7,022 puan) tarafından

canları sıkılan böyle yerlerden keyif oluyor. kendilerini böyle tatmin ediyorlar. yazık yani düşün o kadar çaresizler. sen ben de sövünce aşırı mutlu oluyorlar niyeyse

Ana avrat sövesim var ama erkek sanarlar😂😂

0 oy
önce (6,227 puan) tarafından

Burada uyelik yapan erkek kuduruktur net ama soyle de bisey var arama motoruna sohbet yazsan biraz inince bu site cikiyo yani ulasimi cok kolay siteye girenler butun postlara da ulasabiliyo biz kasin kadinayiz deyip bi yerimizi paylasirsak sohbet arayan bu erkek de bu postu da fotografi da gorebilir o yuzden bu sitede fotograf paylasirken cok dikkat etmek lazim tesetturlu hanimlar icin soyluyorum kol bacak sac bunlarin gorundugu fotoğraflar koyarken bi kez daha dusunun ama tercih meselesi de biraz bak postunu gorunce aklima geldi eskiler bilir belki bi ablamiz memesini paylasmisti ucu yarami olmustu neydi onu sormak icin altina da aciklama yapmisti evet googleye dusuyo fotograflar ever erkeklerde bu posta erisebilir evet evet evet ama derdim buyuk kabul ederek postu actim zaten de tahrik tatmin olacak kadar estetik bi goruntu degil ha yinede goren abilerim varsa bi dua edin demisti olabiliyo yani 

0 oy
önce (1,863 puan) tarafından

Canım cinsellik sorusu soranların bir çoğu % 90 erkek.

Bana da denk geldi bir kac tane öyle 

Cevap vermedim.

**** pislikler ya bı bitmezler

önce (1,863 puan) tarafından

Aynen canım öyle 

0 oy
önce (2,159 puan) tarafından

Ona göre herkes mahremine dikkat etsin bence 

Aynen cano 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 786 göst.
24 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 729 göst.
+2 oy
9 cevap 379 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,855 puan) tarafından soruldu
+4 oy
40 cevap 1,327 göst.
19 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Tunber (641 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,700 soru

24,253,907 cevap

341,097 kullanıcı

...