Napıyorsunuz nasılsınız bakalım ?ben oğluşu uyuttum hasta biraz uyanıp duruyor .Şimdi de tekrar daldı uykuya .Başıma ağrılar girdi uykusuzluktan :D geçsin biraz uyuycam inşallah . Eskilerden biri var mı uyanık olan var mı diye bi bakayım dedim . 💚
Uyanifim uyku tutmadı gece overthink zamanım benim sessizlikte hem düşündüm hem dertlendim hem agladim .
Neden hayırdır kuzummm
Minik kaslı erkegi olan kişisinz beni hatırlamaSnz diş agrm var
Geçmiş olsun kuzumm evet oyummm☺️💚
Oğlum uyuyor ama ben uyuyamıyorum grip oldum geçmedi 1 haftadır burnım tıkalı nefes alamıyorum uyuyamıyorum hamileyim 14 haftalık ilaç kullanamamak çok kötü hamilelikte gerçekten
Allah şifa versin canım
Uyumuş olmalısın
Zaten geç yatıyorum da iki üç gündür uyumuyorum sabaha karşı kestırıyorum
Neden kuzum noldu hayır mı ?
Uykum değişmiş 😀 gündüz çoçuklar la uyuyorum fazla geliyor herhalde 4.5 saat uyursam daha iyi geliyor bana
Sağ olasın çok incesin 🌸
Minik kaslı erkeğin annesi demi ☺️
Bu arada tayin oldunuz mu ☺️
Oldum kuzum coook oldu ☺️
Serifeeeeee sen misin annem
Benim kuzummm napaysunnn
İyiyim da napayım iki çocukla sinir uçlarımda geziniyorum sen napaysuunn minik kaslı erkeğim nasıl
Neeeee bi daha mı beben olduuuu ☺️ maşallah sana bee
E Çınar karta kaçınca bı tane daha doğurdum 😂 2 aylık Çağlam var teyzesi
Şerife bizim Şerife mi acaba minik kaslı erkeğin annesi sesi güzel olan
Mervişim benimmm evet ☺️
Biz hep burdayız güzelim sen nerelerdeydin😅😅😅😅😅
Kuzummmmm ben yoktum ya bu süre sıkıldım bu sizleri özledim gireyim dediml☺️
Ben varımmm ay ne sevindim seni gördüğüme
Minik kaslı erkek napıyo
Ayyy ben seni bilemedim nick değişmiş kesin senin kuzummmm iyi napsın kek yiyo :D
Ceylan ben kecakurda olan
serifeeeee nerelerdesin nasilsin 💕💕💕
Sevdoşummmm kuzummm sizleri özledim yazayım dedim
Pek eski sayının mı ben de sabah erkenden kalkanlardanım maalesef 2 tane çocuk oldu mu ben önceden daha hamileyken burayı takip ediyordun ama bir türlü hesap açamadım e-mail'im kabul etmiyordu ondan sonra telefonu değiştirdikten sonra tekrar dedim bir açmaya çalışayım açtım vallahi açıldı bu Herhalde 3 ay falan var
1,489,735 soru
24,348,029 cevap
346,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın