Kizlar kızım epilepsi hastasıydı 3 ayliken ateşli havaleyle başladı sonra epilepsi dündü 3 ilaç kulaniyordu 5 aydı nöbeti yokdu dün saat 17 00 bu sabah 7 kadar nöbet geçirdi sabah entube edip yoğum bakima aldılar adı Elif Eda Allah rızası için dua edin iylessin kizim
Allah yardımcısi olsun tez vakitte şafi işi hürmetine şifa versin kuzuma 🤲🤲🤲
Allah razı olsun amin rabbim bana bağışlasın ben onsuz yaşayamam
Bizimde kasımın 3de 4cu eeg si cekilecek Allah büyük derdi veren rabbime şükür sende güçlü ol
Rabbim şifa versin inşallah
Amin amin Allah razı olsun
Allah'ım şifalar versin yavrucuga inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur😔
Amin amin Allah razı olsun sizce iyelsimi eski haline dunermi bana gene anne diyip sarilirnj
İyileşir Allah'ın izniyle. Epilepsi zor bı hastalık ama çaresiz değil Allah'ın izniyle . Eşimin kardeşi iyileşmiş şükür. Senin yavrun da iyileşecek Allah'ın izniyle . Allah'ım şifalar versin
Rabbim şifa versin inşallah biran önce toparlar çıkar yoğum bakımdan
Kurban olduğum Allah'ım Şafi ismi hürmetine kuzunuza şifa versin insallah. Acısını göstermesin Rabbim.
Rabbim tez zamanda şifa versin canım
Amin Allah razı olsun
Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine tez zamanda acil şifalar versin, bu günler geçsin gitsin bir daahada Rabbim yaşatmasın inşallah canım benim 🌸 🤲🏻
Allah Şafii ismiyle acil şifalar versin kızına, onu sizlere bağışlasın
Rabbım Şafii ismiyle şifasını nasip etsin size de sabır versin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun
Ay canm çok çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah 🥺🥺
Nasıl oldu canm aklım onda. Benim oğlum da epilepsi + mikrosefali hastası çok üzüldüm 🥺
Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻
Rabbim şifa versinnnn
Allahım şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun.
Rabnim şafi ismiyle şifa versin inşallah geçmiş olsun
.
Allah şifalar versin
Rabbim şifa versin canım benim inşallah ❤️🧿🤲
Allah hepinizden razı olsun dualarımızı kabul eylesin be yarın kızım uyandığında beni tanışın bana satılsın hepinize cvb vermeyiryim hastanedeyim iyi değil Allah razı olsun güzel mesajlarinjzdan
Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim safi ismi hurmetine sifalar versin Rabbim
Allahim sana bagislasin cnm rabbim sifa versin
Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah canım size bağışlasın 🤲 benim yegenimde epilepsi hastası 13 yaşında ve engelli yeğenim. Rabbim tüm hastalara şifa versin ailelere dayanma gücü versin insallah
1,488,027 soru
24,323,936 cevap
345,417 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın