Kaynanam görümcem kayınbabam aslında bütün eşimin ailesi bana çingen pasaklı ahmak a**** çamçık ağız yani bir sürü bana laf ettiler k**** ve evime gelip baskın yaptılar beni dövmeye kalktılar eşim hala onlara gidiyor ve konuşuyor ve ben buna da sinir krizi geçiriyorum kızlar sizler benim yerimde olsaydınız ne yapardınız eşiniz ailesinden kopamıyor yani senin karına böyle diyorlar nasıl gidersin
ailenin yanına git. bir süre uzak dur. git de aklı başına gelsin. ahmak olan kimmiş görsün
Eşim biliyor nazar için diye kandirmalar
bize kimse nazar degdirmio desin . körmü esin sana oyle davranan kisiler sizin iyiliginizi dusunup nazardanmi korur . akil var mantik var. karima boyle yapan kisilerin bizim iyiligimizi istemesi imkansiz diye dusunemiyormu yuh yani.
iyiliginizi izteyen zaten seni el ustunde tutar
eşin net gerizekalı, Allah yardımcın olsun, ona da afiyet olsun yesin daha pok😂
Gerizakali in önünde gideni adam ailesi lafı geçince havaya zıplıyor
tamm aileye duskun olunurda her insaninda bi akli var. durup dusunur yani . benim iyiligimi dusunen kisiler esime bu davranislari yapmaz der . kus kadar akli olsa yinede kurabilir bu denklemi
Yıllarca eş ailesi tarafından manipülasyon edildim.her türlü hakarete ve söze maruz kaldım.çok canımı yaktılar,bunun baş sorumlusuda eşim.geçen yıl bu zamanlar eşümle büyük bi kavga ettim sabah aileme anlattım babam yola çıktı almak için.kaynanam yalvarıyor resmen gitmim diye.orada resti çektim eğer kalırsam oğlunun ölümü elimden olur dedim,dqha fazla konuşursan senide polise şikayet ederim dedim.ağzını açamadı.ben yıllarca eşimin ailesinden çektiğimi düşündüm herşeye kocam için sustum ama sonra anladım baş suçlu kocammış o bu kadar taviz vermese ben bu durumda olmayacaktım ne zaman ki kocamı hayatımın merkezinden çıkarıp yerini bildirdiysem onunda sesi çıkmıyor artık.sende canım taviz verme bırak giderse gitsin umursqmq benim eşimde sürekli kalk gidelim konuşmasanda otur diyordu şimdi kendisi sqdece özel zamanlarda gidiyor.
Kız benim kaynanam büyü işleriyle uğraşıyor yediyor
Artık hepsi ile mesafe koydum kafa rahat. Onların kahrını mı cekicem. Ogullarını severek evlendim. Onlarla evli değilim. Görüşme zorunlulugum yok. Hele ki eziyetlerine, saygısızlıklarınaa hic tahammülüm yok.
Eşine de Allah akıl fikir versin bunca seye rağmen hala onların yanındaysa yolla anasının evine kuzusunu
Artık o da biraz eşinde bitiyor yelleme akıllı mı kendi aklını kullansın milletin aklına bakmasın.
Yok ailesin lafı gectimi adam beni boğası geliyor adam benim haklı olduğumu bildiği halde ailesini savunuyor
Ana kuzusundan olmaz bacım. Onun ailesi sensin artık, eger ki ailesine karşı seni ezdirip bir de üstüne kendi de eziyorsa bosan kurtar kendini o adamla ömür geçmez.
Annesi önünde bana ***** dedi ve benimksi agizni bile açmadı artık sonra ben dedim nasıl annene öyle demeseine kabul etim annaem.oyle bişey demedi diyor bide ailen kötü diyince bana sana ne yaptılar senin gotunumu sikletiler dedi ailesinin yanında
Oha yani valla senin yerinde olsam bir dakika durmam gerçekten değer veriyor olsa ne seni ezdirir ne de senin hakkında böyle konuşmalarına müsade eder artı bir de kendi küfür ediyor vallahi kurtar bir an önce kendini
sende onalrdan bahsederken o sekilde konus. kasar kardesin de mesela cingene annen de passaktan olecek baban de . derken de . evine almamamn gerek gorusmemen de gerek. esin seni bu igrenc insanlarla muhattap olmaya zorlamiyorsa cehenneme kadar yollari var. esin gtsin gelsin anasi babasi kardesleri sonucta . orda dolup dolup geliyorlarsa esine ailesinin sana dedigkleri sekilde hitap et o kemcuk agizli anan ne dedi de mesela . kim kamcik girsunler
Yani beni ailesine gitmem için zorlamıyor kendisi gidip geliyor önceden zorluyordu ailesi evime baskın yaptığı zaman üstüme yürüdüler doveceklerdi artık git demez ben aileme gitmem dedim aileninde işi yok dedim sen benim ailemi kabul etmiyorsan senin ailemde gelmiyecek diyor bana bende senin ailene gitmem diyor bende aileme gitme diyorum ama ailemin geldiğine gitiginw karisamasin diyorum ailemin sana yaotigiklari iyiliklerin senin ailen ne yaptı doyorum işte kayananm öğretiyor herşey karsikli diye aslında bu da psilik bı adam bide büyü yapıyor ailesi ona
Ben boşanırdım net
Bende bisanacam bu gidişle
Hiç normal söylemler değil bunlar canm . Üzerine şiddette uygulamışlar sana . Şiddet denilen olay sadece kocadan erkekten olunca şiddet olmuyor kuzum arkadqş komşu akraba kaynana kayınbaba her kimse hepsinden gelebiliyor . Akıl sağlığının yerinde olmasını istiyorsan eğer kocanda yanında değilse eğer allah yardımcın olsun
Yani kaynanm kayın babam üzerime yürüdüler vurmaya kalktılar da pencereyi açtım komsulara bağırdım polisi arayın diye bunlar sonra geri çekildiler
Tamam canım işte gözleri dönmüş olay nedir bilmiyorum böyle bir harekette bulunamazlar sana
Kaynım eşim ortak çalışıyor lar ve ben ayrılsın dediğim için bide çarşıya taşındığım için köye gitmemi istiyorlar
Böyle bir durumda eş ailesinden kopamiyorsa benim eşten kopmam lazım derim
Onu bende diyorum bu sefer çok fazla oldu bu adam
Bu olaylarin bir oncesi var mi diye merak ettim, sebep ne olursa olsun.dogru degil yapilanlar o ayri. Ama bu noktaya nasil.gelebildiniz, ne yasanmis olabilir?
Ben eskiden köyde kaynamin yanında oturdum ve çarşıya taşındım onlardan uzak oldum küçük kaynım evlendi o ilgilensin oda çağrıda oturdu karısı artık bide kaynım eşim ortak onların ayilrslar dediğim için ve ben burdan tasindamigim için
1,487,469 soru
24,316,412 cevap
345,060 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın