0 oy
176 göst.
önce Diğer kategorisinde (270 puan) tarafından

Bebeğim 6 günlük kızım 4 yaşında 

Ama aşırı hassas dönemde ve kardeşini sürekli kucağına almak ellemek çekiştirmek istiyo fatkında olmadan sevme niyetine zarar veriyor oyüzden yanlız bırakamıyorum yanımda olan kimse yok bırakabileceğim de kimse yok 

Duşa girmem lazım saçlarım kaşınıyor artık 3 gün oldu 3 gün önce de öyle banyo değil 2 dakikalık hemen gir çık yapabilirim 

Sizler nasıl çözüm yolu buluyorsunuz nasıl yapıyordunuz 

10 Cevaplar

0 oy
önce (7,154 puan) tarafından

Gece giriyorum ben büyük kızım uyumuş oluyor küçüğü de emzirip yerine koyar koymaz duşa koşuyorum rahat rahat yikaniyorum misler gibi oluyorum 

önce (270 puan) tarafından

Lohusalıkta ama 

Bitince öyle yaparım zatende

önce (7,154 puan) tarafından

Ben lohusayken de aynı şekilde giriyordum canım seni melekler koruyor zaten besmeleni çek gir yıkan 

-Reklam-
0 oy
önce (1,403 puan) tarafından

Eşiniz evdeyken yada büyük çocugunuz akşam uyudugunda küçüğünüz uyanık olasada girebilirsiniz

Ama akşam ezanından sonra girilmez diyorlar ya lohusayım daha eşim 10 da geliyo

önce (1,403 puan) tarafından

Onu diyen saçmalamasın kafalarından element uydurmasınlar nolurmuş akşam ezanından sonra girince şeytan mı girermiş yoksa bebeğinizi mi kaçırırlarmış

önce (727 puan) tarafından

Vala ben sabah ezanındada girdim akşam ezanindada girdim saat birde de girdim hiç bişey olmadı o hurafelere inanmayın ya nerde yazıyor öyle 

0 oy
önce (3,268 puan) tarafından

Gece gireceksin canım mecburen çocukları uyutunca. Benim oğlum 7 yaşında kızım 1 yaşında oğluma emanet edip girip çıkıyorum hemen. Ama senin kızın 4 yaşında küçük başbaşa bırakamazsın Allâh korusun seveyim derken zarar verir. 

Lohusa olduğum için gece girilmez denir bizde lohusalık bitene kadar çözüm bulmam lazım 

Birşey olmaz canım ben hastaneden aynı gün akşam çıktım geldim hemen duşa girdim. Batıl inanç onlar. Ama illede girmem gece diyorsan büyük kızını da al yanına duşa girerken yada bebeği beşiğine yatır kapısını kapat büyük kızın giremesin yanına sende hemen girip çık. Maalesef yalnız anne olunca aldığın duş duş olmuyor hızlıca şu dökünüp çıkıyoruz 

Hakettim ya büyük olan uyudı 3 gibi küçüğü dr yanıma poşete aldım öyle girdim

Büyük uyuyorsa iyi o zaman sıhhatler olsun 😊

0 oy
önce (6,949 puan) tarafından

eşin eve gelince yıkan 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Cok sıkıntılı bir durum, mümkünse eşiniz geldiğinde girin duşa. En ufak ihmal de bile hayati sorunlar olabilir. Temkinli olmanız önemli 

Gece sıkıntı oluyor diye şey yapıyodum lohusa ulen de hallettim

0 oy
önce (14,953 puan) tarafından

Allah bağışlasın canım 

Oğlum doğduğunda kızım 18 aylıktı 

Kızımla birlikte giriyorduk bozmadım 

Önce bebeği yıkıyorduk yatırıp kizla girerdım ben hemen çıkardım kızım oynardı biraz 

Şimdi 3 buçuk ve iki yaşındalar havuz dolduruyorum hep beraber giriyoruz 😂

İİkisinide uyutup küçüğü yanıma alıp yaptım kustuğu için sürekli hallettim şükür. 

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Küçüğü uyuttuktan sonra ayrı bir odada kapısını kapatabilirsin banyonun kapısını açık bırakırsın büyük kızın da yanına alırsın o şekilde hemen yk yaparsın ben öyle yapıyordum

0 oy
önce (5,666 puan) tarafından

Gece ikiside uyuyunca giriyordum. Gündüz şart değil ki girmen 

Lohusa olunca gece giremem de halettim

0 oy
önce (1,839 puan) tarafından

Esin varken gir yada bebeği uyut kapısını kilitle kızını da banyoya gotur seni beklesin

0 oy
önce (99 puan) tarafından

Canım valla ben kızımla beraber banyoya giriyordum, emzir pusette banyoya götür göz önünde olur sende rahat rahat duş alırsın 

Bende öyle yaptım ya 3 gibi ikiside uyudu küçük olan süreklimkustığuna poşetle yanıma aldım öyle girdim şükğr

önce (99 puan) tarafından

Öyle yaparsın hem için daha rahat olur hem istediğin gibi yıkanırsın 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 137 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (311 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 110 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ada_1 (135 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 253 göst.
20 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
7 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,458 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,363 soru

24,249,603 cevap

340,812 kullanıcı

...