0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (359 puan) tarafından

Kızlar d vitaminim aşırı düşük çıktı. Sürekli halsizlik yorgunlik sürekli uyku hali ve karın çevremde kilo alıyordum. Boyum 176 kilom 92. Genellikle karın çevremde kilom var.

Aile hekimimiz D Colefor yazdı. 1 aydır kullanıyorum düzenli bir faydasını göremedim. İnternette biraz araştırma yaptım damlanın emilimi yüksek olduğu için onu tavsiye ediyorlar. 

Sizce ne kullanmalıyım? Damla mı yoksa hap mi? 

Yada sizin basiniza gelenler oldu mu?

4 Cevaplar

0 oy
(7,572 puan) tarafından

damla kullanabilirsin. ocean, newwell falan eczaneden parayla alıp kullanabilirsin. 

ama mutlaka günde 15 dakika kadar ince derinin olduğu yerleri güneşe tut. camın ardından vuran güneşe değil, direkt güneşe tut. avuç içi, koltuk altı gibi. kapalıysan ve açamıyorsan hiç olmadı yüzünü, balkonda otururken kimsenin görmeyeği şekilde bacaklarını aç öyle dur. 

(359 puan) tarafından

Teşekkür ederim kuzum 

-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından

Postum üste ciksin 

0 oy
(39 puan) tarafından

Damla formu genellikle daha iyi emilir ve etkisini daha hızlı gösterir, ama düzenli ve yağlı bir öğünle alınması gerekir. Eğer hâlâ fayda görmüyorsan, tekrar kan testi yaptırarak seviyeye göre doktorunla birlikte doz ayarlaması yapman en doğru adım olur.

(359 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim kuzum. Şimdi bakıyorum trendyolda damla olanıni alıyorum :) :*

0 oy
(960 puan) tarafından

Sağlık ocağındaki doktor bana b12 iğnesiyle newcal d3 45li efervesan tablet vermişti çok iyi geldi

(359 puan) tarafından

Erbatab diye markadan sipariş ettim damla da. İns bunun da faydası olur

(960 puan) tarafından

İnş geçmiş olsun K2 li olandan alsaydın daha iyi

(359 puan) tarafından

Evet kuzu ondan aldım da. Her 10 kg a 1 damla mı kullanacaz? Tam bilmiyorum da

(960 puan) tarafından

Damla kullanmadım nette  günde 1–5 damla arası genelde 2 damla yeterli olur diyor kiloya göre değil galiba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
11 cevap 461 göst.
11 Ekim 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mom and boy (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
0 oy
13 cevap 1,412 göst.
16 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,082 soru

24,296,150 cevap

343,791 kullanıcı

...