0 oy
1,005 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından

Kızlar farkındayım onca derdimin içinde bir de bunu düşünüyorum benim kocam titiz biri yani titizim diyor ama titizlik bir durumuni görmüyorum beni anlamışsinizdir belki her neyse ya kusura bakmayın söylemesem ne bileyim içim içimi yiyor bu adam 6 yıldır evliyiz artık 7 yıl a girecegiz toplasam 2 defa dudaktan opmustur beni bu tuhaf değil mi ya yikkardir hep bunu tartışıyoruz tiksiniyor resmen ben soykeyince de ben annemden bile tiksiniyorum senlik bir durum değil diyor ama bakimliyim da ağzım da güzel kokar yani bilemedim sizin kocanız sizi dudaktan öpmeyi sever mi yoksa bu normal bir durum mu lütfen söylermisiniz 🫣beni yargilamayin lütfen gerçekten bazen ne yapacağımı bilemiyorum 😄🙂🫣

28 Cevaplar

0 oy
önce (1,753 puan) tarafından

Ben de hiç hoşlanmıyorum ama eşime çaktırmadim şimdiye kadar 😂 vıcık vıcık geliyor rahatsız oluyorum ne yalan söyleyeyim ama belli etmem 😂 o da öyledir belki 

önce (150 puan) tarafından

🫢😄😂😂yaa hadi o kadar vıcık gibi olmasada hafiften iyi bence  ayy nasıl çaktırmadin 😂😂

Napiyim katlaniyoruz o şekilde caktirmiyorum hevesini kirmak istemiyorum çoğu zaman da çaktırmadan geçiştiriyorum 😂

😂😂😂alemsin  ama bak helal olsun sana sonuçta kocan mutlu olsun istiyorsun kırmıyorsun da🌸

Aynen canım iste erkekler bizim kadar düşünceli olmayabiliyor 😅😅 yani 6 yıllık evliyiz opusmekten hoşlanmadığımı tiksindiğimi hala bilmez 😂

-Reklam-
0 oy
önce (4,689 puan) tarafından

Esimi cok seviyorum kocam da kocam ben de titiz sayılacak bir insanım esim de bakımlıdir ama ben de sevmiyorum bana mantıksız da geliyor 

Valla mi ya sevmeyen kadın da varmış çok ben herhalde seviliyor bu diye düşünüyorum 🫣

önce (4,689 puan) tarafından

Başka konularda sorun yoksa cok dert etmeyin bence 

0 oy
önce (15,522 puan) tarafından

Anne ne mana be. Eşinin cinsellik eğitimi alması lazım. Seni pek de önemsemediğini gösterir bu

Valla ben de diyorum ama o kadar değişik kafası var ki nasıl olacak bilmiyorum 

0 oy
önce (6,861 puan) tarafından

Ne saçma yav. Annemden bile tiksiniyorum ne demek . anasıyla se.visiyor mu ? Ne saçma bir kıyas . Millet karım cilve yapsın diye bekler buda bulmus da bunuyor 😅

🫢o öyle soyleyince ben zaten istemsiz kahkaha attım nasıl ya falan dedim çok enteresan 

0 oy
önce (311 puan) tarafından

Mesela adam zaten sana diyor ben tiksiniyorum Ama sen de ona  söyleyebilirsin yani o şeyi yaparken tiksinmiyorsun da benim dudağım dudağına değdiği zaman mı tiksiniyorsun anlamadım herhalde benim eşim dese ben senin dudaklarından tiksiniyorum vallahi onu yataktan atarım.  Anlamadım yani tiksiniyorum falan ne bileyim

0 oy
önce (1,114 puan) tarafından

Bana da normal geldi çünkü bende sevmem ama bende takıntı var , eşim sigara içtiği için oluyor bende ,. 

0 oy
önce (2,919 puan) tarafından

Bende sevmiyorum eşimde sevmiyor o yüzden bilemedim simdi

0 oy
önce (2,020 puan) tarafından

Öpüşmekten tiksinen adam nasıl fik dik yapıyor ozaman🙈Kafamda deli sorular 😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 879 göst.
+1 oy
33 cevap 1,481 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 340 göst.
7 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde selinocalan (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,242 soru

24,248,189 cevap

340,643 kullanıcı

...