Kızlar farkındayım onca derdimin içinde bir de bunu düşünüyorum benim kocam titiz biri yani titizim diyor ama titizlik bir durumuni görmüyorum beni anlamışsinizdir belki her neyse ya kusura bakmayın söylemesem ne bileyim içim içimi yiyor bu adam 6 yıldır evliyiz artık 7 yıl a girecegiz toplasam 2 defa dudaktan opmustur beni bu tuhaf değil mi ya yikkardir hep bunu tartışıyoruz tiksiniyor resmen ben soykeyince de ben annemden bile tiksiniyorum senlik bir durum değil diyor ama bakimliyim da ağzım da güzel kokar yani bilemedim sizin kocanız sizi dudaktan öpmeyi sever mi yoksa bu normal bir durum mu lütfen söylermisiniz 🫣beni yargilamayin lütfen gerçekten bazen ne yapacağımı bilemiyorum 😄🙂🫣
Ben de hiç hoşlanmıyorum ama eşime çaktırmadim şimdiye kadar 😂 vıcık vıcık geliyor rahatsız oluyorum ne yalan söyleyeyim ama belli etmem 😂 o da öyledir belki
🫢😄😂😂yaa hadi o kadar vıcık gibi olmasada hafiften iyi bence ayy nasıl çaktırmadin 😂😂
Napiyim katlaniyoruz o şekilde caktirmiyorum hevesini kirmak istemiyorum çoğu zaman da çaktırmadan geçiştiriyorum 😂
😂😂😂alemsin ama bak helal olsun sana sonuçta kocan mutlu olsun istiyorsun kırmıyorsun da🌸
Aynen canım iste erkekler bizim kadar düşünceli olmayabiliyor 😅😅 yani 6 yıllık evliyiz opusmekten hoşlanmadığımı tiksindiğimi hala bilmez 😂
Esimi cok seviyorum kocam da kocam ben de titiz sayılacak bir insanım esim de bakımlıdir ama ben de sevmiyorum bana mantıksız da geliyor
Valla mi ya sevmeyen kadın da varmış çok ben herhalde seviliyor bu diye düşünüyorum 🫣
Başka konularda sorun yoksa cok dert etmeyin bence
Anne ne mana be. Eşinin cinsellik eğitimi alması lazım. Seni pek de önemsemediğini gösterir bu
Valla ben de diyorum ama o kadar değişik kafası var ki nasıl olacak bilmiyorum
Ne saçma yav. Annemden bile tiksiniyorum ne demek . anasıyla se.visiyor mu ? Ne saçma bir kıyas . Millet karım cilve yapsın diye bekler buda bulmus da bunuyor 😅
🫢o öyle soyleyince ben zaten istemsiz kahkaha attım nasıl ya falan dedim çok enteresan
Mesela adam zaten sana diyor ben tiksiniyorum Ama sen de ona söyleyebilirsin yani o şeyi yaparken tiksinmiyorsun da benim dudağım dudağına değdiği zaman mı tiksiniyorsun anlamadım herhalde benim eşim dese ben senin dudaklarından tiksiniyorum vallahi onu yataktan atarım. Anlamadım yani tiksiniyorum falan ne bileyim
Bana da normal geldi çünkü bende sevmem ama bende takıntı var , eşim sigara içtiği için oluyor bende ,.
Bende sevmiyorum eşimde sevmiyor o yüzden bilemedim simdi
Öpüşmekten tiksinen adam nasıl fik dik yapıyor ozaman🙈Kafamda deli sorular 😂😂😂
1,482,385 soru
24,249,906 cevap
340,852 kullanıcı