0 oy
451 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,358 puan) tarafından

Selamın aleyküm Hanımlar nasılsınız umarım iyisiniz inşallah 🤗 

Biz çok şükür 5 gün hastanede kaldık cuma geldik eve elhamdülillah insanın nasibi nerdeyse gelip sen bulur buna inanın şimdi size anlatacağım inşallah okuyun.burdan bı bayan arkadaş bana 2 etek 3 tanede tunik gömlek gönderdi Allah bin kere razı olsun bedenleri büyük oldu bende yıkadım katladim dedim giyerim bol bol neyse dün eşimin teyze oğlu 31 yaşında kız kaçırmış kız 38 yaşında Türkmenistanli burada kimsesi yok almış buraya gelmiş eşime dedi dayı annem seni kırmaz konusurmusun neyse bugün ailesi gelecek çocuğun kız açık bı kız biz tesettürlüyuz çıkardım tunikler kıza tam oldu nasıl dua ediyor ama dedim pantonun ustune her gün bitanesini git Allah büyüktür yani demem oki insanın eğer nasibinde ne varsa gelip seni buluyor o arkadaş bana gönderdi ama bu kızın kismetiymiski böyle oldu diye düşünüyorum.bide bana dedi abla Allah hayırlı kapılar açsın benim burda kimsem yok Allah sana yolladı çok içime dokundu evet bizim aileler var ama yok gibiler onunda kimsesi yok memlekette bı annesi varmış babası ölmüş bı abisi varmis hep eziyet etmiş kıza öyle işte nasipte ne varsa o.

Uzun oldu ama yazmak istedim 😔

2 Cevaplar

0 oy
(2,232 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

nasip

kismet.:) düsman camasirlar bana bakiy ben onlara kaylayip utulemem lazim ya🤣

(2,232 puan) tarafından

aynen ya . yarin aksam esim gelcek yurtdisundan . onun valizi orda yaptigi alisverisler derken yine yiginla cikacak. bari dedim bunlari aradan cikarayim bugun 🤣

(1,358 puan) tarafından

Allah kolaylık versin hiç deme valla illallah ettim yağmur yağıyor içerde kurumuyor nasıl yapalım artık 

(54,513 puan) tarafından

iki camasirlik dolu benimde daha var yikaniyo

(1,358 puan) tarafından

Valla okul kıyafetini ütüyle kurutucsm burda nem ve çiğ var kurumuyor kışı sevmiyorum ya

(54,513 puan) tarafından

bende sevmiyorum ya

-Reklam-
0 oy
(1,012 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım gerçekten onun nasibiymiş demekki kıyafetler ona gitmiş rabbim razı olsun sizden. Bizde hastanedeyiz perşembe gecesinden beri 39 ateşle ambulansla geldik yatış verildi bebeğime enfeksiyonu varmış 

(1,012 puan) tarafından

Sağol hayatım yok Sultanbeyli devlet hastanesindeyiz amcamlara taziyeye gelmiştik ordan anneme geçmiştik gece hastalandı bebek. 

(1,358 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah iyi gelir hastanede olman daha iyi

(1,012 puan) tarafından

Amin canım evet baya yüksek enfeksiyonu hem kandaki hemde idrar yolunda varmış pazartesi taburcu olabiliriz iyi olursa 

(1,358 puan) tarafından

İnşallah iyi olsunda idrar değil ama kandaki enfeksiyon crp yüksekse kalın orda daha iyi

(1,012 puan) tarafından

Crp 113 canım doktor pazartesiye kadar düşer dedi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,784 soru

24,405,924 cevap

350,496 kullanıcı

...