0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar oğlum sık sık kulak enfeksiyonu gecırıyor doktor bugün baktı tüp taktırıp temızlememız gerek dedı ıcınde sıvı burıkımı varmış yaptıran var mı nette. Baktım anestezı falan dıyor kulak zarı delınıcek falan dıyor başına gelen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(163,792 puan) tarafından

5 dk bi islem cocuga hafif narkoz verip uyutuyolar 5 dk yapiliyo hic bi zarari yok 

(14 puan) tarafından

Uyutuluyor Pekı çocuğun kalkamam gıbı bı zararı var mı çok endıselıyım çocuğun kulagı zarı delınmez mı 

(7,172 puan) tarafından

endişelenme. geçen benim 2 yaşındaki mr a girdi narkoz aldı mecburen. benim kızımın da kulağında problem var, kulak zarına yama yapıyorlar. 

(163,792 puan) tarafından

yok gii cok faydasi var benim oglumda surekli bademcikleri sisiyodu ondan sonra kulagi domates gibi kizariyodu aciyo diye agliyo atesi cikiyodu dr boncuk takalim kulaga dedi bende tutustum senin gibi herkese sordum gercekdende korkulcak bisi yok o boncuk sonra kendi kendine dusuyo dr suan bize gerek yok dedi keske yapsa hemen yaptirrim ondan sonra hoc hastalanmadi cok rahatti

-Reklam-
0 oy
(3,301 puan) tarafından

Kulak zarı kendini yenileyebilen birşeymiş o orta kulak iltihabı kulak zarını deliyor zaten akabilmek için. Oğlum 3 yaşında hem geniz eti alındı hem tüp takıldı. Kısa bir işlemdi ilk önce küçük çocukları alıyorlar ameliyata narkoz dozunu az ayarlıyorlar çok sık yapılan bir işlem tüp daha sonra kendiliğinden düşüyor zaten

0 oy
(108 puan) tarafından

Canim benim oğluma takildi geçen sene 1 sene korkudan yaptirmadik bir suru ilac jullandi devamli hastaydi sonunda mecbur kaldik tup takilinca bir pişman oldum beklediğim için anlatamam hemen iyilesti ve 1 senedir hasta olmuyor hatta dustuler bu hafta aldirmaya gitcez hiç korkma oyle agrili falan biseyde degil sadece ilk narkozdan uyanirken ağladi. Hemen iyileşti sadece su kacirma takildiktan sonra mutlaka vazelinli pamuk kullan her duşta hemen toparlayacak hiç ilacla falan cocuga eziyet cektirme

(14 puan) tarafından

Gerçekten çok teşekkür ederım içim rahatladı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 438 göst.
0 oy
5 cevap 335 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,498 soru