0 oy
180 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,677 puan) tarafından

Ay ne pahalı ne pahalı yine her zaman olduğu gibi yaaa

Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim tek çocuk ama ona rağmen yani düşünüyorum iki çocuk olsa demekki kendimize bişey almaya bütçe kalmayacak diyorum.

Bugün aldık bizde indirim kuponuyla bot ve mont 1400 e kapattık baya hesaplı oldu bizim için.  Beğendiğim mont sadece 1500 dü yoksa. 1000 lira kârdayız 🫠😊 

Yavrularımız sıcacık giyinsinde gerçekten böyle zamanlarda anlıyosun annelik babalık hakikaten yemeyip yedirmek giymeyip giydirmekmiş 🩷

18 Cevaplar

0 oy
önce (1,332 puan) tarafından

Güle güle kullansın uyguna almışsınız, ben geçen yaz büyük mont almıştım geçen kış giydi bu kışta olur , botu da sağolsun eltimin görümcemin oğlan benimkinden biraz büyük bir kış giyiliyor eskimeden kalıyor onlardan temin ettim , önünüzde 2 3 yaş büyük akraba çocuğu olunca kıyafet konusu çok sıkıntı olmuyor elhamdülillah küçükken en azından 

-Reklam-
0 oy
önce (6,846 puan) tarafından

ay ben bu konuda şanslıyım 😂 4 tane kız yeğenim var ve onlardan dolu kıyafet kaldı😂 özellikle montlar baya iyi😂

buna rağmen geçen ebebeğe gşttim, böyle tek alt ve süt alayım dedim. güya kızın her şeyi var hiçbir şey almayacam 3bin tuttu🤦🏼‍♀️

ters dönemde mont ve bot alışverişi yapmak lazım, o zaman daha uygun oluyor. yaza girerken 

önce (2,677 puan) tarafından

Bakıyosun dişe dokunur bişey de olmuyor elimizde o fiyata yani iki parça bişey almış oluyoruz.

Elhamdülillah yine var da aktara döndüre biseyler oluyo yine. Yaa rabbim hiç olmayanların yardımcısı olsun. Ben kızımın geçen kış ki montlarını falan hep verdim ayakkabısını da vereceğim tertemiz birileri faydalansın.

bende vermeye çalışıyorum elimden geldiğince. çünkü gerçekten paranın adı var kendi yok

0 oy
önce (10,527 puan) tarafından

Geçen yıl iki bot iki mont almıştım elhamdülillah hepsi oluyor 😂

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Geçen sene almıştım mont yeni duruyor 2 botum var bu sene almıycam büyüğe anneannesi mont aldı bot alıcam tek . Küçüğün geçen seneden botu var temiz montta abisinin yepyeni bir kaç kez giydiği montlar var yaşına uygun onları giydiriyorm çok bir masrafım yok bu sene. 

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Gerçekten öyle eğer bir yavruya sahipsen ikk önce onu düşünür insan biz bu yıl yapmadik sağolsun biri yardım da bulundu kızıma da oğluma da bu kış ı atlatacak kiyafet bot verdi Allah razı olsun,, henüz kendime bot alamadim gerçekten çok pahalilar letgo da bazen ücretsiz veren oluyor diye arayıştayim😬😄🤲🏼

0 oy
önce (4,655 puan) tarafından

Geçen sene bir magaza kapaniyordu oradan bayağı uyguna buyuk bir astronot almistim gecen sene zaten yurumedigi ivin elleri ayakları icinde iyi oluyordu bu sene de sadece yağmur botu aldim icine kalın çorapla onu giyer zaten her yere arabayla gidiyoruz gerçekten her sey cok pahali ya. 

Gerci yeni bir sey degil bizim zamanımızda da böyleydi annemler kara kara düşünürdü nasil yapacağız diye hatta hatırlıyorum annem kumas almisti dayımın montunun içini söküp bana mont dikmisti 2 3 yil giydim ben onu. 

0 oy
önce (13,528 puan) tarafından

Bot almıyorum valla montta 2 sene giyeceği gibi alıyorum ve kış biterken alırım hep daha uygun oluyor :)

0 oy
önce (6,155 puan) tarafından

Aynen oyle gulum valla esim senelerdir ayni montu giyiyo 2 sene once kayinbabam dogum gununde aldi da oyle eskiyi atti ben desen nisanliyken kayinbabam almisti yine bi o vardi bi de taaa yillar once 18 yasindayken aldigim kabanim vardi onu giyiyodum gecen sene tesetture uygun degil diye icim rahat rtmiyodu esimde ille tutturdu hic bisey almıyorsun sevgililer gunu bahanesi olsun bisey al kendine dedi oylelikle bi uzun kaban aldim buda bi 10 sene gider artik

Cocuga da hic mont almadim biliyo musun annem okulda calisiyo 2 yastan itibaren kresler var onlardan kalma bi tulum mont bulmus yikadim tertemizce onu giydirdim ogluma 1 sene onu giydi sonraki sene de yine bi is arkadasi torununun kiyafetlerinden gondermis icinde mont vardi yavrum 2 sene de onu giydi gecen nisanda da cocugun dogumgunuydu ne eksigi var dediler annem spor ayakkabi aldi kayinbabama sa seneye montu yok alirsan onu al madrm dedim sezon sonu ellerinde tek kalmis bi montu 500 tlye aldik bot grcen sene almistik onu giyer bu senede zaten soguga cikmiyo her gittigimiz yere arabayla gidiyoruz gerek yok 

0 oy
önce (1,578 puan) tarafından

Kızımın 2 montu var botu var oğluma aldık bot bere eldiven atkı almadım henüz

0 oy
önce (11,816 puan) tarafından

Mont kuzenim verdi yepyeni mont bu yıl onu kullaniriz. Varken almayı doğru bulmuyorum. Birde annem kalınca bir hırka ördü ikisi bu yıl kurtarır bizi. Bizde bu hafta sonu bot ve yağmur çizmesi alicaz bizim okul yolu uzak biraz yağmur yağdığında çizmeyi giyer normal soğuklarda botu giyer diye düşündüm deneyerek almam lazım o yüzden online bakamıyorum 

0 oy
önce (1,346 puan) tarafından

2 gün önce ülkeme dönmeden önce 20.000 yakın tuttu çok pahalıydı herşey oğlum giyinmeyi sevdiği için bende bayagı bi dozunu kaçırdım

0 oy
önce (4,750 puan) tarafından

9 aylik bebeğe daha almadım ama mıntıka zaten 1500 aşağıya yok

0 oy
önce (191 puan) tarafından

Uygun almışsın canım ben bır buçuk ay önce almıştım montu benettondan 2 bıne botuda vıccodan 900 aldım sımdı fıyatları uçmuş ama mont 4 bın olmuş bot da 1500-1600 cıvarını bulmuş aynı aldıklarım bır buçuk- ıkı ay önce tam kış girmeden aldığım ıcın bende kardayım 

0 oy
önce (2,840 puan) tarafından

Mont geçen seneden vardi bide vicco çizmesi var çok kara kış olmuyor artık 

Bide yakın okulu zaten arabayla dedesi götürüyor genelde kış günüde öyle olur muhtemelen.

Allah'ıma şükür aldığım asgarî ücretle babasız çocuğuma bakabiliyorum.

Allah'ım bana sağlık güç kuvvet versin çalışayım 

0 oy
önce (2,114 puan) tarafından

İyi almışsın baya canım biz ayın başında 3 yeğenime aldık sadece montların teki 1300dü LC de tulum gibi alanındandı iki tanesi  diğer kışlık eşyaları toplamda 16 bin küsür tuttu  ama bir kış rahat rahat giyinirler bi bot alamadık 

0 oy
önce (5,627 puan) tarafından

Çok uyguna almışın 

Oğluma montu 3 bine aldık

Kızıma 2 bin 

Botları var gecen sene den diğer kızımın montu daha küçülmemiş şükür 

Küçük oğlumda görümcem verdi 2 yaş o yaşlarda fazla eskitmiyorlar malum iyi oldu

0 oy
önce (854 puan) tarafından

Bitane böyle havalarda giysin die deri içi yünlü lcw den mont aldım bitane de geçen yıldan var ama ben her hafta yıkadığımdan mı bilmem ipleri hep çıkmış galiba yine alcam botta almadım bitane yağmurluk aldım duruyor şimdilik :/

0 oy
önce (2,286 puan) tarafından

Güle güle giyinin ♥️

Benim, kızımın, eşimin montları var. Sadece kızıma bot almam lazım 18 aylık. Var mı tavsiyesi olan, nasıl birşey alabilirim?

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 837 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
31 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 569 göst.
11 Eylül 2022 Moda kategorisinde Miroskos (420 puan) tarafından soruldu