0 oy
890 göst.
önce Diğer kategorisinde (437 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

.............................

22 Cevaplar

+7 oy
önce (345 puan) tarafından

Kuzum adam seni yemınım var boşayacam demiş sen yüzük önerisi istiyosun normal mi bu

önce (865 puan) tarafından

Bende ona takıldım bence oda normal değil 

önce (29,375 puan) tarafından

Tam olarak yapmak istediğim yorum 🙄 çeyrek meyrek al bari kiz bozdurunca değeri düşmez artar aksine 

önce (12,109 puan) tarafından

Yürü beee hahaha boşanma gününe kadar altın koyacak kenara. Adam da boşanacak kadına yatırım yaptıracak para yedirecek oldu 

önce (257 puan) tarafından

Aynen ya madem boşayacak şimdi boşasın ne demeyi adamın kahrını çekiyorsunki bırak git 

-Reklam-
+2 oy
önce (714 puan) tarafından

Bnce sen bekleme hemen boşa onu 

önce (437 puan) tarafından

Aminnnnn 

önce (1,351 puan) tarafından
+1

bencede 15 yil sana mi bakacam uc bes seneye bulur birini evlenirim hemen seni bisayip derdim heraldr. gencim guzelim 15 sene sinrasina gelene kadar adam gibi adam bulup evlenirim sahsen.  atanmak hangi bolum meslek bilmiyorum ama hicbir bolum iyle kolay kolay atanamiyor ki. onu beklersen ohoooo . bosuna elin adaminin hizmetciligini etmis oluyosun. 

+1

bu arada kupe alma yuzuk de alma . altin seklinde cerceveli kolye yaptir. bozdururken zarar etmessin. kolye oldugu icin de kullaniyorsun zaten. ver bi ceyrek bodyrurp borc odiyim gibi birsey degil sonucta

önce (5,675 puan) tarafından

Canan senin yorumları okurken .senin konuşmanı hayal ediyorum böyle hızlı arka arkaya lafı saydırıyon mu gerçek hayatta da 😂 @casperiye11

Aklıma aynı anda gelmez benim hepsi yazarken gelirse😅

ya bazi postlar oluoki kadinlarin ezilmesine. bukadar cilesine gercekten kendime yapilmis gibi sinirleniyorum.:) tutamiyorum kendimi bazen yazarken o ani o durumu kendim yasio gibi oluyorum :) heral ondan sebep. gercekte  yasamtimda hic  cok sukur o tarz durumlarla karsilasmadigim icin bilmiyorum konusabilirmiyim bu sekilde ama aklimdan gecen yine bunlar olur

+1 oy
önce (1,152 puan) tarafından

Esin bunu ciddimi dedi peki boşayacam diye

Evet canm ciddi 

önce (1,152 puan) tarafından

Kac yillik evlisin esin onceden demi boyleydi 

+1 oy
önce (1,320 puan) tarafından

Allah hayırlı bir kapı açsın. Benim koca da sürekli git o evde işin yok der  bak sen göreceksin.

Ceyrekli yüzük al veya 10 gram bilezik Ajda bilezik al

Bilezik falan alsam ev yaptirirken falan isteyip satar   canm 

Aminnn

önce (1,320 puan) tarafından

Taşlı yüzük alma zarar edersin bozdurdugunda

+1 oy
önce (10,156 puan) tarafından

Kendine bı hesap açtır git oraya yatır paranı bişey yapamaz öylelikle

Çok sağol canm

önce (10,156 puan) tarafından

Rica  ederim bı banka hesabı açtır Altina yatır yine altın olarak kalır hesabında zarar etmesin TL olarak bırakma sadece parayı sen çeke bil öyle yap  ben ziratan öyle yaptırmistim direk bankaya gidip oradan işlem yatiriyoduk bizim ortakti tek kişide olabiliyo

Çok sağol canm bakayim

+1 oy
önce (204 puan) tarafından

Bir hesaba at dursun yada çeyrek yap 

+1 oy
önce (105 puan) tarafından

Canım o işler öyle işlemiyor o adam sanıyor ki 15 yıl sonraki vücudu ruhu aklı aynı kalacak, 15 yıl sonra zaten olgun bir yaşa gelmiş daha çok eşine ihtiyaç duymuş olacak, ha öyle olsa bile ne güzel çocukların büyümüş kimseye muhtaç kalmadan çalışabilirsin, ayrıca ev eşyasından olsun mutfak eşyası olsın ne olursa olsun iki katını söyle o eşyayı al geri kalanını sakla, valla bir eş ne kadar iyi mükemmel olursa olsun sırt dayatılmaz, bizim burda erkeklerin bahtı yoktur derler, o kadar doğru ki, 15 yıl biriktirdiklerinde çok şey alabilirsin ve boşansa bile mal varlığı bölüşüyor evse satılır yarı sana yarı ona verilir arsa aynı şekilde her şey ortak bölüşülüyor, çocukların velayetini ne sen ne o karışabilir hakim çocukları dinleyip kimde kalmak istediklerini söyleyecekler zaten çocuklar genelde anne der, sıkma canını, benimde eşim hep bir kaç çocuk yapıp kuma getirecem diyor bende karşılık olarak kuma getireceğin kişinin abisine ver hem akraba oluruz diyorum deliriyor, valla ne derse karşılığını alıyor çok sustum ama artık akıllandım susmuyorum, sözde kıskandıracak kızdıracak ama bende aynı şekilde gidiyorum eeee ne demişler her dinsize bir imansız lazım 

+1 oy
önce (4,715 puan) tarafından

Hesaba koydum dursun dokunmayacagim de altin al yüzük kolye falan yazık oluyor onlara

+1 oy
önce (171 puan) tarafından

Ay nasıl ya keyfe bak 15 yil boyunca da onun pisliğini temizleyip hizmetci mi olacaksın kabul etme gel şimdi konuşalım ayrilalim de kendisi gitsin sende evinde dur cocuklarina bak şaka gibi 

+1 oy
önce (3,519 puan) tarafından

Çok ta eşinin vereceğini sanmıyorum bacım

+1 oy
önce (794 puan) tarafından

Şimdi ya da sonra(boşanma için vadeli bir zaman belirtilmesi hele ki çok saçma) boşanma söz konusu ise o adamın tek kuruşunu bile almam da biriktirmem de. Çocuğun büyüğünce durumun el verdiği kadar saatlik temizlik dahi olsa kendin çalış kendini kazan. Bu şekilde içten pazarlıklı birinin tek kuruşuna da dokunma. Burak napıyorsa yapsın. 

+1 oy

Yüzükde küpe de bozdururken zarar edersin en iyisi bilezik, alır demişsiniz ama vermezseniz nasıl alacak zaten seni boşicam diyen adamda bir zahmet sizin malınıza dokunmasın. Bu adam gerçekten bu parayı verecek mi 

+1 oy
önce (6,203 puan) tarafından

Alabiliyosan bilezik al 

+1 oy
önce (2,920 puan) tarafından

Ayy bilezik al kendine Ajda onlar değer kaybetmiyor ve hep gizliden yarım çeyrek al 

Haa bilezik bozar dersen değer kaybetmicek isciliksiz küpe al tak 

+1 oy
önce (78 puan) tarafından

Bu sürede soy soğana çevir gerizekaliyi😡

+1 oy
önce (18,569 puan) tarafından

Köy yanarken deli saçını tararmiş....Seninki de o hesap..

0 oy
önce (201 puan) tarafından

Seni 15 yillik hizmetci olarak hayatinda tutan adama sen de 5 yil hizmetcilik yapma anlasmasi mi sundun bence o paranla altin al koy kenara kahrini da hic cekme oyle adamin.

0 oy
önce (303 puan) tarafından

Bence sen her ay 40 bin al kocandan çeyrek al birikim yap bosayinca seni lazım olacak😂 birde öyle diyen adama  borcunu ödesin diye altın vermişsin 

0 oy
önce (1,375 puan) tarafından

Ha 1 yaşında ha 15 yaşında çocuk çocuktur psikolojisini düşünüyosan oda çocuk buda çocuk ama bu cümleyi yediremiyorum madem öyle ben seni boşuyorum derdim

0 oy
önce (4,194 puan) tarafından

Madem boşuyacaksa ne b.k yemeye evlenmiş yemin etmiş bide görür ebesini 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,482,521 soru

24,251,572 cevap

340,954 kullanıcı

...