Canım o işler öyle işlemiyor o adam sanıyor ki 15 yıl sonraki vücudu ruhu aklı aynı kalacak, 15 yıl sonra zaten olgun bir yaşa gelmiş daha çok eşine ihtiyaç duymuş olacak, ha öyle olsa bile ne güzel çocukların büyümüş kimseye muhtaç kalmadan çalışabilirsin, ayrıca ev eşyasından olsun mutfak eşyası olsın ne olursa olsun iki katını söyle o eşyayı al geri kalanını sakla, valla bir eş ne kadar iyi mükemmel olursa olsun sırt dayatılmaz, bizim burda erkeklerin bahtı yoktur derler, o kadar doğru ki, 15 yıl biriktirdiklerinde çok şey alabilirsin ve boşansa bile mal varlığı bölüşüyor evse satılır yarı sana yarı ona verilir arsa aynı şekilde her şey ortak bölüşülüyor, çocukların velayetini ne sen ne o karışabilir hakim çocukları dinleyip kimde kalmak istediklerini söyleyecekler zaten çocuklar genelde anne der, sıkma canını, benimde eşim hep bir kaç çocuk yapıp kuma getirecem diyor bende karşılık olarak kuma getireceğin kişinin abisine ver hem akraba oluruz diyorum deliriyor, valla ne derse karşılığını alıyor çok sustum ama artık akıllandım susmuyorum, sözde kıskandıracak kızdıracak ama bende aynı şekilde gidiyorum eeee ne demişler her dinsize bir imansız lazım