0 oy
94 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (720 puan) tarafından

Kızlar bebeğim üç aylık sağlık ocağına götürdüm hemşire kilosu iyi dedi mama sakın verme dedi bna  ama bu aralar çiş sayısı azaldı yani bezi çok hafif bu yüzden mama da aldım tabi ama onuda icmiyo memeyide sadece sakinken koyabilirim ağzına ağlarken asla tutmaz ne Yapcm simdi mama da içmiyor doyuyor mu doymuyormu eminde değilim 

3 Cevaplar

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Günde kaç kez cisli bez sayısı canım ?

(720 puan) tarafından

Vlh 3 .4 kez ama dolu dolu değil sadece kaka yi  dolu yapar 

-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından

cis sayisini nasil takip ediyosunuz buna hayret ediyorum. bebek  bir kez isediginde bez degisilmezki. bezdeki mavi ibre dolana kadar beklenir ister uc kerede iser bebek doldurur ister 5 kerede iswr doldurur bez degisilir. kaka yapincada her kaka yapista degisilir. ciş sayisini nasil biliyoraunuz cocuk kac kere isedigini. benek ayda 600 gram aliyorsa en az doyuyor demektir cis mis fasa fiso yani hic cis takiplemeye gerek yok

(720 puan) tarafından

Ne bileyim doktor öyle diyor hep çiş sayısı nasıl diye ama kilosu iyi yani 

(1,475 puan) tarafından

doktorun dediği bariz bir bez dolmamasi onu sorar. yani mesela sabah 

takarsın akşama kadar aynı bez dolmuyorsa çocuk az işiyor demektir üç aylık bebekte neredeyse günde yedi kez 7.08 kez bez değişilir dolu dolu gece takarsın sabaha kadar dolu olur obez

(720 puan) tarafından

İşte ,7 kez dolmuyor bez en fazla dört oda dolu dolu değil önceleri kıyafeti bile ıslanır di

0 oy
(439 puan) tarafından

Aynı şeyleri ben bebeğim 2 aylıkken yaşamıştım canm çiş sayısı azalmıştı en sonda hastalanmisti  falan doktor mamaya başlattı meme ve mama olarak gitmiştim  mama vermeknistiyorsan  uyurken vermeyi dene ama kilosu iyi diyorsa 4 aylık olmasını bekleyip bir sonraki kilosuna baktirabikirsin anne sütü en iyisi cunku

(439 puan) tarafından

Benmkide hiç başka biberon istemedi ama lansinoh biberon var mama verceksen mutlaka onu al asla reddetmiyor bebek  bide soyle düşün biberona alsmasim dersen az az siringaylanverebilirsin  

(720 puan) tarafından

Önce bi tekrar gidip kilosuna bakayım öyle yaparım düşük gelirse memeyi bıraksın istemiyorum 

(439 puan) tarafından

Aynen canm biberona alssa bu seferde memeden emmeyebilir ben hala sagarak veriyorum 1 yaşına girecek benimki

(720 puan) tarafından

Zor ya Allah yardım etsin inşallah geçer 

(439 puan) tarafından

Takma kafana streste yapma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde est16 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 373 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,689 göst.
7 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,519 soru

24,264,080 cevap

341,682 kullanıcı

...